Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми
Re: Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми
Не говоря само за тая тема
Ако случайно съм включен в групата на завистниците
не мога да завиждам за нещо което не искам.Шанса да уловя и извадя подобна риба с моите въдици и теоретичен
Лека нощ и от мен!

Ако случайно съм включен в групата на завистниците

Лека нощ и от мен!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- новобранец
Vesko1 написа:Този път не позна....показал съм и мястото...казал съм и стръвта.Споделил съм и монтажа...и царевицата казахме че е евтина,батериите също коментирахме...всичко се изкоментира.Не виждам тука опоненти ,с които не съм се съобразил.Единствените опоненти които имам...са завистливите елементи ,които никога няма да помиришат такава риба на див водоем.Затова и изказванията са им...такива,вкарващи дрязги.Но аз и тях съм поздравил в началото на темата...ако се върнеш на страница 1.bobopeli написа:
Но истинските майстори не си крият стръвта с фотошоп ,те се радват когато когато имат с кого да споделят знанията си.Никога не се смятат за ''последната институция''и винаги уважават мнението на опонента и са готови да научат нещо ново.
Лека вечер
Zahariev91 написа:И теб ще те нападнат форумните съдии...kostakosta написа:Поздравления за хубавата риба. Неволно заглавието на темата навява аналогия "рибата на живота ми"-"любовта на живота ми". От цялата препирня и изтрити мнения, за които мога само да гадая по отговорите на тия мнения. Виковете ОСАННА и РАЗПНИ ГО аз не можах да разбера съдбата на тая риба. Автора на темата така и не осветли тоя въпрос ( поне аз не видях).
Та въпроса ми е към всички участници в полемиката.
Вие бихте ли изяли любовта на живота си?..........
Поздравления и от мен, но все пак ако ще се пуска подобна тема, и няма снимки с евентуалното пускане на рибата, и не даваш ясна информация за случилото се с улова (не казвам, че някой е длъжен), просто трябва да си готов за подобни мнения и въпроси. Това е форум и всеки има право да пише и пита каквото си иска, стига да е по правилата.
И все пак, авторът е перфектен за политик, успява да отговори на всеки въпрос - без да отговори.
Лично аз бих документирал и пускането на подобен екземпляр, но тук такова едва ли е имало. Не нападам никого, всеки живее с избора си, въпросът е да можеш да застанеш зад него.
Това коментира ли го?

- Vesko1
- сериозен играч
Отговора ,който съм дал е на стр.7 от настоящата тема,на питането на сапуна....ако си я чел внимателно,нямаше да ми задаваш тези въпроси.Zahariev91 написа: Това коментира ли го?

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Горкия Амур,стана повод за 10 страници писане.Поне смъртта му е била осмислена. 
Хората хващат по няколко такива на излет,и как да пишат след това като тук ги одумват толкова. Както казваше дядо ми (бог да го прости)....Секи си е башка шашав.Айде дано има още теми като тая.

Хората хващат по няколко такива на излет,и как да пишат след това като тук ги одумват толкова. Както казваше дядо ми (бог да го прости)....Секи си е башка шашав.Айде дано има още теми като тая.