Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Изтрепах платиките.
Изтрепах платиките.
Ха- ха, заглавието е малко провокативно, но наистина направих един хубав излет за платика. от 6 до 9.30 часа хванах 24 платики от 150 до 250 грама. Въоръжение: 1 бр. Болонеза 6- ца и 1 бр. фидер. Захранка за фидер- някаква червена, стръв 4-5-6 бели колкото хване куката.
Повод- над 50-60см! Кука 12 дренан- безкомпромисни! Време тихо, в 6 часа 20 градуса. Природата- красота някаква. В 10 без нещо с първата капка пот- айде делегация. Повечето риби ми изправяха плувката или след дърпане ми охлабваха влакното на фидера, което беше малко изнервящо. Прилагам снимки към описанието.

Повод- над 50-60см! Кука 12 дренан- безкомпромисни! Време тихо, в 6 часа 20 градуса. Природата- красота някаква. В 10 без нещо с първата капка пот- айде делегация. Повечето риби ми изправяха плувката или след дърпане ми охлабваха влакното на фидера, което беше малко изнервящо. Прилагам снимки към описанието.

Re: Изтрепах платиките.
На тоя гьол пускат ли вече да се лови? Поздравления за излета.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това врачанския язовир ли е
Аха!niki23 написа:Това врачанския язовир ли е

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Че тук и платики ли е имало. Не съм ходил от години, откакто стана платен. 5лв ли е таксата.
Дали излиза нещо на спининг
Дали излиза нещо на спининг
Концесионерите НЕ пускат да се лови, дори и да си плащаш. Споменавам го да не се лъжете да ходите напразно, забележете че около колегата няма никой.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кажете къде да завежа детето около Враца да се покефи малко на платено. Само да не е Агов дол, че за 2-3 часа няма смисъл са ходя там
-
- новобранец
Колегата е хубаво да ги казва тези неща...sokol135 написа:Концесионерите НЕ пускат да се лови, дори и да си плащаш. Споменавам го да не се лъжете да ходите напразно, забележете че около колегата няма никой.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Прочитайки заглавието на темата, помислих, че си отстрелял платиките с няколко бомби самоделки тип Изпепелител на мечти. Ама се успокоих след прочита на темата. Браво колега.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
И аз не знаех, никъде няма табели.Zahariev91 написа:Колегата е хубаво да ги казва тези неща...sokol135 написа:Концесионерите НЕ пускат да се лови, дори и да си плащаш. Споменавам го да не се лъжете да ходите напразно, забележете че около колегата няма никой.
Тия боклуци явно са откраднали язовира от народа.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
хаха ти си тръгнал преи да се събудят пазачите явно 
аз да питам пак да препоръчате някой гьол където да заведа малката да си поизкефи малко на платено около Враца

аз да питам пак да препоръчате някой гьол където да заведа малката да си поизкефи малко на платено около Враца
яз. Влашки дол- отбивката е точно след моста на р. Лева при с. Власатица и има около 200 м. черен път, но добър. Таксата там е 5 лева- шаран, таранка и амур. Таранката не се плаща. Цено е форумец- напиши в търсачката ceno_gadnia или Влашки дол и ще му излезне телефона.niki23 написа: аз да питам пак да препоръчате някой гьол където да заведа малката да си поизкефи малко на платено около Враца
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
като четох условията и за там ще трябва допълнително оборудване - карп дюшеци, антибиотици и т.н.
обаче пък само положителни отзиви за този язовир
Bibooo написа:И аз не знаех, никъде няма табели.Zahariev91 написа:Колегата е хубаво да ги казва тези неща...sokol135 написа:Концесионерите НЕ пускат да се лови, дори и да си плащаш. Споменавам го да не се лъжете да ходите напразно, забележете че около колегата няма никой.
Тия боклуци явно са откраднали язовира от народа.
Единствената табела РИБОЛОВА ЗАБРАНЕН е на кулата на язовира, може да се види само ако се качиш на стената и погледнеш кулата фронтално.
Бъркаш го с Агов дол- който е близо до пътя Враца-Криводол- там е за трофейни шарани с такса 20- 30 лв.,niki23 написа:като четох условията и за там ще трябва допълнително оборудване - карп дюшеци, антибиотици и т.н.
а аз ти писах за Влашки дол- той е до с. Власатица и таксата е 5 лева. Потърси го има го на картите.