Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- tedchakala
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Киселово нали уж затворен беше?
s_toshkov написа:Здравейте , имам намерение да посетя Манастир. Дори не знам къде се намира водоема ,никога не съм ходил. Какво ще ме посъветвате ? Как да се подготвя ? На какво дава на плувка и на какво на дъно ? За дъното пружини или други монтажи ?
Виждам в един сайт за ел. пазаруване , че се предлагат ваучери за язовира на цена 5 лв - до 2 кг риба ? Ако си взема такъв ваучер като отида на язовира да не ме пратят някъде в тръстиките да не мога да хвърля ?
???
-
- новобранец
Няма такова нещоtedchakala написа:Киселово нали уж затворен беше?

-
- новобранец
Някой има ли информация за язовира на Доброплодно ? По точно шаран има ли ? И на какво излиза?
s_toshkov написа:s_toshkov написа:Здравейте , имам намерение да посетя Манастир. Дори не знам къде се намира водоема ,никога не съм ходил. Какво ще ме посъветвате ? Как да се подготвя ? На какво дава на плувка и на какво на дъно ? За дъното пружини или други монтажи ?
Виждам в един сайт за ел. пазаруване , че се предлагат ваучери за язовира на цена 5 лв - до 2 кг риба ? Ако си взема такъв ваучер като отида на язовира да не ме пратят някъде в тръстиките да не мога да хвърля ?
???
- tedchakala
- новобранец
Подведен от колегата, днес опънах сергията и дойде пазача. На Киселово риболова е ЗАБРАНЕН !frag factory написа:Няма такова нещоtedchakala написа:Киселово нали уж затворен беше?10лв 3 въдици
-
- новобранец
Епа не знам тази риба е от там. От 6-7 години ходя на тоя язовир и не си спомням да е бил забранен.tedchakala написа:Подведен от колегата, днес опънах сергията и дойде пазача. На Киселово риболова е ЗАБРАНЕН !frag factory написа:Няма такова нещоtedchakala написа:Киселово нали уж затворен беше?10лв 3 въдици
-
- научил се да хвърля
Един релаксиращ уикенд с доста добър улов

- Прикачени файлове
-
- image-0-02-01-686039c2d75d276d5de3c4a6a7c2965d99baa5db7006987a481c541882fb4196-V.jpg (243.93 KiB) Преглеждано 2879 пъти
-
- image-0-02-01-8a9320797c9139c6f31f155583053ab53274bec01a8e6b790fd2b2a471d9905f-V.jpg (247.48 KiB) Преглеждано 2879 пъти
-
- image-0-02-01-6046b72fbcce1ef5f1f2b226104ba833170f739cc870192aabfad605119c082b-V.jpg (246.44 KiB) Преглеждано 2879 пъти
Колега браво за рибока.Би ли споделил къде е това място?
-
- научил се да хвърля
Туристически комплекс Рибарника , само спортен риболов е на пръчка по 5 лв или ако се нощува В хижата е безплатен . Нощно време е забранен риболова , сутринта от към 6 и нещо може да се лови. Взема повече на торен ама и на вкиснала е доволно предимно по 2-3 килограма , ама има добри екземпляри същия ден имаше изкаран Амур към 8 кила и един сом от други колеги около 10 килограма . Моя трофей се хвана на кука 2/0 на гтозд земен за сом хвърлена . На плувка не става да се лови доста е ниско нивото на водата и не е по дълбоко от 2-3 метра и то към средата на водоема . Иначе наистена добре е замислено смо за спортен риболов важното е да си направиш кефа и после да пуснеш рибата да си плава . Ако ще ходиш колега по към стената застани или напрво на нея и гони дистенация към средата на водоема най дълбоко е та
-
- научил се да хвърля
Ще съм благодарен някой да сподели подобен водоем само за спортен риболов с хижа за отсядане 

На Засмяново колега
Браво колега emko0o0o!
CATCH AND RELEASE
-
- научил се да хвърля
Колега сигорно става дума за развъдниците преди язовира . Преди 2 години имах 3 или 4 излета там и беше пълна скръб. Разрешен ли е нощния риболов и какви са условията. Нещо за развъдниците на Николаевка знаеш лиDoncho69 написа:На Засмяново колега