Риболов на Дорадо на Халкидики
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- njoyz
- научил се да хвърля
Re: Риболов на Дорадо на Халкидики
Вече въори ден държа заргани за дорадо, ама нъцки, сигурно сумарно 10-12 часа съм ги държал.
Hrabri je vodja narodu treb'o.
Ти ги прекисна бе, колегаnjoyz написа:Вече въори ден държа заргани за дорадо, ама нъцки, сигурно сумарно 10-12 часа съм ги държал.

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- njoyz
- научил се да хвърля
Не, имам предвид че общо толкова часове съм имал по някой зарган във водата
-
- новобранец
Бях 5 дни на Палюри и положението е трагично. Хванах един зарган около 40см и това е. Във водата се виждат само дребни рибки. Надявам се да мога да отида за още един излет към края на месеца.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, след няколко дни брат ми заминава за Ситония, по-точно Сикия.
Някой знае ли дали излиза нещо
Удачни места там, да начеша крастата, ако може да споделите, Благодаря.
Някой знае ли дали излиза нещо
Удачни места там, да начеша крастата, ако може да споделите, Благодаря.

- njoyz
- научил се да хвърля
Аз колега съм там, но няма абсолютно нищо, нито зарган нито дорадо. Кажи му да отиде на Платаници и да търси зарган около рифа, на бял червей. Там има пасажи целодневно ако е спокойно морето.
Колега, в неделя тръгвам за Ситония, ти докога си там?njoyz написа:Аз колега съм там, но няма абсолютно нищо, нито зарган нито дорадо. Кажи му да отиде на Платаници и да търси зарган около рифа, на бял червей. Там има пасажи целодневно ако е спокойно морето.
Можеш ли да ме насочиш към някой район? Първо ще бъда в Ормос Панагияс 3 дни, а после и в Торони, но ще мога да обикалям доста.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
В крайна сметка резервирах на Тасос за края на месеца.Поне за там насочете бургаския риболовец къде да ги търси златните рибки.Блатен ще си взема от Бургас така че зарганите са ясни.Аматьора Бс написа:Колеги към края на септември смятам да се пробвам на тия златни рибки.Въпросът е къде е по-удачно да ги търся.Бях се насочил към Фанари заради плажа ама и по Бургаско имаме така че рибите са с предимство.Ако към предложеното селище прибавите и хотел от който сте доволни пращам буркан маринован чернокоп по Еконт
П.П. Фанари и Порто Лагос са близо така че дилемата е там или Керамоти.Не ми се занимава много с фериботи но и Тасос е възможна дестинация.
Около Мраморния плаж миналата година се хващаха. Иначе на Тасос в момента бушуват пожари, провери обстановката.Аматьора Бс написа:В крайна сметка резервирах на Тасос за края на месеца.Поне за там насочете бургаския риболовец къде да ги търси златните рибки.Блатен ще си взема от Бургас така че зарганите са ясни.Аматьора Бс написа:Колеги към края на септември смятам да се пробвам на тия златни рибки.Въпросът е къде е по-удачно да ги търся.Бях се насочил към Фанари заради плажа ама и по Бургаско имаме така че рибите са с предимство.Ако към предложеното селище прибавите и хотел от който сте доволни пращам буркан маринован чернокоп по Еконт
П.П. Фанари и Порто Лагос са близо така че дилемата е там или Керамоти.Не ми се занимава много с фериботи но и Тасос е възможна дестинация.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Благодаря колега.За пожарите видях преди малко но аз ще ходя на 28 септември така че се надявам до тогава да се е разминало.
- rosboz
- ще става разбирач
[quote="bantumi"][quote="Аматьора Бс"][quote="Аматьора Бс"]Блатен ще си взема от Бургас така че зарганите са ясни.[/quote]
Вземи си бял червей за зарганите !! А за да хванеш дорадото ще ти трябва зарган.
Вземи си бял червей за зарганите !! А за да хванеш дорадото ще ти трябва зарган.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Разбрах колега.Има ли и други разлики при риболова на заргана или опита ми от нашето море ми стига.
- rosboz
- ще става разбирач
Разлика няма - бомбарба и една кука.
Друга успешна стръв за заргана е лентичка от кожата на зарган около 2 - 3 см е първо трябва да го хванеш.
На мен не ми се занимава с рязане и карам с белия червей .
Успех - аз съм на Керамоти от 22. 09. надявам се дорадото да е там .
Друга успешна стръв за заргана е лентичка от кожата на зарган около 2 - 3 см е първо трябва да го хванеш.
На мен не ми се занимава с рязане и карам с белия червей .
Успех - аз съм на Керамоти от 22. 09. надявам се дорадото да е там .
ski today
work tomorrow
work tomorrow