Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Чепаре
Модератор: emo vasilev
Чепаре
Може ли някой да ми покаже как се прави чепаре за сафид, лефер?
Не кълве, не кълве, че като спре....
- kalin4o
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Чепаре
Ivu написа:Може ли някой да ми покаже как се прави чепаре за сафид, лефер?
Не е ли по добре да си купиш готово чепаре.

Отиваш в първия магазин и си купуваш 1-2 чепарета, които най-ти харесат
Внимателно ги разглеждаш. Купуваш си и едно мухарско менгеме, от най ефтинките (има на Шекспир комплект който трябва да е около 20 лв.).
Скубеш на комшиите патиците (без да те видят), гепиш на мама или гаджето лака за нокти (ако те е срам сам да си купиш) добавяш малко творчески елемент и готовоооо. Можеш да добавиш и други елементи като примерно ламе или нещо лъскавко да има.
П.С. Докъде стигнахме софиянци да дават съвети на варненци за чепарета

Скубеш на комшиите патиците (без да те видят), гепиш на мама или гаджето лака за нокти (ако те е срам сам да си купиш) добавяш малко творчески елемент и готовоооо. Можеш да добавиш и други елементи като примерно ламе или нещо лъскавко да има.

На остроумен ли се направи или си тъп по рождение не разбрах, но така направено чепарето можеш само да си го навреш някъде.HTeem написа:Отиваш в първия магазин и си купуваш 1-2 чепарета, които най-ти харесатВнимателно ги разглеждаш. Купуваш си и едно мухарско менгеме, от най ефтинките (има на Шекспир комплект който трябва да е около 20 лв.).
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Това май ще ти е последния пост!!
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
Явно нещата са ти ясни! Тогава се чудя защо питаш.Ivu написа:На остроумен ли се направи или си тъп по рождение не разбрах, но така направено чепарето можеш само да си го навреш някъде.HTeem написа:Отиваш в първия магазин и си купуваш 1-2 чепарета, които най-ти харесатВнимателно ги разглеждаш. Купуваш си и едно мухарско менгеме, от най ефтинките (има на Шекспир комплект който трябва да е около 20 лв.).
Ivu написа:На остроумен ли се направи или си тъп по рождение не разбрах, но така направено чепарето можеш само да си го навреш някъде.

Спазването на добрия тон в нашия форум е задължително! Съветвам те да се въздържаш от подобни мнения!
Явно нещата са ти ясни! Тогава се чудя защо питаш.[/quote]
Има някаква особеност при поставянето на ламето и последващото лакиране, но не я знам.
Има някаква особеност при поставянето на ламето и последващото лакиране, но не я знам.
- Моряка
- кандидат преподавател
Ще се помъча да обясня в снимки,но ще изчакате някой и др ден,че съм ангажиран.
А сега де? 

Има някаква особеност при поставянето на ламето и последващото лакиране, но не я знам.[/quote]Ivu написа:Явно нещата са ти ясни! Тогава се чудя защо питаш.
За това те посъветвах да си купиш 1-2 чепарета които ти харесват и да ги разгледаш

Ще ти бъда много благодарен, че в магазините няма голям избор (поне според мен).moriak1 написа:Ще се помъча да обясня в снимки,но ще изчакате някой и др ден,че съм ангажиран.
HTeem написа:Има някаква особеност при поставянето на ламето и последващото лакиране, но не я знам.Ivu написа:Явно нещата са ти ясни! Тогава се чудя защо питаш.
За това те посъветвах да си купиш 1-2 чепарета които ти харесват и да ги разгледаш

Не става с гледане.Пробвал съм.

Ми то и аз ша пробам събота-неделя и ша ги зафотам