Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
чудя се между суходол и ски влека
тая година резултата на двете ми е следния едно ходене на суходол 1 каракуда и две ходения на влека - две капота
давайте предложения
тая година резултата на двете ми е следния едно ходене на суходол 1 каракуда и две ходения на влека - две капота
давайте предложения
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, ако не си от хората, които отиват за риба, за да си натъпчат фризера, аз лично бих препоръчал Богоров - Платеното. Приятен водоем, културни хора, хубави риби и много емоции. Около София не мисля, че има по-добро място човек да си начеше крастата, особено ако не разполага с особено много време.
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Казичане, ски влека, определено.bono2 написа:чудя се между суходол и ски влека
давайте предложения
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
-
- новобранец
Здравейте, колеги! Тази събота и неделя мислим с приятели да си начешем крастата някъде около София. Предложения? Въпроса е, че много - много не ни се дават пари за платени язовири?
ivanski65 написа:Здравейте, може ли координатите на гьола ''777'' и какви са условията там, благодаря предварително
Качил съм снимка в страницата им във фейсбук - Спортен риболов язовир селимица
-
- новобранец
Колега,ако отивате само за кефа, ви препоръчвам Панчарево-платеното! Ако не се лъжа таксата беше 5лв на пръчка и рибата се плаща или пуска.Има достатъчно риба,вкусна скара,магазинче за захранки и т.н.progressiv3 написа:Здравейте, колеги! Тази събота и неделя мислим с приятели да си начешем крастата някъде около София. Предложения? Въпроса е, че много - много не ни се дават пари за платени язовири?
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Амур знам къде има на свободен ама не е до София, лошото е че и там ще му видят сметката. Единственото хубаво на платените водоеми е че ги поддържат, но какви приказки съм чувал за стопаните им, че ходят и мрежат свободните гьолове и прехвърлят рибата в платените си локви, също не е за хвалене. А що се отнася до боклука оставен от повечето риболовци опира до културата, и че на платения някой ще ги накара да я изчистят и ще има къде да си хвърлят боклуците.ILEGAL написа:Защото нямам време за свободни и защото искам да ловят риба, когато ида за риба! Защото от бракониери и уроди, които гледат само да нацапат тиганя (брега на водоема също) не остана риба по свободните! Защото искам да ловят Амур и на мач примерно, ако ми кажеш къде на свободен мога да го направя, имаш бутилка пълнолетни уиски от мен! Кой какъв риболовец е се вижда на вода, не във форума, така че не ми давайте оценки без да знаете, капиш?
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Колеги, последния месец два някой има ли успех с бабушка на Панчарево? Аз лично не мога да я намеря, а и с когото и да.говоря ми казва това.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Последните месеци като цяло риболова около София в сравнение с минали години е доста слаб.Аз гоня каракуда на фидер и чоложението е зле.glmv написа:Колеги, последния месец два някой има ли успех с бабушка на Панчарево? Аз лично не мога да я намеря, а и с когото и да.говоря ми казва това.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега, а нещо друго обаждали се в тези жеги?glmv написа:Колеги, последния месец два някой има ли успех с бабушка на Панчарево? Аз лично не мога да я намеря, а и с когото и да.говоря ми казва това.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От месец ми се иска да направя един риболов на баби на Пънча, но с това високо ниво на водата все се отказвам.
Някой знае ли как се слиза на устието на Бистришка река сега с тези новите блокчета?
Иска ми се да ги пробвам там.
Някой знае ли как се слиза на устието на Бистришка река сега с тези новите блокчета?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Най-лесно е по канализацията на новите блокчета!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Уклей, костур - по рано сутринта, платика и клен. Платиката са единични екземпляри. клена е по информация от колеги.Kire 50 написа:Здравей колега, а нещо друго обаждали се в тези жеги?glmv написа:Колеги, последния месец два някой има ли успех с бабушка на Панчарево? Аз лично не мога да я намеря, а и с когото и да.говоря ми казва това.
Колега, от там един колега се похвали с една едра червеноперка, уловена преди около 1 месец. Може ли да дадеш малко информация, относно дълбочините там?chirusa_bg написа:От месец ми се иска да направя един риболов на баби на Пънча, но с това високо ниво на водата все се отказвам.