Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
За речните риболовци инфо от участъка под мечката,
До язовира устието.
На тия вирчета хванах некое кленчета.
Мисля че сега на насекоми ще се лови по добре,
Видях Митко от старите,лови от 50 години на скакалци,и тая година му е най успешната от 1980.
До язовира устието.
На тия вирчета хванах некое кленчета.
Мисля че сега на насекоми ще се лови по добре,
Видях Митко от старите,лови от 50 години на скакалци,и тая година му е най успешната от 1980.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Къ да им не теглиш една майна, а?!
"Unfortunately, our free shipping promotion excludes the following countries: Albania, Bulgaria, Columbia, Cyprus, Latvia, Maldives, Romania, Thailand, and Ukraine. We are really sorry for this inconvenience and thank you for your understanding."
Ама ич не моа да проявя ъндърстендинг.....даже не моа и да проумея за чий дедав е таа дискриминацеа и кво ги боли фара къде ще пращат, след като плащането е по ПейПал и прво им се плашта, па после те праштат!
А'ре, Албания къ да е....Колумбия - тоже, ама па другите страни са си читави шопъри....деба таа крива нива, деба!
"Unfortunately, our free shipping promotion excludes the following countries: Albania, Bulgaria, Columbia, Cyprus, Latvia, Maldives, Romania, Thailand, and Ukraine. We are really sorry for this inconvenience and thank you for your understanding."
Ама ич не моа да проявя ъндърстендинг.....даже не моа и да проумея за чий дедав е таа дискриминацеа и кво ги боли фара къде ще пращат, след като плащането е по ПейПал и прво им се плашта, па после те праштат!
А'ре, Албания къ да е....Колумбия - тоже, ама па другите страни са си читави шопъри....деба таа крива нива, деба!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Люс, фани те такоа:
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- трапера
- сериозен играч

На 11 Април
Те го те
трапера написа:Позирам ами, аз само погледнах през джамлъка- тяснооо, даже много. Като пасажер съм се возил с Луфтханза, ама кви бяха сандъците, ба ли гиGODzillata написа:Ти само позираш до фърчоплана ли, бе, или и си се качвал като пасажер, та знаеш колко е тясно?![]()
Боли ме фара колко е тясно, аз ЩЕ карам самолет някой ден!!!![]()
Сеги нещо са ме налегнали други ангажиманси и немам време да сглобя едно клипче.... Да ви покажа де одихме мииииналата седмица![]()
За упражнението се изисква максимално тегло от 85кг. И аз не влизам там, но нямам и кураж да го сторя, но ..... Всичко с времето си
Те го те
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Тц ! Сичко, ама друг път!!!Martin Mihailov написа:.....За тебе вече знаеме сичко ..........
Видни членове от спининговата гилдия твърдят, че силиконЯ не"работел" през лятото, ама това не ми пречи именно на такъв да скубя костуретките, като лук!!!

...та дори и на кастмастери.........

Крайният резултат нема да показвам, който иска да заповяда на терен- правя показно!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ухххххх как се насуших не е истина 
Аз се радвам на такива да има,поне като размер.
Едно време беха маломерни тия,клен под 500 гр,не го броех за риба,а лових с примитивни такъми.
Такива се ловеха на бамбукова гьостерица на плувка,
В същата река.
Като застанех на някой разлив по обяд,ги гледах стотици риби стадо на вир.
Минало бешало.
Е тука ги скубе митака на скакалци,минават много
Народ в тоя вир,секкви-блеснари,плувкари,мухари
И тя рибата свърши. Тук си събирах закачени примамки бонус,на високата вода,закачени по закачките,имаше един парцал потопен,винги намирх плячка на него,беше
Студена водата и хората си късаха примамките на един клон,потопен с парцал на него.
Едно време беха маломерни тия,клен под 500 гр,не го броех за риба,а лових с примитивни такъми.
Такива се ловеха на бамбукова гьостерица на плувка,
В същата река.
Като застанех на някой разлив по обяд,ги гледах стотици риби стадо на вир.
Минало бешало.
Е тука ги скубе митака на скакалци,минават много
Народ в тоя вир,секкви-блеснари,плувкари,мухари
И тя рибата свърши. Тук си събирах закачени примамки бонус,на високата вода,закачени по закачките,имаше един парцал потопен,винги намирх плячка на него,беше
Студена водата и хората си късаха примамките на един клон,потопен с парцал на него.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Свилка, ако някой някога ме попита как изглежда страхът, бих показал фейса на сина ти!
А това как мирише страхът,оная изпръскана шваба зад него знае най-добре
Значи,честно да ти кажа,тоа само докле се опита да ме провеси през самолета,съм му напълнил черепчето с агнешки главички!
И коя е тази кучка бре да го ева?
А това как мирише страхът,оная изпръскана шваба зад него знае най-добре
Значи,честно да ти кажа,тоа само докле се опита да ме провеси през самолета,съм му напълнил черепчето с агнешки главички!
- Martin Mihailov
- учете се от него

