Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз."Антон Ивановци"-"Въча"или както е по известен "Антона"
Модератор: sapuna
Re: яз."Антон Ивановци"-"Въча"или както е по известен "Антон
Мога да ти дам телефона на момчето на бариерата да го попиташ,че едни се даваха под наем после ги спряха и сега не знам какво е положението.
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Валка не ме издавайvalkata34 написа:Тази сутрин един сом 20кг. на тролинг около новите садки.

- Прикачени файлове
-
- b1.jpg (290.89 KiB) Преглеждано 3796 пъти
-
- разбира нещата
Добър сом на истина
Аз съм долу в ъгъла на снимката с платформата. При мен риболова беше основно на фидер, като излизаха само дребни платички и перки. Добрите тави пасуваха.

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: яз."Антон Ивановци"-"Въча"или както е по известен "Антона"
Колеги, ще ходим до село Михалково през август за кратка почивка. Има ли някакви подходящи места за риболов от брега наоколо по язовира? Смятам да метна спининга и кутия примамки в колата. Има ли шанс за костур например? Говорим за 2-3, максимум 4-часов риболов и затова мястото трябва да ми е що-годе близко и достъпно. Мерси предварително!
П.С. А някакви отзиви и насоки за реката до селото?
П.С. А някакви отзиви и насоки за реката до селото?

Здравей Колега,
беше ли на язовира? Планираме ходене през уйкенда в същата местност исках да питам какво е положението?
Мерси предварително
беше ли на язовира? Планираме ходене през уйкенда в същата местност исках да питам какво е положението?
Мерси предварително
-
- разбира нещата
Под Михалково няма вода! Водата почва километър по надолу
местата в момента са на Америката

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Малко със закъснение, но... 
Вода няма, но риба има. Направих страхотен риболов на костур точно дето се влива реката в язовира. Взимаше на всичко и кълвеше много. Малко по-надолу след Михалково хора от компанията направиха добър риболов на доста едра бабушка и платика на фидер. Стръв - бял червей колкото събере куката. По едно време чак им свърши захранката, че единия слезе до Кричим за още. Тъй че, рибите са там.

Вода няма, но риба има. Направих страхотен риболов на костур точно дето се влива реката в язовира. Взимаше на всичко и кълвеше много. Малко по-надолу след Михалково хора от компанията направиха добър риболов на доста едра бабушка и платика на фидер. Стръв - бял червей колкото събере куката. По едно време чак им свърши захранката, че единия слезе до Кричим за още. Тъй че, рибите са там.

-
- научил се да хвърля
Може ли да препоръчате места които да са достъпни с кола. Или ако се налага преход да не е много голям. Благодаря предварително и Наслука!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Аз докато бях там, видях само едно място, което е достъпно с кола, говоря за района около Михалково, надолу към стената не знам. Отваряш Гугъл Мапс, намираш Михалково и следваш пътя посока Кричим. Малко след селото има широк десен завой с голяма отбивка, тя жълтее на картата. Някъде около нея мисля, че имаше път надолу. Слиза се на равна песъклива поляна, но там е плитко - метър и нещо. Аз като лових на това място, минаха няколко джипа покрай язовира, но не знам с лека кола дали става. Първо огледай пътя и прецени дали може да слезеш. Успех! 

-
- научил се да хвърля
Благодаря много колега. През мапс-а ми се видяха още няколко места които не са делеч от евентуалното оставяне на колата и изглеждат примамливо и всякаш с голяма дълбочина. Определено си заслужава едно ходене. Ако още някой се включи с предложения ще бъде още по-добре. Наслука!
Колеги, какво е положението в момента. Интересува ме дали може да се пусне лодка и ако да - вади ли се нещо на тролинг?
Сомът обича смелите!
-
- разбира нещата
До колкото чух се е понапълнили, но не съм сигурен, че е готов за пускане на лодка на Михалково. Иначе на Молов на садките по всяко време можеш да си пуснеш лодка ама е към 15-20 лв. това удоволствие. Излиза по някоя пъстръва, а можеш и късмет за сом да имаш 

- 6tukara
- ще става разбирач
Здравейте може ли някой да сподели какво е нивото на язовира. По точно на овчарниците на Михалково има ли вода и дали може да се пусне лодка там.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