Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от tedchakala »

Закачиха се три малки пайтака- две шаранчета и едно амурче на ваглера. Иначе не съм правил петно и бях заметнал малко по-навътре, заложих на протеиново плуващо топче с аромат на банан, на втората въдица - протеиново топче ягода и на третата - кисната царевица с анасон. По обяд презаредих и изобщо не беше пипана стръвта. Иначе има милиони таранки да чешеш крастата. А иначе пълен релакс :D
Изображение
Последно промяна от tedchakala на Нед Юли 24, 2016 5:39 pm, променено общо 1 път.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

При нас явно беше грешката с тая захранка , много рак се насъбра и постоянно сваляше армотезираната царевица и топчетатА , иначе натуралната и старата царевица изобщо не я бутаха . Следващия път ще пробваме само на стара царевица без захранки.Да споделиш някой друг водоем с прилични риби
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

emko0o0o написа:Да споделиш някой друг водоем с прилични риби
На Кюлевча може да пробваш
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

tedchakala написа:
emko0o0o написа:Да споделиш някой друг водоем с прилични риби
На Кюлевча може да пробваш
Иначе риболова как е , на какво се лъже .. имали и там рак , и сенчести места най вайжното , на мене затова ми хареса Преселка
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

Сянка няма, може да разгледаш снимките. На големия взема на сладка царевица, излизат 2-4 кг шаранчета на ваглер и на фидер. Няма раци. На трофейния не съм се пробвал, много пренаселено е там уикендите, трябва през седмицата да се посети.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

tedchakala написа:Сянка няма, може да разгледаш снимките. На големия взема на сладка царевица, излизат 2-4 кг шаранчета на ваглер и на фидер. Няма раци. На трофейния не съм се пробвал, много пренаселено е там уикендите, трябва през седмицата да се посети.
До колкото разбрах и пишеше в фен страницата в Фейсбук. големия са го забранили за неопределено време от 6 юли., И в момента можело само на трофейния имали нещо вярно или не
Колега на протеинови топчета как е , и от арамотезираните царевици да вземам ли за фидера каква захранка ползваш
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Само на протеинови топчета и пелети пробвай! Миналият петък бях там! Много труден риболов. Пробвах всичко. Един хубав удар за цял ден на топче пробиотик. На царевица кълват дребосъци, на пелета халибут - дребосъци, на червей(бял и торен) дребосъци + таранки! На сладки аромати топчета без удар!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Какво ще рече дребоцъци , и големия разрешен ли е
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

Днес на добротич 4 таранки.
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ТТ лови по реки »

Здравейте колеги от Варна и региона,искам да ви питам за някой водоем с хищници,тъй като ловя основно с изкуствени примамки.Прегледах темата с актуалното инфо,но пише само за водоеми с мирни риби.Та ако може да споделите за някой водоем с кефал,сом,щука,костур,или някоя река с пъстърва,ще съм ви благодарен.Може и платен,може и свободен водоем,няма значение,само да начешем крастата :D .Инфото може и на лични.Благодаря предварително и наслука :fishing5: .
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

ТТ лови по реки написа:Здравейте колеги от Варна и региона,искам да ви питам за някой водоем с хищници,тъй като ловя основно с изкуствени примамки.Прегледах темата с актуалното инфо,но пише само за водоеми с мирни риби.Та ако може да споделите за някой водоем с кефал,сом,щука,костур,или някоя река с пъстърва,ще съм ви благодарен.Може и платен,може и свободен водоем,няма значение,само да начешем крастата :D .Инфото може и на лични.Благодаря предварително и наслука :fishing5: .
зд.колега ,попаднал си в неподходящия регийон :drinkers:
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

Здравейте Колеги,мисля да направя няколко часов излет около Варна.Бихте ли ми казали какви са в момента условията на Калиманци,на какво кълве там рибата и на какви монтажи да заложа?Дали кълве в тези жеги рибата?
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

Balakchia написа:Здравейте Колеги,мисля да направя няколко часов излет около Варна.Бихте ли ми казали какви са в момента условията на Калиманци,на какво кълве там рибата и на какви монтажи да заложа?Дали кълве в тези жеги рибата?
Тука му правят реклама на Калиманци . За стръв и монтажи не мога да кажа.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Тез реклами са ясни за всеки язовир , някой поне няма ли някакво инфо за този водоем преди доста риба имаше в него
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега ТТ пробвай на р.Девненка но там трябва да знаеш местата и здрави такъми защото има големи тупалки (за кефал говоря),а за щука по това време само на жива стръв.Аз в четвъртък ще я пробвам пак на едно секретно гьолче.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”