Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
И аз се вейнах вчера за малко по Дъбника.Има някаква игръ,та даже и мирните риби станали хищни,голем глад.

Е,имаше малко и от обичайните.

Малко е умряла,че я снимах на другия ден,тоест днес,извинявам се за което.

Е,имаше малко и от обичайните.

Малко е умряла,че я снимах на другия ден,тоест днес,извинявам се за което.
Остави само стъпки
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес реших да проверя дали вчера не е било късмет, ами какво да Ви кажа - кълве си
Силиконите същите мястото същото - хвърляш вадиш, хвърляш вадиш, по едно време само вадиш и те така
Крайния резултат няма да го покажа за да не се депресира някои еколог
Ето какво се случва под лодката

Какво се случва на лодката

И на глисаж към колата

Това от мен за сега

Силиконите същите мястото същото - хвърляш вадиш, хвърляш вадиш, по едно време само вадиш и те така

Крайния резултат няма да го покажа за да не се депресира някои еколог

Ето какво се случва под лодката

Какво се случва на лодката

И на глисаж към колата

Това от мен за сега

Браво! Много са добре тези подводни снимки. С какво са правени?
Днес минах да разпитам. Ощо взето всички се оплакваха или от закачки или че няма риба.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
http://www.sjcam-bg.com/sj5000x-elite-s ... 1%82%D0%B5Angmar написа:Браво! Много са добре тези подводни снимки. С какво са правени?
С тази камера
Иначе нещата от брега са зле требе си лодка

Преспахме събота на Дъбник и мога да споделя как беше ако на някой ще му е полезно. На вторият нос преди малката дига бяхме. Обаждаха се бабушки на директен на жито, а на фидера по-едри баби и шаранчета както и няколко каракуди. След като добавих доста млечна царевица в сместа за фидъра резултата се подобри. Има много водорасли обаче и доста риби се откачваха при вадене. Ето една малко месарска снима (извинете) на една доста едра баба (а това всъщност бабушла ли е?)
- Bigmarlin
- сериозен играч
Ъхъ,планът Барбароса е влезнал в действие 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги, дали в момента малката дига на Дъбника е подходяща за фидер?
- Bigmarlin
- сериозен играч
Не съм ходил от около 2 седмици Нямам прясно инфо,едно приятелче е било на траповете миналата седмица вика много трева ,но за малката дига не знам Едва ли е много по различно от последният пост на Angmar
- Bigmarlin
- сериозен играч
Вълчовец от години е пресушен и в момента е нива Въпросният язовир се намира между Горна и Долна Митрополия,на около километър след Долна има път в ляво,той яза се вижда от пътя Но не съм ходил от много години тамCrucian23:От един приятел разбрах че има резултат на "язовир след Долна Митрополия" на който се плаща? Ми излиза някакъв язовир под името "Вълчовец".Може ли някой да каже кой е този язовир
Между другото по старите рибари плевенчани го помнят ,щото той беше единственият,който беше разрешен целогодишно....
Днес на Липите бях за няколко часа,че имаме гости ингилизи,единият се вижда на аватара ми,до обяд наскубахме таранчици и доста шаранчета,на млечна царевица,аз лових на директен,гостите на мач ,хванах 2 -3 шаранчета около 600-700 гр,и няколко по едри таранки,които си взехме за мезенце на биричката,таранките де Имах и едно късане на телескопа,който е оборудван с ластик,но може и да се е тръкнал повода в някой корен по дъното
Колеги може ли някой да каже къде на Дъбника върви на дъно пък и на плувка(някое нормално място), защото отдавна не съм ходил и не съм много запознат с малки диги и т.н. Искам да опитам риболов на мирни риби там на плувка, а дъно още повече! Ако може да споделите някои особености за риболова на плувка и дъно на определени места! Много благодря!!!
- Bigmarlin
- сериозен играч
Взимаш един директен телескоп ,5 -6 м,възможно най-малката кука която можеш да вържеш и най-фината плувка,купуваш качествена захранка,кокален и сабален по ранина ги почваш Като подминеш Шела на Горен Дъбник ,табелката за стрелбището в дясно и след 2-3 км вдясно има асфалтова отбивка без табелка,тръгваш по нея право надолу докъто почне черен път ,хващаш по него,малката дига е на 200 м от там
Със същият такъм ще си хванеш и рибета за стръв
Със същият такъм ще си хванеш и рибета за стръв
Колега златен си много благодаря!!!А какво излиза на плувка?А на дъно на какво върви?И каква стръв?А и ако кажеш на какво да направя че имам една пръчка излишна за смадок или костур нещо, ще бъда много доволен!Мерси пак!
- Bigmarlin
- сериозен играч
На плувката излизат платички и бабушки основно,но има и изненади от шаран,на рибето главно костур а за бялата-божа работа,там си трябва чакане и късмет,за от брега говоря де
-
- вече хвърля и на тежко
Изненадите колко са едри,да знам какво влакно да сложа???Bigmarlin написа:На плувката излизат платички и бабушки основно,но има и изненади от шаран,на рибето главно костур а за бялата-божа работа,там си трябва чакане и късмет,за от брега говоря де