Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Фофлери - Заслужава ли си?!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Фофлери - Заслужава ли си?!
Колеги, тия дни нещо пак ми забръмча главата и се зачудих дали да заприходя Salmo Sparky shad, River 2 Sea Kranky s43, и Strike Pro Cranky 40mm. Тааа... споделете мнения, цветове, които ползвате. Изглеждат да са уловисти уж, ама... Особено ме притеснява Страйка-а, че на външен вид е хубава реплика, но нямам идея как ще се държи на вода... Поздрав най-сърдечен! 

Лошият риболовен ден винаги е по-добър от хубавия работен!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Фофлери - Заслужава ли си?!
Страйка стига да не е дефектен, което не е рядко срещано, се държи перфектно на вода и лови не по-малко от оригинала на Jackal/Illex. Въпрос на шанс!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Когато става дума за Джакал под оригинал се разбира Джакал / Кейсън / Тимон и чак тогава френските Илексempar написа:... оригинала на Jackal/Illex...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- reelbigfish
- новобранец
Sparky Shad си заслужава. Синият и пъстървовият цвят ловят кефал. На синия имах и закачена американка, но не успях да я извадя. Sparky Shad e нещо като Hornet Light
Играе по-натурално и елегантно, оказва по-малко съпротивление и се води по-леко в течение. Всяко подръпване с върха се предава в играта на воблера, докато хорнета просто си бръмчи като вибратор. Откакто го открих никога повече не съм си купувал 3 и 4 см Хорнети