Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
- abator
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Колеги,къде е каята?
Днеска ходих на проби. Каята още не се е раздвижила
Трябва да се вдигне температурата на водата с още 2-3 градуса за да тръгне както трябва.

А някои правят и по половин кофа и не виждам нещо да споделят с колегите 

Днес ходих на морето, за два часа около кило кая. Хапва си добре, направих сефтето 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Добра новина,глей сега кво става по буните.Имам ангажименти,но ако успея да ги отхвърля,утре или неделя съм на проби.По буните.irsh написа:Днес ходих на морето, за два часа около кило кая. Хапва си добре, направих сефтето
- КИРО
- Обратна връзка:
Днес не можах,че ми монтираха гаражната врата,но шурито отиде на Кранево,но много бързо се върна.Гоооляма салантия.
Къде беше по-точно?irsh написа:Днес ходих на морето, за два часа около кило кая. Хапва си добре, направих сефтето
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
На Зл. пясъци
Траката, към Евксиноград - каица, 32см лихмус, няма количество, но има сефте
Стръв - прясна трицона и мида.

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- КИРО
- Обратна връзка:
Ще я пиша тука,защото тръгнахме за кая.Към 10,30 със шурито решихме,и се метнахме в колата,но още като излязохме от Кичево и:

на метна.Решихме,че по вода ще ни върви, и отиваме на

3-та буна Кранево.Пуснахме по две пръчки,ама КАПО.Да,ама е наше.Между другото,има нов път към тази буна,и се минава леко с кола.

Влиза се от там,където преди имаше едно празно място,между Златните и Кранево,като увеличите снимката,до дясната табела горе.Пътя е макадан,но е по-добре отколкото да влезете през самото Кранево.И още снимки.

Като се увеличи,се вижда леко в дясно мидената плантация,а и буйовете на мрежите,както и тук

та идеята ми е ,че там за калкан надали някой ще има късмет.Температурата на морската вода днес е 7,9 градуса.Нито отвътре пипна,нито отвън,при положение,че това място е добро откъм страна на каята през лятото.
Ако има слука,ще има и коментар от моя страна.
А,стръв,от моя страна солени миди,пилешки черен дроб,солена кая/парчета/,а шурито със земен червей и солена трицона,ама нъц.

на метна.Решихме,че по вода ще ни върви, и отиваме на

3-та буна Кранево.Пуснахме по две пръчки,ама КАПО.Да,ама е наше.Между другото,има нов път към тази буна,и се минава леко с кола.

Влиза се от там,където преди имаше едно празно място,между Златните и Кранево,като увеличите снимката,до дясната табела горе.Пътя е макадан,но е по-добре отколкото да влезете през самото Кранево.И още снимки.

Като се увеличи,се вижда леко в дясно мидената плантация,а и буйовете на мрежите,както и тук

та идеята ми е ,че там за калкан надали някой ще има късмет.Температурата на морската вода днес е 7,9 градуса.Нито отвътре пипна,нито отвън,при положение,че това място е добро откъм страна на каята през лятото.
Ако има слука,ще има и коментар от моя страна.
А,стръв,от моя страна солени миди,пилешки черен дроб,солена кая/парчета/,а шурито със земен червей и солена трицона,ама нъц.
Днес цяла Варна бе на Панорама, Зл.пясъци и за 2 часа сутринта кофичката се напълни.
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
- КИРО
- Обратна връзка:
Абе знаех си аз,че там са ми местата,но шурито се заяде за Кранево,затуй бях капо.Малко свободно време и съм на Златните.Поне там израстнах,и им знам местата.
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
И на Кранево се пълни кофичката не е било ден или място.КИРО написа:Абе знаех си аз,че там са ми местата,но шурито се заяде за Кранево,затуй бях капо.Малко свободно време и съм на Златните.Поне там израстнах,и им знам местата.
- КИРО
- Обратна връзка:
Може и ден да не е било,пък добре си валеше дъждеца, там се вади кая в добри количества.Тепърва започва,така че успех на всички,и да пишете.
Няма спор към Кранево, Балчик и Камен бряг и рибката е по вкусна 

Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
- Моряка
- кандидат преподавател
Имаш лично съобщение.Arabella написа:Няма спор към Кранево, Балчик и Камен бряг и рибката е по вкусна
А сега де?