Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Ужас! Катастрофа!
Колеги,
Мисля да го пробвам и аз за първи път язовира този уикенд, въпреки ниското ниво на водата. Може ли да ме ориентирате за някое добро местенце при условие, че ще съм с джип?
Благодаря ви.
Лека вечер
Мисля да го пробвам и аз за първи път язовира този уикенд, въпреки ниското ниво на водата. Може ли да ме ориентирате за някое добро местенце при условие, че ще съм с джип?
Благодаря ви.
Лека вечер
- Martin Mihailov
- учете се от него
Добри места бол.djoni1 написа:Колеги,
Благодаря ви.
Лека вечер

Благодаря колега, ще видим тогава на къде ще захванем, може и на някое платено, че с тия цигари... 

Здравейте,колеги.Някой скоро да е ходил до язовира,да каже как е нивото.Нали уж го спряха,а и поваля малко тези дни,надявам се да се е понапълнил.Чудим се дали да не мръднем натам събота,да проверим дали е тръгнала каракудата.
- crazybot
- фен клуб-скобар
Язовира е максимално пълен. Риболов един ден има, един ден няма...
Колеги на Радибош ,как е има ли много хора , има ли такса? Благодаря!
Здрасти колега. Бях там тази неделя, имаше малко хора общо бяхме три коли, такса никой не мина да събере в неделя сутинра. Язовира беше пълен, улова беше само какруда кълването започна от около 7 (пристиганхме в 6:30) и намаля към 11. Ловихме на фидер, основно каракуди около 400-500 гр, няколко малки и две близо 1кг. Излета беше супер като цяло.gotzyss написа:Колеги на Радибош ,как е има ли много хора , има ли такса? Благодаря!
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей, колега. Имаш ли представа дали излиза костур?fool написа:Здрасти колега. Бях там тази неделя, имаше малко хора общо бяхме три коли, такса никой не мина да събере в неделя сутинра. Язовира беше пълен, улова беше само какруда кълването започна от около 7 (пристиганхме в 6:30) и намаля към 11. Ловихме на фидер, основно каракуди около 400-500 гр, няколко малки и две близо 1кг. Излета беше супер като цяло.gotzyss написа:Колеги на Радибош ,как е има ли много хора , има ли такса? Благодаря!
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Здрасти колега. Ние не сме вадили костури а и понеже фидера "тръгна" не съм разпъвал нищо друго на Радибош. Но миналта седмица бяхме близо до стената тук и вадихме костурчета около 300гр. Срещу нас имаше местни от предната нощ които казаха че са изкарали няколко костура около кило.franky написа:Здравей, колега. Имаш ли представа дали излиза костур?fool написа:Здрасти колега. Бях там тази неделя, имаше малко хора общо бяхме три коли, такса никой не мина да събере в неделя сутинра. Язовира беше пълен, улова беше само какруда кълването започна от около 7 (пристиганхме в 6:30) и намаля към 11. Ловихме на фидер, основно каракуди около 400-500 гр, няколко малки и две близо 1кг. Излета беше супер като цяло.gotzyss написа:Колеги на Радибош ,как е има ли много хора , има ли такса? Благодаря!
Здравейте някои ходил ли понтоните,дали излиза нещо ?
На Радибош такса няма. Аз бях миналата седмица цялата на Лобош, но не на Радибош, а на ръкава преди него срещу Ковачевци. Излизаха много яки каракуди между кило и 1,7 кг. най-голямата, но беше голяма мъка с треволяка и два дена ми отне само да си направя коридор без водорасли. Костурчета само дребни налитаха на рибе, нито един по-сериозен нямаше.
SammyLee написа:На Радибош такса няма. Аз бях миналата седмица цялата на Лобош, но не на Радибош, а на ръкава преди него срещу Ковачевци. Излизаха много яки каракуди между кило и 1,7 кг. най-голямата, но беше голяма мъка с треволяка и два дена ми отне само да си направя коридор без водорасли. Костурчета само дребни налитаха на рибе, нито един по-сериозен нямаше.
за този ръкав ли става въпрос колега ?
https://www.google.bg/maps/place/2447+% ... 22.8616974
Да, за същия ръкав става въпрос. От едната страна са гори и не знам как се стига дотам, от другата страна е вилната зона, там бях