Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН 2016
Няма защо да се съмняваш колега.Аз бях с половинката в района на същата дата,но при нас резултата беше по слаб 22 заргана и 18 платеринки.Това до 2 следобед.Предният ми излет там бе по успешен,но пък на 9ти рибите ми бяха доста по качествени.krisha написа:Todorin,
Хубави снимки, добра слука, все така да ги хващаш, ама много ме съмнява да са от 09.09.16г. Смея да се усъмня, че ни въвеждаш в заблуда и ни вземаш за "рибки", просто щот лових на 5-6 км по море от теб, северно от нос Калиакра и освен дребнокопчета, друго не удари.
На 08.09.16г., след обяд, бях м/у Тюленово и Шабла също- един зарган и отново дребнокопи. Ееее само на 09.09.16 да е дало и само там дето сте били вие-то голем късмет брей. А дано, ама според мен поне, надали.
Колеги, практикувам тоя риболов от много време. Не се занимавам с подвеждаща информация. На тия камани ходя от 20 години и е нормално по това време на годината да се направи добър риболов. Казах улова е от 09.09- петък от 06.30 да 16.00 часа. Пък който иска да вярва. Аз мисля колега, че понякога е и да моженето. Живи и здрави и успех.
От вчера 8 човки от 7.30 до 12.00 мястото -Шабла паметника. И много чернокож размер ламарина . Толкоз!

- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на Лозенец всичко започна обещаващо в 7.00 сутринта първо хвърляне и веднага риба. Така общо 5 заргана до 8.00 когато задуха страхотен вятър откъм морете и вълната в комбинация с вятъра направиха риболова невъзможен.
Нищо ....... ще има продължение.
Нищо ....... ще има продължение.
Прехвърлих темата набързо и отговарям само по молба на Тошето,който ме вкара в тоя риболов и ме ПОМОЛИ ЗА ТОВА...От много време спрях да пиша по форумите заради такива хора като цитирания от мен колега,който щом не е хванал е невъзможно някой друг да е,което е супер глупаво мислене и отказва всички трезвомислещи хора на споделяне,каквото ще бъде и мойто...krisha написа:Todorin,
Хубави снимки, добра слука, все така да ги хващаш, ама много ме съмнява да са от 09.09.16г. Смея да се усъмня, че ни въвеждаш в заблуда и ни вземаш за "рибки", просто щот лових на 5-6 км по море от теб, северно от нос Калиакра и освен дребнокопчета, друго не удари.
На 08.09.16г., след обяд, бях м/у Тюленово и Шабла също- един зарган и отново дребнокопи. Ееее само на 09.09.16 да е дало и само там дето сте били вие-то голем късмет брей. А дано, ама според мен поне, надали.
РИБОЛОВА НАИСТИНА БЕШЕ НА 09.09.2016г.Бройката им наистина е такава,като мога да добавя,че имаше и няколко крокодила...Всички колеги,които бяха наоколо,хванаха няколко или нищо-може би като теб колега,но ВИДЯХА сечта,местеха се,стреляха към нас и си тръгваха разочаровани с въпроси,ЗАЩОООООО ТАКА...Аз знам,но преключвам с простотиите и дебатите ....Пускам и една снимка да преброиш и мойте риби и всичко добро...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колега krisha, очаквам малко извинение от теб. И в заключение да ти кажа аз когато прохождащ в този риболов се учех и не филосовствах. Първо три години гледах и обикалях като теб с по една две риби на излет. После пет години се учих, четох и коментирах с наистина можещите зарганджийско и чак на деветата година разбрах, че му разбирам на тоя риболов. Така че има време. Желая ти успех.
И аз да допълня,относно деня 10.9.2016. Бяхме с приятели около Камен Бряг-от 16-19часа всички имаме между 15-20 заргана.Вечерта до 0:30 часа аз имам 17 чернокопа и един кандидат лефер и един изтърван на вдигане.Така ,че рибата явно е избила на определени места. Поздрави.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Ей Тодоринеееее! Ха добре си се завърнал! Предполагам в отпуск и веднага да наобиколиш ловните полета! Браво за улова и споделеното!
Аз бях заедно с Коцето по-горе и найстина имахме добър за времето и мястото резултат - аз все пак с по-малко (10 заргана, една платерина и 10 чернокопа). Моля опитните и коректните колеги да си пропускат покрай ушите подобни коментари и още веднъж Благодаря за споделената информация! Както знаем рибата не седи с отворена уста и нени чака да я хванем, иска си гледане на прогнози, обикаляне, търсене и тактики с които развиваш опит,
А Тодорин може и в темата за риболова в чужбина да вкарва от време на време инфо за рибищата и техниката, която използва. Липсва в този форум, както и много други колеги, които се обидиха от отношението на някои не спазващи добрия тон колеги!
Поздрави и пожелание за добри успехи в хобито!
Аз бях заедно с Коцето по-горе и найстина имахме добър за времето и мястото резултат - аз все пак с по-малко (10 заргана, една платерина и 10 чернокопа). Моля опитните и коректните колеги да си пропускат покрай ушите подобни коментари и още веднъж Благодаря за споделената информация! Както знаем рибата не седи с отворена уста и нени чака да я хванем, иска си гледане на прогнози, обикаляне, търсене и тактики с които развиваш опит,
А Тодорин може и в темата за риболова в чужбина да вкарва от време на време инфо за рибищата и техниката, която използва. Липсва в този форум, както и много други колеги, които се обидиха от отношението на някои не спазващи добрия тон колеги!
Поздрави и пожелание за добри успехи в хобито!
от Todorin » пон сеп 12, 2016 7:40 am
Колега krisha, очаквам малко извинение от теб. И в заключение да ти кажа аз когато прохождащ в този риболов се учех и не филосовствах. Първо три години гледах и обикалях като теб с по една две риби на излет. После пет години се учих, четох и коментирах с наистина можещите зарганджийско и чак на деветата година разбрах, че му разбирам на тоя риболов. Така че има време. Желая ти успех.
Здравейте,
Нямам претенции да съм голям/мн.добър риболовец, но не съм и прохождащ. Аз също ти желая жив и здрав да си и без ирония ти желая все така и толкова да ловиш. Щом искаш, получаваш публично извинение, че се усъмних за успеха ти на 09.09.16г.
Поздрави!
Здравейте,
Нямам претенции да съм голям/мн.добър риболовец, но не съм и прохождащ. Аз също ти желая жив и здрав да си и без ирония ти желая все така и толкова да ловиш. Щом искаш, получаваш публично извинение, че се усъмних за успеха ти на 09.09.16г.
Поздрави!
Благодаря колега, бъди жив и здрав и успех в риболова.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес като оставих малкия на Училище отскочих да пробвам заргана , като цяло се получи хубав риболов .Рибата взимаше на всякаква дистанция , но червея ми беше калпав и затова толкоз 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Стига бе утре бях решил да спа.Дребнокоп имаше ли.Няма да настройвам телефона ама простотията ше ме бутне към 4 убеден съм
-
- разбира нещата
Днес сутринта от вълнолома във Варна 4 заргана /2 каиша и 2 средни/ в компанията на 2 платерини и една кандидатка.Големите каиши-от максимална дистанция.В 10.30 напече, рибата спря и към къщи.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- разбира нещата
Днес отървах капото с 1 зарган.Как да има като на 100-120 м пред вълнолома големи лефери пируваха и гонеха всичко във водата.Даже и ламаринките се покриха!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!