Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
svalex написа:Точно така колега.Бях на другия край на стената,срещу водното колело.
Значе почти в началото. Последно като ходих малко по в ляво имаше едни колеги през половин час вадеха по около килограмово шаранче . Мисля там да заставам дано и караваната вече да я няма че доста се застояха

-
- научил се да хвърля
Колеги , Бозвелийско как е , какви са условията за пренощуване . Също така се интересувам и за условия за пренощуване на Манастир
-
- новобранец
Някой да знае нещо за язовира на Страхил
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
За Манастир си има сайт, просто напиши в Гугъл и ще ти излезе.emko0o0o написа:Колеги , Бозвелийско как е , какви са условията за пренощуване . Също така се интересувам и за условия за пренощуване на Манастир
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Нещо за Одринци ?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте качвам снимките от последния излет на Николаевка 7мия развъдник.

Ударите ми бяха предимно сутрин на дълбочина около 3 метра. Стръвта е силиконова царица.
Изтървахме още 2 риби, защото не внимавахме.
Изглежда най- накрая се активизира рибата.

Ударите ми бяха предимно сутрин на дълбочина около 3 метра. Стръвта е силиконова царица.
Изтървахме още 2 риби, защото не внимавахме.

- jivko81
- научил се да хвърля
здравеите колеги да спосделя за язовира тутраканци 24 часов риболов капо не само аз а и всички други които бяха на риболов никаква индикация че в язовира е останало нещо много бързо са го обезрибили колеги и затова аз несмятам да го посещавам просто ви давам прясно инфо да знаете колеги
-
- новобранец
Гледай тук за Одринци: viewtopic.php?f=140&t=6659&p=1372093#p1372093s_toshkov написа:Нещо за Одринци ?
Колега за тая плюнка Тутраканци какво очакваш.Това са риби успяли да се спасят от месарите и то са били неповече от 10-15бр.И аз ивъртях едно капо там.Пробвах на сладка царевица и на червей да си хвана малка рибка поне за стръв за щука но и нея я няма.Тази локва съм я зачеркнал от тефтера си.
-
- научил се да хвърля
Колеги интересувам се от инфо за
Туристически комплекс "Рибарника", този до яз. Елешница . Общо взето искаме само спортен риболов да направим
Туристически комплекс "Рибарника", този до яз. Елешница . Общо взето искаме само спортен риболов да направим
-
- новобранец
какви са там правилатfelippemassa написа:Здравейте качвам снимките от последния излет на Николаевка 7мия развъдник.
Изтървахме още 2 риби, защото не внимавахме.Изглежда най- накрая се активизира рибата.
а ,колега?
- jivko81
- научил се да хвърля
Така е колега много си правDoncho69 написа:Колега за тая плюнка Тутраканци какво очакваш.Това са риби успяли да се спасят от месарите и то са били неповече от 10-15бр.И аз ивъртях едно капо там.Пробвах на сладка царевица и на червей да си хвана малка рибка поне за стръв за щука но и нея я няма.Тази локва съм я зачеркнал от тефтера си.
Здравейте , имам намерение да посетя Манастир. Дори не знам къде се намира водоема ,никога не съм ходил. Какво ще ме посъветвате ? Как да се подготвя ? На какво дава на плувка и на какво на дъно ? За дъното пружини или други монтажи ?
Виждам в един сайт за ел. пазаруване , че се предлагат ваучери за язовира на цена 5 лв - до 2 кг риба ? Ако си взема такъв ваучер като отида на язовира да не ме пратят някъде в тръстиките да не мога да хвърля ?
Виждам в един сайт за ел. пазаруване , че се предлагат ваучери за язовира на цена 5 лв - до 2 кг риба ? Ако си взема такъв ваучер като отида на язовира да не ме пратят някъде в тръстиките да не мога да хвърля ?
- svetlio86
- ще става разбирач
Колеги дайте инфо за Преселка, Звънец и Кюлевча. Още се чудя къде да пробвам!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- новобранец
На звънец недей! Пълно капо бяха хората около мене на дъно на плувка на нищо не иска. На Кюлевча знам че само трофейния е отворен, ако имаш здрави такъми пробвай там. Ако искаш на Киселово може тази каракуда е от преди малко на плувка, имаше още 4-5 такива но нямам снкмки. Взима само на червей (торен) на бял не съм пробвал, на царевица не бута нищо освен рак. Трябва да подхраниш добре, че да дойде рибата към теб , защото пускат мрежи много.svetlio86 написа:Колеги дайте инфо за Преселка, Звънец и Кюлевча. Още се чудя къде да пробвам!