Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Долни Богров-платеното
изумен съм какви глупости разрешават на тоя гьол вече...Kaloqn19 написа:Разрешено е,вече няколко пъти видях да използват.bambo80 написа:Колеги може ли да се ползва лодка за захранване?
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
-
- новобранец
Колеги, може ли някой да ми даде ГПС кординати на гьола или поне снимка/карта на точното му местоположение? 

https://www.google.bg/maps/place/42%C2% ... d23.476755Zahariev91 написа:Колеги, може ли някой да ми даде ГПС кординати на гьола или поне снимка/карта на точното му местоположение?
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
че каква лодка ти трябва на Богров, там с ваглер 20 гр. прехвърлям гьола без усилие
да не говорим за един спомб
интересни хора има на този свят 

-
- новобранец
Отчет от тази седмица, за 10 часов излет:
Риболов на дъно.
7 шарана и 1 откачен амур. Най-големият шарко беше 11.850кг, нямаше риба под 6 кила.
Успешна стръв - пелети. Пробвах топчета и царевица- без резултат, дори и удар нямаше.
Успех!
Риболов на дъно.
7 шарана и 1 откачен амур. Най-големият шарко беше 11.850кг, нямаше риба под 6 кила.
Успешна стръв - пелети. Пробвах топчета и царевица- без резултат, дори и удар нямаше.
Успех!

-
- вече хвърля и на тежко
На 3 ти петък бях на водоема в 7.30 ,до10.30 рибата все още спеше и не и се хранеше.В 10.30 първи удар -шаран 6.500 и след това настана истинска сеч .До 14.30 имах двадесет удара от който две късания ,шест откачания и дванадесет извадени риби .Пет амура м/у 6 и десет кг. и седем шарана м/у шест и 13.800 кг.Изкефих се на макс на риболова и хубавите риби.Пожелавам го на всеки колега.П.П.Дадох на един колега прашка ,но той не благоволи да ми я върне ,нека си я ползва със здраве .След такъв риболов ,такива неща не могат да ми развалят доброто настроение.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги...
Вчера бях на гьола(09.06.2016г.)Бях там към 8:00 часа.Захраних много малко с пелети.Изстрелял съм не повече от 6-7 прашки,имаше вятър и пелетите падаха където си искат.До към 10:00 часа нямаше нищо,освен две плахи вдигания на камбаните.Бях опънал две въдички.И към 10:15 часа,камбаната на едната въдица залепи горе,аванса засвири и въдицата полетя напред леко и се почна.Първото шаранче на 9.500 кг.И така се започна...През 15-20 минути по един злобен удар на въдиците.До към 15:00 часа имах 8 извадени шарана между 7.000 и 12.000 кг.Преобладаваха между 9.000 кг. и 11.000 кг.След 16:00 часа спря да пипа.До 19:00 часа имаше още два три извадени шарана от колеги.Всички шарани взимаха на косъм на пелети.Един единствен ми взе на пружина.Така приключи отново един прекрасен ден на Богров...Емоциите бяха неуписуеми.Рибите не бяха от най-голямите,но имаше борба,аванса свиреше,пръчката се огъваше.Пожелавам на всеки колега да изпита това удоволствие.
Вчера бях на гьола(09.06.2016г.)Бях там към 8:00 часа.Захраних много малко с пелети.Изстрелял съм не повече от 6-7 прашки,имаше вятър и пелетите падаха където си искат.До към 10:00 часа нямаше нищо,освен две плахи вдигания на камбаните.Бях опънал две въдички.И към 10:15 часа,камбаната на едната въдица залепи горе,аванса засвири и въдицата полетя напред леко и се почна.Първото шаранче на 9.500 кг.И така се започна...През 15-20 минути по един злобен удар на въдиците.До към 15:00 часа имах 8 извадени шарана между 7.000 и 12.000 кг.Преобладаваха между 9.000 кг. и 11.000 кг.След 16:00 часа спря да пипа.До 19:00 часа имаше още два три извадени шарана от колеги.Всички шарани взимаха на косъм на пелети.Един единствен ми взе на пружина.Така приключи отново един прекрасен ден на Богров...Емоциите бяха неуписуеми.Рибите не бяха от най-голямите,но имаше борба,аванса свиреше,пръчката се огъваше.Пожелавам на всеки колега да изпита това удоволствие.
Някой да има скорошно инфо от там?
Бях там преди две седмици...Същата история като предишните ми ходения.Само че този път бях за малко часове и успях да хвана само три шаранчета.Бяха отново бая голями.Между 9 те и 12 те кг.Направи ми впечатление,че рибата искаше подаване на пелети почти постоянно,защото иначе спираше да кълве,а миналия път без стреляне кълвяха яко...Имаше две момчета до мен.На ваглер,на около 20-25 метър,на най малките пелети,на около 2-2.30 м. дълбочина разказаха играта на Амурите.Иначе на дъно взимаха само шарковете...Сега ще правя монтажите и след малко тръгвам да си пробвам отново късмета там...Ще пиша за инфо...Лек ден и наслука колеги...
-
- новобранец
Ако ти се занимава с прашката там... с ваглера и добър монтаж, може да избиеш амурите. Буквално над 20 риби на въдица съм виждал да правят, но за мен това е страшна хамалогия, да не говорим, че имаш и стабилно късания и откачания.
Дънният риболов ми е по-приятен, плюсът е, че се отсяват амурите с подходяща стръв. Рибата си върви доста доволно като цяло, но трябва як такъм, иначе е треперене.
Дънният риболов ми е по-приятен, плюсът е, че се отсяват амурите с подходяща стръв. Рибата си върви доста доволно като цяло, но трябва як такъм, иначе е треперене.
-
- новобранец
Колега не каза какво стана... въдиците тръгваха ли леко-леко и да се почва или?ЕгоисТа написа:Бях там преди две седмици...Същата история като предишните ми ходения.Само че този път бях за малко часове и успях да хвана само три шаранчета.Бяха отново бая голями.Между 9 те и 12 те кг.Направи ми впечатление,че рибата искаше подаване на пелети почти постоянно,защото иначе спираше да кълве,а миналия път без стреляне кълвяха яко...Имаше две момчета до мен.На ваглер,на около 20-25 метър,на най малките пелети,на около 2-2.30 м. дълбочина разказаха играта на Амурите.Иначе на дъно взимаха само шарковете...Сега ще правя монтажите и след малко тръгвам да си пробвам отново късмета там...Ще пиша за инфо...Лек ден и наслука колеги...

Бях там онзи ден с един колега...Без стреляне на пелети или ако мога така да кажа...само с по прашка на час и малко шарковците бяха откачили.От 9:30 до 17:00 ч.имахме 11 шарана и един амур.Масовите бяха около 7 те кила.Излезна един 15.500 и амура 12.200 кг...Взинаше отново на пелетки,но този път на 8 милиметровите и на пръстен на куката.Косъма този път го пропусках...И само дъно...А амура взе на пропадане...
-
- новобранец
Колеги, захладня... някой с актуално инфо? 

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги , никой ли не е ходил скоро???