Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Раев теглихте ли го тоя убавец колко кг е?raev написа:
Ей...само си траете...
Айде една хубава рибка от мен за цвят...
....и в добавка искам да споделя, че днес направих страхотен фидер риболов на едри платики и каракуди. Храна Мондиал фидер и12х3, течна платика сенсас, бял и сладка царевица. Благодаря и на момчето, което ми остави торен и отиде да вари ракия, ако чете...
Поздрави!

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
7 килаkasabinho написа:Раев теглихте ли го тоя убавец колко кг е?raev написа:
Ей...само си траете...
....и в добавка искам да споделя, че днес направих страхотен фидер риболов на едри платики и каракуди. Храна Мондиал фидер и12х3, течна платика сенсас, бял и сладка царевица. Благодаря и на момчето, което ми остави торен и отиде да вари ракия, ако чете...
Поздрави!

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
- трапера
- сериозен играч
В петък слязох на корабната -измежду върбичките. До обяд две косатчета и няколко попчета. Бях на фидер. Само един от десетината риболовци извади няколко сносни риби-платики и таранки, явно беше им уцелил дупката. Всички останали хвърляха на "фидер-пружина с качамак+две куки"
По обед реших да се изместя под буната, нищо, че е залята и водата беше боза. Един час без бутване. Пробвах различни дистанции. Накрая облеза спаси положението. Триметрово телескопче, 0,08 конец, плувка от клечка за уши, възможно най-малката съчма за утежнение, кука...незнам каква но микроскопична
Поосуших манджата за фидера, закачих бяло червейче (пинката не беше удачна)........
И ето го резултата за около три часа
По обед реших да се изместя под буната, нищо, че е залята и водата беше боза. Един час без бутване. Пробвах различни дистанции. Накрая облеза спаси положението. Триметрово телескопче, 0,08 конец, плувка от клечка за уши, възможно най-малката съчма за утежнение, кука...незнам каква но микроскопична

И ето го резултата за около три часа

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- сериозен играч
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- вече хвърля и на тежко
Някой да сподели нещо за Антимово, че тая седмица мисля да отскоча до там
инфо за антимово!!! здравейте колеги . към опашката излизат хубави таранки около 300-400 гр . на торен и жито ! - на подвижна плувка... иначе има много колеги които чакат за толстолоб ... като панаир 

на малък преславец почна шарана - таранката е не по малка от 300 гр- на малай излизат хубави шарани между 2-7 кг.. утре съм там ,наслука на всички 

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Прясната рибка е като къпана девойка-колкото по-трудно я хванеш, толкова по-сладкотрапера написа:В петък слязох на корабната -измежду върбичките. До обяд две косатчета и няколко попчета. Бях на фидер. Само един от десетината риболовци извади няколко сносни риби-платики и таранки, явно беше им уцелил дупката. Всички останали хвърляха на "фидер-пружина с качамак+две куки"
По обед реших да се изместя под буната, нищо, че е залята и водата беше боза. Един час без бутване. Пробвах различни дистанции. Накрая облеза спаси положението. Триметрово телескопче, 0,08 конец, плувка от клечка за уши, възможно най-малката съчма за утежнение, кука...незнам каква но микроскопичнаПоосуших манджата за фидера, закачих бяло червейче (пинката не беше удачна)........
И ето го резултата за около три часа![]()

Разгиле! Добре, че не е от големите... пак изправена кука щеше да качишkutinchev написа:Старт.

Поздравления!
...топки правиш ли?
Колега, как мина на Малък Преславец, че и аз се замислям за един излетtesko написа:на малък преславец почна шарана - таранката е не по малка от 300 гр- на малай излизат хубави шарани между 2-7 кг.. утре съм там ,наслука на всички

raev, опитвам се за топките - първият опит го броя безуспешен. Получи се една каша, може би водата дойде в повече...
Сега уикенда пак бях, без удар на шаран, риболова беше само на фидера - разна и една мренЪ.
Сега уикенда пак бях, без удар на шаран, риболова беше само на фидера - разна и една мренЪ.
Раев, голяма работа си. Хората лъжат че са хванали по-големи риби, а ти ги казваш, че са по-малкиraev написа:7 килаkasabinho написа:Раев теглихте ли го тоя убавец колко кг е?raev написа:
Ей...само си траете...
Поздрави!

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Без вода почваш, ако се наложи добавяш. какво лепило взе?kutinchev написа:raev, опитвам се за топките - първият опит го броя безуспешен. Получи се една каша, може би водата дойде в повече...
Не бре човек, даже е 6,970кг.kasabinho написа:Раев, голяма работа си. Хората лъжат че са хванали по-големи риби, а ти ги казваш, че са по-малкиraev написа:7 килаkasabinho написа: Раев теглихте ли го тоя убавец колко кг е?![]()
![]()
Ще цитирам един от най-големите кльонкаджии в БГ - с внимание към детайлите

Хах, признаййй си
. И аз ги правя тези снимки чалъмджийските
ама отдалече си сниман, много широк този и като ти гледам ръцете е поне1.20-1.30м
, освен ако не разбираш от фотошоп 

raev, на Бизон целулозно. Най-рано на 6-7.08 ще е следващата проба, малко оффлайн излизам
Ще пиша обезателно, а Вие ги цепете!