собствен бизнес ;-)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: собствен бизнес ;-)

Мнение от Митев »

Krokibg написа:
П.С Дали да не си регистрирам още една фирма, като лечител,знам лякове и за болни булки,но те са поверителни,само със личното участие на лечителя :ANAL: :shock: :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

Не е лошо ,като идея :D , а ние с 5 килограмовия ,къде сме в цялата схема :?: :?: :wink: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Е фанахте ма ша ви дам процент,нема лабаво :roll: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Що стана с таа фирма бре? Изображение Работи ли не работили, мое ли вече човек да :ANAL: нещо,само с пропуски ли е не казвате нищо. Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Гого,шефа свърши със решаването на теста " Гей ли си ??? " Като се появи,пак ще е със гръм и трясък :shock: :lol: :wink: Сега пробва разни нововъведения за фирмата,та скоро ще се покаже :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Прави ремонт на гаража и търси спонсори. :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ама айде стига се мота тоя шеф,и без това вече съм прегорел и комай ша си останем само с мерако. Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ами човеко си дръпна 100 000 евро за финансиране на малкия бизнес и сага ще му хванете дедовия. :lol: :lol: :lol:
Съдружниците сега да му мислят. :wink:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Днес го дадоха по новините ,че го издирвали от SAPARD да върне първия кредит.От всички пари дето е теглил само едни цървули и коса си бил купи по предназначение
:D :D :D

Изображение
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Поборников написа:Ами човеко си дръпна 100 000 евро за финансиране на малкия бизнес и сага ще му хванете дедовия. :lol: :lol: :lol:
Ееее верно ли бе? Изображение И са кво прайме, аз толкова се надявах на нещо по така са пак ли при жената бее омръзнамииии. Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Моя приятел нещо пак се изгуби, :cry: , но ще се върне по гръмко от всякога :finga: :lol: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

imitev72 написа:Моя приятел нещо пак се изгуби, :cry: , но ще се върне по гръмко от всякога :finga: :lol: :lol:
Ами ако не се върне,сега си прави ИИИХХХХУУУУ на бахамските острови,а ние си мислиме че олицетворява България и какво после от Брюксел пак ни спрели инвестициите за такива като него,срам и позор.Поне рибата да кълвеше. :lol: :lol:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Поборников написа:..... дедовия. :lol: :lol: :lol:

:D :D :D Тъй - тъй , на кой ли беше па тоя !?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител :lol: :lol: :lol:
преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги.... :D :D :D :D
сега се сещам за следния виц-разговор в семейство:бате,знаеш ло,че чукаш по добре от тате? :D :D знам-и мама ТАКА КАЗВА :D :D :D не бойте се момчета-работим по вьпроса-за нова година ще има по една ОСЕМНАЙСТА ЗАПЛАТА :D :D :D вие па сьвсем отведнага искате да почне БИЗНЕСА..ми нали-психологически,социологически,пазарна ниша проучвания.бизнес план,SWAT анализ,,,лесно нема :D па и като яде човек БОБ-занае ли точно от кое ЗЬРНО ЧЕ ПРЬДНЕ :D :D :D имайте тьрпение-митев ми е сврьзката за добруджански край-кроки-за тракия-колебая за годзилата за другия край,ама понеже ведньж си призна,че не знае как се тьрмьчи и не знам,не знам :D :D Н ЕОБРАЗОВАН нещо ми се види :D :D :D НОВАТОРСТВОТО винаги изисква жертви!!!ми то,ако искахме да сме еднакви-да бехме отворили КОЛБАСАРСКИ магазин :D :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

5кила написа:
snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител :lol: :lol: :lol:
преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги.... :D :D :D :D
сега се сещам за следния виц-разговор в семейство:бате,знаеш ло,че чукаш по добре от тате? :D :D знам-и мама ТАКА КАЗВА :D :D :D не бойте се момчета-работим по вьпроса-за нова година ще има по една ОСЕМНАЙСТА ЗАПЛАТА :D :D :D вие па сьвсем отведнага искате да почне БИЗНЕСА..ми нали-психологически,социологически,пазарна ниша проучвания.бизнес план,SWAT анализ,,,лесно нема :D па и като яде човек БОБ-занае ли точно от кое ЗЬРНО ЧЕ ПРЬДНЕ :D :D :D имайте тьрпение-митев ми е сврьзката за добруджански край-кроки-за тракия-колебая за годзилата за другия край,ама понеже ведньж си призна,че не знае как се тьрмьчи и не знам,не знам :D :D Н ЕОБРАЗОВАН нещо ми се види :D :D :D НОВАТОРСТВОТО винаги изисква жертви!!!ми то,ако искахме да сме еднакви-да бехме отворили КОЛБАСАРСКИ магазин :D :wink:
Значи скоро нема да станеее,да си перк...м жената па ако съм жив Изображениекато тръгне бизнеса ша се пробам. Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”