Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- виктор вичев
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Мен ако питаш колега,заложи на Цонево ,платика морунаж и червеноперка има колкото искаш,е вярно не са трофеи но се чеше краста,хубава захранка събираш ги и си ти.Аз утре така ще направя! Наслука
-
- научил се да хвърля
А някой платен да излизат прелично шаранчета и амури не търся да са трофейни ама поне над кило и половина 

-
- научил се да хвърля
Колега кой точно на Тутракнци , доколкото съм запознат са два там
-
- научил се да хвърля
И какво с условията и на какво взема , благодаря предварително
Този до селото който е.Такса 10лв за през деня и още 10лв за през ноща и до пет килограма риба.Взима на царевица и риби под 1кг и над 5кг обратно в гьола.
-
- научил се да хвърля
Раци и плевелна риба има ли
Колеги някой скоро да е ходил на Калиманци?
-
- научил се да хвърля
Колега на Калиманци предимно таранка прелични са ,от време на време и шаранчета излизат.Дост труден риболов ,много рак има . Най важното рибата е много болна от червенка , преди месец са пуснати 20 хиляди бройки таранкиDoncho69 написа:Колеги някой скоро да е ходил на Калиманци?
Раци бол , амури калибровани по метър също излизат , има и шаран . Монтажи на косъм с повдигач , накисната царевица с анасон . Уикенда два дена никакви удари имаше около 12 човека на язовира денонощно , ако случиш ден ще останеш доволен има риби между 10 и 15 кг , но са малко и трябва да съумееш да ги хванеш.emko0o0o написа:Раци и плевелна риба има ли
Здравейте Балъкчии!
На 03.09.16. яз.Манастир от 09.30 до 16.30ч. имах 4 удара.Извадих 3 шарана около килограм,четвъртия ме погледна близо до брега и си отиде.Около 15.00ч реших да опитам и на плувка.Няколко каракуди,дребни и една 400гр.Излизат и дребни костури.Шаро на косъм-царевица,плувка на бял червей.Общо съм доволен като се има предвид,че сменях мястото веднъж.
На 03.09.16. яз.Манастир от 09.30 до 16.30ч. имах 4 удара.Извадих 3 шарана около килограм,четвъртия ме погледна близо до брега и си отиде.Около 15.00ч реших да опитам и на плувка.Няколко каракуди,дребни и една 400гр.Излизат и дребни костури.Шаро на косъм-царевица,плувка на бял червей.Общо съм доволен като се има предвид,че сменях мястото веднъж.
-
- научил се да хвърля
Колега предполагам си бил застанал от далечната страна а не веднага в ляво от бараката на пазача или стената .... чува се че там най върви на дъно и злизат до 6-7 шаранчета на излет . Аз вече два пъти ходих там първия път до дърветата в водата бях застанал добре даваше 5 шаранчета за 8 часа и много таранка проблема там е че на дъно много закача. Втория път бях в самото начало до кулата нито един удар нямах освен таранката и костураsvalex написа:Здравейте Балъкчии!
И така колеги на 05.09 на Калиманци пълна скръб.Имах инфо,че излизат шарковци и амури но уви нищо подобно.Стръв използвах за каквато се сетите и аромати всякакви и резултатът беше 6 таранки около 600-700гр.А по обед вече стана панаир и от двете страни и се започна едно цопане на пружини и тем подобни приспособления,закачания,псувни и късане на такъми.
Събиране на багажа и към дома.
Бях се зарекъл на тая плюнка да не стъпвам повече ама сега наистина е за последно.
Събиране на багажа и към дома.
Бях се зарекъл на тая плюнка да не стъпвам повече ама сега наистина е за последно.
Точно така колега.Бях на другия край на стената,срещу водното колело.
Колега аз бях срещу тебе след караваната и палатката с едно зелено терано.При вас ли изпищя едно дете дето май му се заби кукичка.