Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовир с. Тръстиково (Варненско)
Модератор: sapuna
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
язовир с. Тръстиково (Варненско)
Търся каквото и да е инфо за този язовир.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Re: язовир с. Тръстиково (Варненско)
Мога да ти дам информация от миналата пролет ако те устройва.Излизаше главно костур на рибка,виждал съм да вадят доста добри сулки,но те бяха на силиконова примамка и бабушки.Всичко това беше на стената.Като имаш впредвид че още тогава яко го мрежеха.За сега изобщо не знам каква е хавата.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията. Мисля да ходя утре, но се чудя дали ще е удачно. Ако някой е ходил тези дни ще ми е по-полезен, ако ли не утре ще пиша как е хавата тамиванко написа:Мога да ти дам информация от миналата пролет ако те устройва.Излизаше главно костур на рибка,виждал съм да вадят доста добри сулки,но те бяха на силиконова примамка и бабушки.Всичко това беше на стената.Като имаш впредвид че още тогава яко го мрежеха.За сега изобщо не знам каква е хавата.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хайде бе хора..., никой ли не знае нещо по-конкретно за този язовир..?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Само да отбележа обещаното..Сутринта бе доста ветровито и общото мнение на групата бе, че не си заслужава. Съжалявам, но все още не се знае нищо за тази година за язовира в с.Тръстиково 

И утре е ден.Дано някой да даде инфо.
Не ходете когато има вятър.Вчера минахме от там,много вълни има и въобще не става за нищо.За статута на язовира не знам.
Здравейте.
),често ги контролирали от горското и иара.Дано съм помогнал.Поздрави.
,това е вярно и ние бяхме там вчера.Таксата е 10 лв. за 12 часа,палатка 5 лв.По думите на едно от момчетата имало много добър и доста амур,масовият шаран 1-1,5 кг.(но и трофейни),сулка.Посъветва ни да посетим язовира след поне две седмици ако времето се задържи топло,защото не давало добре всеоще.Ще бъде разрешен за риболов повреме на забраната.Задължително ходете с билет(то би трябвало да се подразбира ,ама ...иванко написа:Не ходете когато има вятър.Вчера минахме от там,много вълни има и въобще не става за нищо.

Къде са хубавите места там?
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
-
- ще става разбирач
ходих преди седмица,вятър,вълни и капо отвсякъде,не може да се хвърли,а и до обяд беше лед
10 лв. по принцип на пружина-шаран,таранка.
торен червей, бял червей-едра червеноперка,костур и слънчак,
затънахме с колата,щото го обиколихме целия ,плиткач, само лебеди и карабатак.
25 вида примамки за хищник,и нито удар.ръцете ми се откачиха да хвърлям,
но 10 лв. са си 10лв.
но 10 лв. са си 10лв.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
То две мнения няма-10 си е 10grizmin написа:ходих преди седмица,вятър,вълни и капо отвсякъде,не може да се хвърли,а и до обяд беше лед
но 10 лв. са си 10лв.

Ако наистина язовира е зарибен,както пишат колегите ми се струва че ще бъде доста добро място за риболов.Голям е,дълбок е,има яки места,разнообразна риба.Само дано тези приказки не са някви къор фишеци.Ако не е така лятото ми се струва,че най-често там ще се ходи на палатка.Във Варна имахме нужда от такъв язовир.Пак казвам ако наистина арендаторите са си свършили добре работата.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Колеги, това със зарибяването го слушам вече четвърта година от тия пухлцовци. Само тралят язовира, разкатаха го. Наско се казва арендатора, мишок, бивш горски, подлога на Муталиб и ДПС. Хубавото е че има дълбоки ями в които рибите се крият и трудно могат да ги изловят тия скапаняци.иванко написа:Ако наистина язовира е зарибен,както пишат колегите ми се струва че ще бъде доста добро място за риболов.Голям е,дълбок е,има яки места,разнообразна риба.Само дано тези приказки не са някви къор фишеци.Ако не е така лятото ми се струва,че най-често там ще се ходи на палатка.Във Варна имахме нужда от такъв язовир.Пак казвам ако наистина арендаторите са си свършили добре работата.
А какви риби сме хващали там......................спомени..............
от четири пет години язовира се обезрибява много активно мрежи тралове и тапи!вече няма риба там!излагах,червеноперка и сланчак в изобилие
за сажаление в балгариа няма гражданско общество и за това този водоем е даден незаконно на някакав селяндур с помоща и опеката на дпс
който иска да спонсорира тази партия да ходи там аз няма даго правя!