Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Нужен ли е билет за платен язовир ?
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Нужен ли е билет за платен язовир ?
явно не си чел по-горните коментари ,от къде тръгна въпросаbobopeli написа:Колегата не е прав,за арендован гьол се изисква билет.Когато не си съгласен с даден закон започваш да се бориш неговата промяна -не пишеш колко вземат шивачките

да ,и то платен .само кажи какви са тарифите и кой плаща.chirusa_bg написа:Според мен си е обикновен интернет трол.
дадох ви пример и със язовир и как е през размножителния сезон ,но вие си знаете своето,мъчите се да навивате на у ..кълчища,като сте толкова сигурни и отворени ,обадете се на иараджии да отидат на частен ,през ноща и да напишат актове ,това също е в забраната за любителски риболов.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чукча писател, чукча не читател......
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Още веднъж...КЛЮЧ няма ли кой да сложи на тази вихреща се със страшна сила простотия??? Двама модератори пишат в темата.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Ако спора остане в някаква прилична форма,без обидиempar написа:Още веднъж...КЛЮЧ няма ли кой да сложи на тази вихреща се със страшна сила простотия??? Двама модератори пишат в темата.

Модераторите и те са хора

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Всичко съм прочелdelio-haidutin написа:явно не си чел по-горните коментари ,от къде тръгна въпросаbobopeli написа:Колегата не е прав,за арендован гьол се изисква билет.Когато не си съгласен с даден закон започваш да се бориш неговата промяна -не пишеш колко вземат шивачкитене ме интересува в швеция ,в германия или в лапландия как било и по колко се плащало за парко место.като искате такива закони ,самолета и бягате там.а тука говорим за неуредиците във закона или не можете да го проумеете.не може хем да пише че си длъжен да имаш билет ,хем че имаш право до 3 кг риба или единичен голям екземпляр ,да се е регламентирал брой въдици ,,забрана за риболов и куп други неща ,и тези неща да не важат за платените частни водоеми ,а да важи само за билета.е няма как да стане,или важи всичко или нищо.пък овцете да си я карат както си знаят.но до като има такива със всичко да се съгласяват ,че щом било закон ,да се спазвал ще ни сригат и
.те и хорото заббраниха в Пловдив ,сигурно я удобрявате тая забрана
![]()

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много уважавам големият БЪЛГАРСКИ писател Алеко Константинов и винаги ме радвало като попадна на живо олицетворение на епичният му лиричен герой , как в случаят наш Дельоempar написа:...Двама модератори пишат в темата.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- morriddin
- научил се да хвърля
В тоя ред на мисли, какво ще речете по въпроса с вписването на улова за всеки излет?
Все се чудя, Е ли е правилно да вписвам, при положение, че пускам всички рибки, които не ми се нравят.(тук изключвам костура, естествено)...
Все се чудя, Е ли е правилно да вписвам, при положение, че пускам всички рибки, които не ми се нравят.(тук изключвам костура, естествено)...
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- разбира нещата
а нали за закон говорим,разпоредбите за любителския риболов са част от закона ,налиbobopeli написа:Мен сегашният закон ме устройва,не ме устройва че никой не следи за спазването му.25 лева са цената на един излет(10 кинта гориво + една загубена примамка) така че и за нашият стандарт цената на билета е разумна.Ако се въведе и охрана на големите язовири(като едно време)съм готов да плащам и талон,ако си помниш как беше

виж за охрана по язовирите съм съгласен ,и да се вдигне цената,но да не е само фиктивна ,да охраняваме мрежите на приятелите и задължително зарибяване.почти във всяка област има поне по 1 голям язовир,за начало ,може пробно да се сложи охрана ,да се види как ще ,но никой не му се занимава със тоя закон.
що ли си мисля че някъде в правилата имаше опоменато ,че заяждането с други ,не седопуска и толерира,но на модераторите явно им е позволено,но иначе пледират за спазаване на закони.какво си тръгнал да ме опреличаваш,анализите да си ги правил кога му е било времето в часовете по литература и на матурата.иначе си напрягаш гънките ,но където трябва да поразмислиш малко ,нещо не щеш.толкова дето се пънете ,и на черното бяло викате,да не сте служители на ИАРА ,че гледате по-голям приход от билети да направите.Павел Иванов написа:Много уважавам големият БЪЛГАРСКИ писател Алеко Константинов и винаги ме радвало като попадна на живо олицетворение на епичният му лиричен герой , как в случаят наш Дельо
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Павел Иванов
Къде видя заяждане
Иначе на матура не съм ходил щото навремето ако имаш по-висока оценка от еди колко си по даден предмет не се ходеше , а аз по някаква случайност имах максималната такава 

Павел Иванов
Павел Иванов
- morriddin
- научил се да хвърля
Дельо, никой не казва, че закона е перфектен, но се приема по презумпция, така че - няма за какво да се пънем всички.
Относно парите от билети: Те няма как да стигнат за горивото на дори една група за година... А, не е само то.
Аз не съм служител на агенцията, ама дяволски ми се ще да съм, като гледам унищожаване на личинки, сигурен съм, че и ти би реагирал като мен - без заяждане, без грандомания. Единствено, желанието да има рибки по водоемите е важно, съгласен??
Относно парите от билети: Те няма как да стигнат за горивото на дори една група за година... А, не е само то.
Аз не съм служител на агенцията, ама дяволски ми се ще да съм, като гледам унищожаване на личинки, сигурен съм, че и ти би реагирал като мен - без заяждане, без грандомания. Единствено, желанието да има рибки по водоемите е важно, съгласен??
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
Не трябва да се дава и стотинка на хората от ИАРА,всичките бракониери действат с тях и всички го знаем.На 31 години съм и ходя главно по платени гьолове за шаран.но не по Софийските.Обикалям и реки и блата за хищник на спининг.Активно ловя всяка седмица,дори по няколко пъти и имам тонове оборудване от шарански пръчки до платформа и щека.До сега през живота ми никой не ме е проверил,даже не съм и виждал тия господа,за какъв контрол говорим?Рибата от язовирите е по платените,примери безброй.Най яркият е Агов дол,собственикът ми обясни как купува трофейни шарани от бракониери за да ги спасява.Как от ИАРА не го провериха откъде му е пълен язовира с диваци по 20+,да не ги е отгледал.На тия и стотинка не трябва да се дава,ако се видим някой ден да ми пишат акт ако искат да видим кога ще ги платя.Ние самите сме принудени да съблюдаване за бракониери и да организираме хайки за саморазправа с тях,друго спасение няма.
Я, каква убава тема съм пропущил
Тея кефали последната седмица ми взеха акъла и нема време много за форуми, ама ще я следя с интерес . А бре Павка, едно време мисля, че матурата по български беше задължителна а другата се освобождаваше. Ама незнам
може пък и друго да е било
Не ти знам възрастта за това пиша така малко на ангро.

- Павел Иванов
В профила ми я пишеfirepd69 написа:...Не ти знам възрастта ....

Павел Иванов
Павел Иванов
Така, така. Аз съм малко по-дрът та за тва, писах така за матурите. По темата, отговорът е ДА ! Но винаги трябва да се има в предвид, че в БГ най-разпространената професия е юрист. Та затова почти всеки дава " компетентни и обосновани " юридически тълкования