Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Мястото много ми харесва - другата година съм там
Какъв е тоя механизъм на камбаните - нещо не мога да му хвана логиката, със щипка ги хващате към бланката ли?

Какъв е тоя механизъм на камбаните - нещо не мога да му хвана логиката, със щипка ги хващате към бланката ли?

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да, не си ли виждалkasabinho написа:Мястото много ми харесва - другата година съм там![]()
![]()
![]()

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
- трапера
- сериозен играч
Ха, мойта вчера я закарах на Тутракан при сестрата и зетя за съхранение и евентуална продажба.kasabinho написа:.. идната година като си взема лодка ще вървим ли за сом ...
Довечера мисля да отида на 4-абуна, или някъде на Мартен, с преспиване. Прогнозите не са обнадеждаващи, но това е единственото останало свободно време за риболов. Отпуската се изниза като пръдня от гащи

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- новобранец
Здравейте,
някой може ли да даде информация за местата около Нова Черна и Тутракан.
Планираме 2 - 3 дневен излет, но не сме били до сега по тези места. За съжаление ще бъдем с леки коли, не с джипове, така че проходимостта е ограничена.
Благодаря предварително
някой може ли да даде информация за местата около Нова Черна и Тутракан.
Планираме 2 - 3 дневен излет, но не сме били до сега по тези места. За съжаление ще бъдем с леки коли, не с джипове, така че проходимостта е ограничена.
Благодаря предварително
Пожарево
За Нова Черна в момента просто забравете, пътищата са непроходими за лек автомобил. Единствено става само с джип.d.stoyanov написа:Здравейте, някой може ли да даде информация за местата около Нова Черна и Тутракан.
Планираме 2 - 3 дневен излет, но не сме били до сега по тези места. За съжаление ще бъдем с леки коли, не с джипове, така че проходимостта е ограничена.Благодаря предварително
- трапера
- сериозен играч
Вторник след обед отидох на Мартен с пренощуване. Облез-колкото за стръв, защото никъде не намерих попови прасета и червеи; на фидер-3 платички; на сомските пръчки-водорасли.
Сряда. За сом не хвърлях,защото през нощта някакъв звяр ми беше откраднал рибките за стръв от кофата, в която имаше поне 15литра вода
Продължих на фидер и залових още 17платички размер шамар. Само две бяха по-едри, около половин кило. Към десет часа спря да взема и си бих камшика. Вятъра направо ми издуха главата.
Ето това е крайният резултат.
Сряда. За сом не хвърлях,защото през нощта някакъв звяр ми беше откраднал рибките за стръв от кофата, в която имаше поне 15литра вода

Продължих на фидер и залових още 17платички размер шамар. Само две бяха по-едри, около половин кило. Към десет часа спря да взема и си бих камшика. Вятъра направо ми издуха главата.
Ето това е крайният резултат.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- новобранец
значи хванахме доста риба, малките ги пуснах , големите ги прибрах в кибритена кутийкаt&a написа:Очакваме репортажа!erko_e_sharan написа:Благодаря Рибки , ще прочета форума по назад като имам повече време
![]()
Някой скоро ходил ли е на дунава в Тутраканднес мисля там да ходя със нощувка
ако има нещо ще се похваля непременно.

май много големи изисквания имам

В момента рибата и тук е в застой /най-много да се обади някоя платичка/, а за да стигнеш до Калимок ти трябва джип 4х4.erko_e_sharan написа: дочух че на Нова Черна давало , но само дочух , нито съм пробвал , нито съм видял. За Нова Черна става дума за местността КАЛИМОК !!!
Отделно има забрана за риболов в местността Калимока.stenli написа:В момента рибата и тук е в застой /най-много да се обади някоя платичка/, а за да стигнеш до Калимок ти трябва джип 4х4.erko_e_sharan написа: дочух че на Нова Черна давало , но само дочух , нито съм пробвал , нито съм видял. За Нова Черна става дума за местността КАЛИМОК !!!

Преди да изказваш мнение прочети по-точно целогодишната забрана къде в района на месността Калимок е забранено да се риболува.kasabinho написа:Отделно има забрана за риболов в местността Калимока.
Къде да я прочета?stenli написа:Преди да изказваш мнение прочети по-точно целогодишната забрана къде в района на месността Калимок е забранено да се риболува.kasabinho написа:Отделно има забрана за риболов в местността Калимока.

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
http://iara.government.bg/wp-content/up ... d09-08.pdf
Точка 3.............и точка с калимока.
Точка 3.............и точка с калимока.
Забраната идва от РИОСВ не от ИАРА, който има желание може да им се обади - бяха ми пратили карта само с 1 точка, на която е позволено - говоря за брега, нали човека питаше как да стигне с кола.