Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
zarganski написа:Абе то тва Новоселци е ебати скапаното място![]()
Не ходете там, по двете реки е къде - къде по-добре, пък дори и да не хвана, ми остава спокойствието и тишината, а на скапания канал - коли, парашутисти, тъпи пичове, дето се избиват за една червеноперка и цапат като за световно...![]()
Мани, там е ебати мръсотията...
Даааааааа,така е но като тръгне рибара отиваш на другия бряг и си правиш кефа със мача,а и е по-чисто.И мен не ма кефи тоя риболов в дупките-всички на калпак и всичката мизерия се концентрира в големи количества по тръстиките.
Проба му е майката!
Що бе колеги само по тръстиките. Ние с Локито като ходим винаги сме далече от тръстиката и от масовката. С подходяща захранка седърпа рибата пред нас. Мен канала си ме кефи, колата си е до теб, рибата си дава добре ...е вярно че има много хора ама и място си има достатъчно. Друг вариант е с мач или с фидер да се лови на метър - два пред тръстиките на другия бряг ...също си дава добри резултати.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Local
- учете се от него
Stront написа:Що бе колеги само по тръстиките. Ние с Локито като ходим винаги сме далече от тръстиката и от масовката. С подходяща захранка седърпа рибата пред нас. Мен канала си ме кефи, колата си е до теб, рибата си дава добре ...е вярно че има много хора ама и място си има достатъчно. Друг вариант е с мач или с фидер да се лови на метър - два пред тръстиките на другия бряг ...също си дава добри резултати.
Да , аз миналата година си имам 9 шаранчета оттам на щеката. Есента дори едното го изкарах на 60см дълбочина, иска си манджа и завира от риба, който иска да се бута в тръстиките

Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
Е ,затова и писах- отиваш на отсрещния бряг и си мяташ където си искаш-кеф ти посредата,кеф ти до тръстиките. 

-пък аз само 2 ама имам време да наваксамДа , аз миналата година си имам 9 шаранчета оттам на щеката. Есента дори едното го изкарах на 60см дълбочина, иска си манджа и завира от риба, който иска да се бута в тръстиките

Проба му е майката!
- Local
- учете се от него
2, ама са на килограми 10 пъти колкото моите.seefeel написа:Е ,затова и писах- отиваш на отсрещния бряг и си мяташ където си искаш-кеф ти посредата,кеф ти до тръстиките.
-пък аз само 2 ама имам време да наваксамДа , аз миналата година си имам 9 шаранчета оттам на щеката. Есента дори едното го изкарах на 60см дълбочина, иска си манджа и завира от риба, който иска да се бута в тръстиките![]()
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Тази събота и неделя за съжаление ще пропусна риболова.Но другата седмица мисля да отскоча до Бата.Затова ще се радвам някой да даде инфо за там.
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
И аз с нетърпение чакам някой да се похвали къде е ходил днес и какво е хванал, че още не съм решил къде ще ходя утре 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
На Грудовска продължава да дава добре. Подробности в успешни
.

- Kitenec
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги някой да има някакво инфо за яз. Ясна поляна? Дали няма да дава костур на живо рибе или червей вече 

Цаца ама риба .... 

Колега, това е за
Ясна поляна

-
- и господ не е толокова добър
Днеска ми писна и реших да обиколя в околията да видя как е рибата.В 7 ч.бях в Бургас и за мое учудване неможах да намеря откъде да си купя стръв.Това са бизнесмени,заблудени.Както и да е в 8,30ч.съм на Дебелт на реката.Захраних и тъкмо започнах да ловя и заваля дъжд.Преместих се на моста,но там само дребен костур.После реших да видя язовира на Грудово.Пазача ма зарадва като ми каза,че от 2г.не е зарибявано и,че тази година още не е извадена риба
Хврлих болото на плувка,пробвах на всичко,но неще,явно му е рано.За белицата ако го интерсува някой,в момента дава до тополите в Грудово.

Мрачно време,мрачни снимки.

Мрачно време,мрачни снимки.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Утре ще ходя към Раков дол ,после ще пусна инфо.Дано начешем крастата.
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Днес ходих на Раков дол,времето беше чудесно.Рибата вземаше добре но дребна.
.Прекрасно място.
.
.
-
- и господ не е толокова добър
Добре брат,начесал си крастата.А аз вчера търся големи и на края хванах един голям к..... 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.