Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) - 2 част
Модератор: Paublo_Eskobar
Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) - 2 част
Здравейте колеги,търся Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) - 2 част но никъде не го намирам.Моля ако някой знае откъде мога да си го купя да сподели,благодаря предварително !!!
Re: Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) - 2 част
Здравей, колега аз го имам филма, трябва да измислим как да ти го пратя дали по скайп или по друг начин. Иначе няма от къде да се купи.
Благодаря колега писах на лично.Martev написа:Здравей, колега аз го имам филма, трябва да измислим как да ти го пратя дали по скайп или по друг начин. Иначе няма от къде да се купи.
А аз има ли как да се сдобия с този филм,доста хора ми казаха че е доста полезен и поучителен?
и аз имам интерес към филма ако може някой да го качи в торент и да пише в кой
- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, ако някой все още има филма Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) моля да ми го изпрати или да ми пише.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Колеги аз го имам,ако иска някой да пише да се разберем как да му го пратя.
- freako
- научил се да хвърля
Колега колко гигабайта е?
Можеш да го архивираш, да кръстиш архива няква произволна комбинация от символи и да го качиш в mega.nz, след което да постнеш линка тук. Но не знам колко време се съхраняват файловете. Можеш и да се регистрираш там и получаваш 50 гиги облак.
Можеш да го архивираш, да кръстиш архива няква произволна комбинация от символи и да го качиш в mega.nz, след което да постнеш линка тук. Но не знам колко време се съхраняват файловете. Можеш и да се регистрираш там и получаваш 50 гиги облак.
Мераклия да се научи на мач-риболов 

Филма е малко над 3 гигабайта в ДВД формат,ако някой иска да му го пратя да пише на лично.
Здравейте колеги, ще помоля някой ако има "Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) - 1 част" в архив, да сигнализира на лично. Не мога да го намеря
, а е доста поучително и интересно филмче. Благодаря предварително 

- freako
- научил се да хвърля
Присъединявам се към желанието и аз.sokol135 написа:Здравейте колеги, ще помоля някой ако има "Теория на риболова (Ваглери и Слайдери) - 1 част" в архив, да сигнализира на лично. Не мога да го намеря, а е доста поучително и интересно филмче. Благодаря предварително
Мераклия да се научи на мач-риболов 

Здравейте колеги, тъй като се регистрирах на скоро и сайта не ми позволява да изпращам лични съобщения, ще е ли възможно някой от вас да ми изпрати и двете части на филма: https://my.pcloud.com/#page=puplink&cod ... VCSBLIsM9X
линка които съм оставил е до облачна услуга, на която ще можете да ми качите филма.
Благодаря Ви предварително!!!!!
линка които съм оставил е до облачна услуга, на която ще можете да ми качите филма.
Благодаря Ви предварително!!!!!
-
- научил се да хвърля
И как сега мога и аз примерно да се сдобия с този филм
или поне с името му на английски?

Да направиш нещо тъпо със стил - на това му викам изкуство!!!