Ачо не издаваи таината
И аз ги ебавам на силикони обаче сега немоем никви снимки да пущим щото ми се прееба телефоно та сьм с един стар без камера.А само дасе фалим не е работа
Нали сме приемали че риболов без снимки не е риболов

- Martin Mihailov
- учете се от него

И цици и цици еи да де забраишGODzillata написа:Е, аре и я кинем за морето, ако снимам некое арно дупе, че ви го пущим да киризите.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Плюс минус няколко километра 
- трапера
- сериозен играч

Красимир Атанасов написа:Свилка, ако някой някога ме попита как изглежда страхът, бих показал фейса на сина ти!
А това как мирише страхът,оная изпръскана шваба зад него знае най-добре![]()
Краси, няма страх бе само притеснение отначало
На почти всички, гащеризоните им отзад бяха изцапани. Чудехме се с жината от приземяването по гъз ли са петната или са от самия гъз
Пък с кучката после си прайха екскурзия из Юръп.Малка авантюристка от Руси
ПС-не ги провесват, направо ги лъзгат. Пък Стефчо си беше пич
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Vid
- кандидат преподавател

И Я не го фатах, ама явното си е явно- конституция може и да имат, ама референдума там променя все, че и конституция... Глас народен - глас божий за управляващите....Красимир Атанасов написа:Туй не го фатах, дай пак!?Павел Иванов написа:Тъй ,тъй , всеизвестно е , че от швейцарците по-тъпи няма
Не кат при нас- некъФ смешен конституционен съд да определя кои въпроси- Да, кои Не и пр.... Все едно та конституция не е дело на едни убитаци, кои още ги помним, а спусната от небето-дар божий...
Ама едни 200-300 човека на хранилка от най бедните хора в европа, определят и продължават да се гаврят с българския народ... Кой е виновен? Ами народа, ако бяхме с Якъла си, тия щяхме да ги линчуваме публично на площада с жълтите павета..., и да дадем пример за следващите....
Що Румъния се оправя..., щото народа и даде публична заявка с линчуването на някои хора... и следващите са си дали оценката и ги е СТРАХ... и пр...
Че, кой го казва? Костурите се движат групирани и продължават да се ловят на силикон успешно, само да ги набараш де са..., може да се надърпат, доде стадото не се премести де...., ама все дребосъци, тия от по 700гр. - кило, са дали фира.....Ачо ♣ написа:Тц ! Сичко, ама друг път!!!Martin Mihailov написа:.....За тебе вече знаеме сичко ..........![]()
Видни членове от спининговата гилдия твърдят, че силиконЯ не"работел" през лятото, ама това не ми пречи именно на такъв да скубя костуретките, като лук!!!![]()
![]()
![]()
Крайният резултат нема да показвам, който иска да заповяда на терен- правя показно!!!![]()
А, белките в те горещини са дали пълна фира....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Добро утро от моя свежест.
Дежурните съботни гофрети със сладко от черница,смесено в едно с бучка наше сирене.
Делишъс.....
Дежурните съботни гофрети със сладко от черница,смесено в едно с бучка наше сирене.
Делишъс.....