Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Тъжни спинингови новини
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Тъжни спинингови новини
Макарата на леката пръчка е Game Finder. Нискобюджетно китайче с много лагери. Останала ми беше отпреди няколко години. Пасна добре на пръчката като тегло и понеже имам тази технологична възможност (разполагам с добри ЦНЦ и универсални машини) съм направил някои подобрения по нея. Абе направо й подмених пластмасовите чаркове с метални (7075 алуминий - оръжейна сплав), както и лагерите с маркови. Балансирах ротора заедно с бигела макар и статично. И то си стана баси и макаричката маркова.bobopeli написа:Колега chando бихте ли споделили каква е макарата(марка и модел)?
Поздрави!

Аз такава макара да реди влакното по този начин скоро не съм виждал.
Купувал съм си много макари,но от 30 години всички редят влакното -равно-дори тези от 15 лв,купени от тукашен магазин.
Нещо си объркал Ти.
Купувал съм си много макари,но от 30 години всички редят влакното -равно-дори тези от 15 лв,купени от тукашен магазин.
Нещо си объркал Ти.

Риболовци.
Както писах по-горе, махнал съм дистанционери повече, докато спре да ми прави бради. Странно, но така не ми пречи, както и не ми е намалял кастинга. Но съм решил малко да я пооправя де. То след толкова критика, ще трябва да я пипна малко.lusienn написа:Аз такава макара да реди влакното по този начин скоро не съм виждал.
...
Нещо си объркал Ти.
Днес пак ходих на Марица. Е пак капо, ама поне имаше удар. Нещата се случват много бързо понякога. По удара мога да се зкълна, че беше кефал, защото метнах точно в петното, където ловуваха. Ударът беше още във въздуха. само че след засечката кефалът някак странно заплиска водата и изкочи от нея. После се гмурна и после въдицата се отпусна и аз си навих конеца на макарата. Беше видимо раздърпан в края. Толкова бързо стана всичко. Явно беше малко щукле. Ама какво правеше там всред кефалюгите?
P.S.
Беше жабката на Къца Кълве
P.S.
Беше жабката на Къца Кълве