Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Дойде ми една идея. Запълних отвора за лопатката на седмицата и десетката и ще направя нов с ножовката. Ако се получи ще имате плитко газещи.
Ще ми бъде по - трудно, но няма да променям цената. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Къци , все си мисля , че с това - http://www.megahome.bg/indukcionen-poqlnik-raider-175-w или подобен , ще ти е много по-лесно да правиш отворите за новите лопатки , увнаместо да търкаш с ножовката 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
За сега ще направя два малки и два голями за проба. Ако станат добре ще мисля по въпроса. Сега съм на село и ще се заема с воблерите след десетина дена.Павел Иванов написа:Къци , все си мисля , че с това - http://www.megahome.bg/indukcionen-poqlnik-raider-175-w или подобен , ще ти е много по-лесно да правиш отворите за новите лопатки , увнаместо да търкаш с ножовката
-
- вече хвърля и на тежко
калпазанин ,ама аз нали съм карък таз година изпуснах го на педя от мен.

Беше се закачил на горна устна най от пред,
там няма пробиване,не бе лош екземпляр,но уви мал шанс.
Поздрави
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
Кръсто,не се подвеждай бе човек.Заеби тези експерименти и не се откланяй от правилния път.Не можеш да покриеш изискванията за всяка ряка у БГ.Гледай си производството и се кефи на отзивите 

- къца - кълве
- сериозен играч
Обичам работата си. Кефя се на отзивите. Иска ми се всички да са доволни. Знам, че е невъзможно, но колкото повече, толкова по -добре.mags1234 написа:Кръсто,не се подвеждай бе човек.Заеби тези експерименти и не се откланяй от правилния път.Не можеш да покриеш изискванията за всяка ряка у БГ.Гледай си производството и се кефи на отзивите
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Експериментите са част от правилния път!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- къца - кълве
- сериозен играч

- Vid
- кандидат преподавател
Кръстьо, не излизай от правилния път...., т.е. воблери кефалски де разбиват рибите...
Тежките воблери де ми прати, ги мъча еднакво по време и по нашенско и по гръцкото море, ама японските ловът в пъти повече... МислЪ, че окраската.... Всъщност не мога да кажа, дали играта е важна или окраската..??
Залагай на кефалските, таме грешка няма...
Тежките воблери де ми прати, ги мъча еднакво по време и по нашенско и по гръцкото море, ама японските ловът в пъти повече... МислЪ, че окраската.... Всъщност не мога да кажа, дали играта е важна или окраската..??
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Не ме слушаш, като ти казвам, че не харесвам тежките. Сега излагаме и леките, а те не заслужават такова отношение. Виж какво прави pike13 и на Дунав се представят добре.Vid написа:Кръстьо, не излизай от правилния път...., т.е. воблери кефалски де разбиват рибите...
-
- вече хвърля и на тежко
Ах тез седмици,много ги бият всякакви рибки,докато с малките нещо не мога да ги науча да хващат.Vid написа: Залагай на кефалските, таме грешка няма...

Тайната на седмиците е равномерната проводка,също така открих и друго,след като боядисах един в черно направо не могат да му устоят ,незнам дали се дължи на цвета но определено го харесват в мътна и бистра вода.
Имам доста закачени рибки но без фотки ,саморелийзват се ,може би от по големите тройки дет съм ги закичил,ама така е по добре за тях.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
къца - кълве написа:.... Виж какво прави pike13 ....
pike13 разправя приказки от Шехерезада и сам си верва

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Ето снимка на два воблера,
Не бих си измислял,още повече че Къцата е много добър човек и страхотен майстор на воблери.
Благидаря ти Къца
като рибата която удари на Къцата воблера бе по голяма, двете атаки бяха още с падането на волерите.Не бих си измислял,още повече че Къцата е много добър човек и страхотен майстор на воблери.
Благидаря ти Къца
- къца - кълве
- сериозен играч
pike, трябват снимки. Другия път правиш, струваш трябва да го хванеш. Ето клип и снимка от Дунав.pike13 написа:Ето снимка на два воблера,като рибата която удари на Къцата воблера бе по голяма, двете атаки бяха още с падането на волерите.
Не бих си измислял,още повече че Къцата е много добър човек и страхотен майстор на воблери.
Благидаря ти Къца
https://www.youtube.com/watch?v=-JklV22p93Q
- morriddin
- научил се да хвърля
Аз изпилих една 7см и май се получи - страхотен удар, за съжаление - нереализиран...
Ама, нормално - като си бъркам по джобовете, да правя клипове...
Ама, нормално - като си бъркам по джобовете, да правя клипове...

ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !