Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг по р.Росица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Спининг по р.Росица
Здравей, радвам се за слуката ти.
Как мислиш тези воблерчета добре ли играят?
Имат и по- малки и тип миноу, дали имаш наблюдения в/у тях?
- radogagov
- ще става разбирач
Писал съм ти на ЛС, за да не спамим по темата.Стонин МаХенд написа:Здравей, радвам се за слуката ти.

-
- новобранец
Здравейте колеги. С голям интерес следя темата 
въпреки че сега не е точно сезона, но ми е доста интересно. Радвам се да видя че все още има останали рибета, по местата където съм отраснал. За съжаление не мога да се похваля със улов като вашия по простата причина, че нямам много време пък и на последно време се отдадох на щукарския риболов. Последните ми забежки по р. Росица бяха в началото на ноември и то с цел да си пробвам новата пръчка. За мое щастие хванах едно щукле, което си плува обратно във реката. Интересно ми стана, че са се навъдили попчета...... Това не е на добре

въпреки че сега не е точно сезона, но ми е доста интересно. Радвам се да видя че все още има останали рибета, по местата където съм отраснал. За съжаление не мога да се похваля със улов като вашия по простата причина, че нямам много време пък и на последно време се отдадох на щукарския риболов. Последните ми забежки по р. Росица бяха в началото на ноември и то с цел да си пробвам новата пръчка. За мое щастие хванах едно щукле, което си плува обратно във реката. Интересно ми стана, че са се навъдили попчета...... Това не е на добре
-
- новобранец
Защото съсипват популацията на другите видове колегаМишката написа:Защо не е на добре?
Традиционна взе да става тая работаbobopeli написа:Кефали на воблери и лъчеперки на джиг![]()

Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Какво е състоянието на реката между яз. Ал. Стамболийски и р.Янтра? С това изпускане как са нивото, температурата? Има ли активност от страна рибата?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Последна информация от неделя мога да дам. За района на Павликени и Стамболово 3 часа спининг в района на моста на Стамболово и само 3 удъра без хваната риба. Нивото на водата е средно към високо има течение и водата е мътна. Явно изпускат язовира.