Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Е още некоя снимка от прехода по Искъра.
Това е от Бента,нема вода,това беше мини ВЕЦ.
Под палакарията,на 200 метра.
Това е над бента,тука излезна най едрия за деня клен.
Както и най малкото на Къца кълве-синята фея.
Това ми е екипа,по гащета и джапанки на дупки с каишка,в раницата са примамките.
На такива вирове кълве по принцип по едро.
И финала от лагера ни,който е от май месец.
Вече се заблати,и водата позелене-не става за риболов,до седмица ще се маха лятната шатра.
Рапорт даден.
Това е от Бента,нема вода,това беше мини ВЕЦ.
Под палакарията,на 200 метра.
Това е над бента,тука излезна най едрия за деня клен.
Както и най малкото на Къца кълве-синята фея.
Това ми е екипа,по гащета и джапанки на дупки с каишка,в раницата са примамките.
На такива вирове кълве по принцип по едро.
И финала от лагера ни,който е от май месец.
Вече се заблати,и водата позелене-не става за риболов,до седмица ще се маха лятната шатра.
Рапорт даден.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Ае ся , с едната ръка уев бутон на мишката върху фотката та да се уголеми , с другата ръка съ фащаш за застареващият бастун и го разлашквашG.Petkov написа:...Слънце и то яко има и в Сф, открит остана въпроса за дупетата !...
То явно дупетата , освен слънцето и те са си у Софето . При Кире сал годзили
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него

Я гледаите каква пьрзалка са направили
Директно у оградата
- G.Petkov

Павел Иванов написа: .... с другата ръка съ фащаш за застареващият бастун и го разлашкваш ...
Тц,
Това остана в далечната ми младост !
Сега всичко се пести и се влага само по предназначение !
Акомеразбирашправилно !
Иначе, дупето от плажа е готино.
Остава да кажеш и кой е плажа, че като увелича и снимката се върти и ляха хоризонтално, и не скивам детайлите !
И няма на този плаж слънце, ами са само облаци.
Ще да е бил в Рударци, май ?
На Киро - верно са Годзили !
Руски "Баби" !
П.П. Нищо не каза по ония, трите ми въпроса, а ?
Комшията ми свали пържена риба.
От малобучино,много добре е препъежена.
От малобучино,много добре е препъежена.
Риболовци.
- Don4o_62
- учете се от него

чета и се въргам в размисълПавел Иванов написа:Тъй , тъй , кога беше на бананова диета по мъжки си изяде бананчето и кът му мина вече беше почти нов човекКрасимир Атанасов написа:...Само Люс балансира добре,....![]()
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
За да разсея всички съмнения, че постовете ми на риболовна тематика са "помпане на мускули" и опит за самоизтъкване пиша тези редове. Моето разбиране за риболова се заключава в простичката думичка лежерен! В моя случай мяташ си плувчицата в гьола, блажено я съзерцаваш, а ако рече някой рибок да я потопи-добре дошло, ако ли пък НЕ- здраве да е.!!! А вечерта, пиейки си аперативчето, ще драсна два-три реда в Прехода, защото това е любимата ми тема. * Тя е епикурейска, с подчертан хедонизъм. Постването на снимки с уловени рибоци и лакърдиите по тях е с цел допълване и разнообразяване палитрата- кодош, майтап, задявка !!!
Тези, които са следили репортажите ми в раздела" Моят риболовен излет", а те не са никак малко на брой, знаят, че в основата им не стои уловеното количество риба, а съм давал превес на заобикалящата ни природа и отношението на човека към нея!
Спинингов риболов практикувам само два месеца в годината-юли и август, предимно в риболов на костур. Поради специфичността на водоема и физическото ми състояние, основно риболовът ми е на бомбарда и то статичен. За 3-4 часа през деня експериментирам блеснички,туистери,шадове и т.н и после споделям и задължително търся съвети.
Благодарение на форума се запознах с много читави колеги, като в последствие станахме приятели, на които пък съм изключително благодарен, защото съм получавал безценна помощ !!!
Имам не лоши резултати защото познавам отлично водоемите, в които риболовствам, и дълъг стаж, като риболовец.
Та това е в кратце, което имах да казвам.Който разбрал – разбрал, на останалите – приятно лято!
П.П.
И, за да не изневеря на стила си в Прехода, трябва да отбележа, че аз, за разлика от Жоро, продължавам да считам, че скромността краси човека!
Е... не съм Ален Делон, но за 66 годишната си възраст съм си............Шон Конъри от всекъде!!!!

