Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
Здравейте , може ли актуално инфо за Одринци ? Утре мисля да пробвам на плувка там , към стената или към опашката да се позиционирам ?
-
- новобранец
Някой информация за яз. Оброчище, какви са условията, излиза ли шаран ?
Здравейте Колеги,някой да е ходил скоро време на Плачи дол?
BERG написа:Преди 10 дни
Е как е? Получава ли се риболов?
Ясно-БлагодаряBERG написа:Не само таранка
-
- вече хвърля и на тежко
Привет от Бургас. Това като "не, само таранки се ловят" или "не само таранки, а и големи риби се ловят". Питах преди месец в тази тема, защото на 30.09.2016 г ще бъда там на фирмено мероприятие, включващо състезание по риболов. Отново моля за малко повече информация. Вид и големина на рибите, стръв, дистанция, какви дълбочини са......BERG написа:Не само таранка
Ако става дума за Плачи дол - водоемът не е голям я има 100- 150 декара я няма, максималните дълбочини са около 4-6 м макар да говорят и за 8м. Рибата е предимно каракуда и шаран има и малко амур, миналата година имаше и садки с чига,, за тази година не знам. Шаранът е от половин кило до към 3-4 по думите на собственика имали и майки по 6-8 кг. Лови се само от северния бряг дълбочината е от 0,5 до 1 м на 20м от брега- което ме навежда на мисълта че от време на време може и да хранят ( най вероятно от южния бряг който е и по стръмен).

-
- вече хвърля и на тежко
Това ме интересуваше, сърдечно благодаря. На 30-ти следобеда сме там. Времето на състезанието ще е 3 часа. Определено за толкова време не може да се примами амур или едър шарко! а и ще сме много хора, цопане, шум..... Подготвил съм една нова захранка и ще я пробвам, а после ще споделя в тази тема.BERG написа:.
Лек ден.
s_toshkov написа:Здравейте , може ли актуално инфо за Одринци ? Утре мисля да пробвам на плувка там , към стената или към опашката да се позиционирам ?
Чудя се утре да пробвам ли там ?
-
- вече хвърля и на тежко
И така, посетихме Плачи дол, направихме си състезанието, бяхме 18 риболовци..... До стената е 3-3,5 м и рибата е там. Изкараха се 5 шаранчета до 500 гр и няколко таранки 50-150 гр, общо от всички състезатели. Човека държащ язовира се казва Ангел и телефона му е в по-горни постове. Кълвеше само на бял червей и сладка царевица. Като обичайно сериозния риболов се е правил на протеинови топчета, по инфо от Ангел.
Успех колеги.
Успех колеги.
Одринският костур размърда ли се? Започна ли да се събира край стената?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- Motorski
- ще става разбирач
Започнал ли е да събира лайкове?Златев написа:Одринският костур размърда ли се? Започна ли да се събира край стената?

-
- новобранец
нещо ново за одринци