Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мач и шарански риболов ???
Модератор: Paublo_Eskobar
Мерси Ивак за защитата,
и да уточня на приятеля mic :
значи , аз се намирам в провинция Бранденбург на Германия, тук изришно разрешиха риболора на не хищна риба без риболовна КНИЖКА поради наличието на прекаленно много такава. Аз съм член на един от най старите риболовни клубове в района и се ходи често за риба групово и се взима задължително всичката не хищна риба , с цел прочистване на водоемите. А аз лично когато ходя за риба сам връщам във водата повече от 95% от рибата която съм уловил.
Не си ме разбрал правилно, искам да хващам шаран на мач предимно с цел удоволствие, сам знаеш как се вади шаран на мач(не е като с шарански прът). А ми се хапва и шаран, тук е най евтината риба в магазина и е угоявана изкуственно (гадна е и пак струва 7 Евро килото). Но не е в парите въпроса, искам да ям шаран който съм уловил сам и в това няма нищо лошо, а ако хвана повече от един , аз сам ще си го върна във водоема.
Общо взето това беше, не се оправдава и извинявам а само доуточнявам.
И никога не съжалявай , че си помогнал или научил на нещо някой.
чао за сега
и да уточня на приятеля mic :
значи , аз се намирам в провинция Бранденбург на Германия, тук изришно разрешиха риболора на не хищна риба без риболовна КНИЖКА поради наличието на прекаленно много такава. Аз съм член на един от най старите риболовни клубове в района и се ходи често за риба групово и се взима задължително всичката не хищна риба , с цел прочистване на водоемите. А аз лично когато ходя за риба сам връщам във водата повече от 95% от рибата която съм уловил.
Не си ме разбрал правилно, искам да хващам шаран на мач предимно с цел удоволствие, сам знаеш как се вади шаран на мач(не е като с шарански прът). А ми се хапва и шаран, тук е най евтината риба в магазина и е угоявана изкуственно (гадна е и пак струва 7 Евро килото). Но не е в парите въпроса, искам да ям шаран който съм уловил сам и в това няма нищо лошо, а ако хвана повече от един , аз сам ще си го върна във водоема.
Общо взето това беше, не се оправдава и извинявам а само доуточнявам.
И никога не съжалявай , че си помогнал или научил на нещо някой.
чао за сега
- Виктор71
- ще става разбирач
Re: Мач и шарански риболов ???
привет колега . немога да повярвам че съм я изпуснал тая тема . малко е късно но аз ловя също с мач и миналата година стигнах 6.к парче направо ме побърка от игра на след близо час го кепчосах. аз ловя предимно с самоутежнени ваглери до 4г.като оставям стръвта да се разхожда свободно из водата и си мисля че така шаро е по непредпазлив.дори някои път оставям ваглера да си лежи на водата се едно е някоя клечка и съм много доволен от метода .тая година си зимам още един мач и ги почвам.
п.п желаяти успехи с мачовите шарани
п.п желаяти успехи с мачовите шарани
Бъдете здрави за риболов