Тези, които са следили репортажите ми в раздела" Моят риболовен излет", а те не са никак малко на брой, знаят, че в основата им не стои уловеното количество риба, а съм давал превес на заобикалящата ни природа и отношението на човека към нея!
Спинингов риболов практикувам само два месеца в годината-юли и август, предимно в риболов на костур. Поради специфичността на водоема и физическото ми състояние, основно риболовът ми е на бомбарда и то статичен. За 3-4 часа през деня експериментирам блеснички,туистери,шадове и т.н и после споделям и задължително търся съвети.
Благодарение на форума се запознах с много читави колеги, като в последствие станахме приятели, на които пък съм изключително благодарен, защото съм получавал безценна помощ !!!
Имам не лоши резултати защото познавам отлично водоемите, в които риболовствам, и дълъг стаж, като риболовец.
Та това е в кратце, което имах да казвам.Който разбрал – разбрал, на останалите – приятно лято!
П.П.
И, за да не изневеря на стила си в Прехода, трябва да отбележа, че аз, за разлика от Жоро, продължавам да считам, че скромността краси човека!
Е... не съм Ален Делон, но за 66 годишната си възраст съм си............Шон Конъри от всекъде!!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Е аз нема кво да се хваля-квото такова,забавлявам се прекрасно- на маса,в реката,на плажа,у водата в планината и те така 
Риболовци.
- Павел Иванов

Ми същият като миналата седмица . Макар , че на буля не и аресва , аз требваше да доопитам каквото не съм опитал от иначе не богатото му , но за сметка на това вкусно менюG.Petkov написа:...Остава да кажеш и кой е плажа, че като увелича и снимката се върти и ляха хоризонтално, и не скивам детайлите !...
Тия ги расправяй на некой от деЦката градинаG.Petkov написа:...Акомеразбирашправилно ! ...
Аааа , Люс имаше един "нервен" период през който една от основните му цели беше да се нерви и да се прави на майка на форума , ама му мина и ся е пич отсекъдеDon4o_62 написа:...но Люс....
Бай Ангеле , сипи си едно малко и кът Люс си се радвай на живота , не е нужно кило обяснения . Ако нещо не ти уйдисва или ти образува нерви некакви , слагаш си гу на онъз раута и завърташ реЗко
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Днес пък на мен колкото и да ми беше добър денят,толкова и не беше
Отиваме в плувният комплекс който си ходим лятото,и всичко е ок.
Басейни,пързалки,джакузита,маказута и т.н.
Обличам се,излизам и какво да видя
откраднали ми маратонките
Дееееееба негрите и резанките къде ги пускат вътре ми лъзнаха еър макса и ме върнаха със 130 евра назад.
Отиваме в плувният комплекс който си ходим лятото,и всичко е ок.
Басейни,пързалки,джакузита,маказута и т.н.
Обличам се,излизам и какво да видя
Дееееееба негрите и резанките къде ги пускат вътре ми лъзнаха еър макса и ме върнаха със 130 евра назад.
- GODzillata

Въй, ча мен ме заболя за еърмакса, деба орките крадливи, Краско, земи си нови и си направи чакало, и ги дебни и ебни!
@Люс, куту глеам къ те ранят комшиите и на реката, и у вазе....па ти нема сми да готвиш тва лято.
И ся нешто от далечното миналото, койото намерих у секцеата у СЗ и си спомних къ куту невръстен дихател си близвах тайно едно време...
@Люс, куту глеам къ те ранят комшиите и на реката, и у вазе....па ти нема сми да готвиш тва лято.
И ся нешто от далечното миналото, койото намерих у секцеата у СЗ и си спомних къ куту невръстен дихател си близвах тайно едно време...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире у квартала,така си се храниме,то
Аз най съм готвил и черпил Риба и рибена чорба.
Помисли малко,кой на днешно време ходи за риба.
Аз най съм готвил и черпил Риба и рибена чорба.
Помисли малко,кой на днешно време ходи за риба.
Риболовци.
Даскале , "облак " пробвал ли си ?
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Martin Mihailov
- учете се от него

Кире ако проба облак тия щоги е снимал може и за абитурентки да ги помисли

- G.Petkov

Павел Иванов написа:....
Тия ги расправяй на некой от деЦката градинаНе друго ами кът поотраснат и станат къде трети клас сите знаят , че е...то е амалска раута а ч...та калява характера . Аслъ кът капото .....
Е,
Аз като по-стар си харесвам е....то !
Децката градина да си калява характера, щом толкова я кефи !
От многозначителното ти мълчание ,
Се досещам че ония две щуки са добре, хранят се на воля и наддават на тегло !
Нека, нали иде есен !