Касимови дупки

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Касимови дупки

Мнение от emko0o0o »

Понеже не открих никаде тема за водоема . Нека всеки който го е посещавал да даде някакъв отзив за мястото .Тактики , монтажи ,стръв . Какви са условията за посещения , нощен риболов позволен ли е ,и всичко което е от полза като инфо.

П.п ако не е за тука тая тема да бъда извинен ;)
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Касимови дупки

Мнение от ТТ лови по реки »

Там съм ходил само веднъж,декември 2015 г.,за около 3-4 часа следобед.Търсих хищници,но нямах слука.От колеги знам че има прилична популация от сом и бяла риба.Има и щука,а от мирните риби има добри шарани и амури.Ето един тел. на човека който отговаря за там-088 8645734.Костадин се казва,можеш да вземеш информация направо от него.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

ТТ лови по реки написа:Там съм ходил само веднъж,декември 2015 г.,за около 3-4 часа следобед.Търсих хищници,но нямах слука.От колеги знам че има прилична популация от сом и бяла риба.Има и щука,а от мирните риби има добри шарани и амури.Ето един тел. на човека който отговаря за там-088 8645734.Костадин се казва,можеш да вземеш информация направо от него.
Благодаря за инфото колега. Просто всякаква информация ми е полезна все пак съм, решил 400 км да мина да направя един излет ;)
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

има доста по-привлекателни платени водоеми,както от към природа,така и от към рибни запаси,пожелавам ти успех и дано да не се разочароваш.
валатът не най-лошото нещо на света
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

аксел написа:има доста по-привлекателни платени водоеми,както от към природа,така и от към рибни запаси,пожелавам ти успех и дано да не се разочароваш.
Сподели някой водоем тогава колега , тука около Варна много кът станаха ;)
Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Каба Тоньо »

Както си забелязал колега, Майните много ни бива да даваме акъл но, на конкретен отговор може и да не случиш че, току виж си се върнал във Варна с един багажник риба....

Писах ти на лично за едни готини места на които товя лято ходеха и ходят сума народ от околията ама най вероятно нямат акаунти тук.

:fishing9:
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Каба Тоньо написа:Както си забелязал колега, Майните много ни бива да даваме акъл но, на конкретен отговор може и да не случиш че, току виж си се върнал във Варна с един багажник риба....

Писах ти на лично за едни готини места на които товя лято ходеха и ходят сума народ от околията ама най вероятно нямат акаунти тук.

:fishing9:
Колега не съм от колегите които ще си напълнят колата с риба и после да се чудят колко време ще я чистят и кво да я праят . Падам си по спортния рболов . Предпочитам да ходя за големи трофейни и по край тях да си чеша красата с дребосък на директен или фидер ;)
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Вервай ми ходил съм достатъчно на този водоем,та да си имам мнение.Аз пък за разлика от други майни няма да пиша на лични,защото тука е форум,а не "Искренно и лично".Не ми е силата в платените водоеми, реши какво точно искаш да ловиш и къде,пък може да те заведа на река Марица.
Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Каба Тоньо »

Колега не съм от колегите които ще си напълнят колата с риба и после да се чудят колко време ще я чистят и кво да я праят . Падам си по спортния рболов . Предпочитам да ходя за големи трофейни и по край тях да си чеша красата с дребосък на директен или фидер ;)[/quote]

Това беше шега пич... :fishing2: Няма да се впускам в обяснения какво съм имал предвид.
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Емко,пиши по-точно какви риби търсиш,хищни или мирни?Тук около Пловдив почти във всяко населено място има платени(бивши рибарници от соца)водоеми.А колегата Аксел е прав,на Марица има всякаква риба,макар и трудно,стига да си майстор,можеш да направиш запомнящ се излет с добри екземпляри.Та,кажи по-точно какво търсиш,за да могат да ти отговорят и с по-точен и изчерпателен отговор. :D
Tarabuba
новобранец
новобранец

Мнение от Tarabuba »

Кажете блатено за шаран или за щука около Пловдив а на кисимуви дупки дава ли щука какви са условията
Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Каба Тоньо »

аксел написа:Вервай ми ходил съм достатъчно на този водоем,та да си имам мнение.Аз пък за разлика от други майни няма да пиша на лични,защото тука е форум,а не "Искренно и лично".Не ми е силата в платените водоеми, реши какво точно искаш да ловиш и къде,пък може да те заведа на река Марица.
Нещо си се афектирал от коментара ми ли колега/
:fishing2:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Няма такова нещо,просто искам да помогна на колегата да отиде на някое по-перспективно място.
fool
новобранец
новобранец

Мнение от fool »

аксел написа:Няма такова нещо,просто искам да помогна на колегата да отиде на някое по-перспективно място.
Аксел, ако можеш малко инфо къде и как може да се ходи около Пловдив. Мисля да намина там и в неделя да се запътя на някъде. На Марица не съм ходил никога. Понеже не съм много професионалист а ходя за да си почина и да се насладя на деня нямам големи познания. Гоня мирни риби на фидер и на плувка, ако можете да кажете някое подходящо до Пловдив място ще е супер.

П.П. И нищо лично към колегите от региона, ама темите за риболова около Пловдив са пълна скръб, абсолютно нищо полезно не намерих из целия форум ...
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Ами те в Пловдив само ловят,няма време за писане. :D Шегувам се,за мирни риби се обърни към колегата butnik.Той си е майстор на този риболов,и мисля че ще ти даде съвет.Аз лично търся само и единствено хищници на изкуствени примамки.Успех и наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”