Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ЗАРГАН 2016
На тюленово огромна вълна имаше и не ставаше за риболов.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е да де - затова ти писах за другия начин.Pe6o_Tikvata написа:Глася ги за мариноване , събрах към 150 заргана и тия дни кат съм на кеф ша ги фърля в саламурата![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- rikitikitavi
- разбира нещата
На Яхтеното на Дружба имаше риба ама вълните не бяха подходящи за малки деца. То и за пораснали не бяха съвсем подходящи.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Здравейте ,вчера на 02,10. труден риболов , морето беше с много лош мъртвак ,отдолу беше боза особено към буните ад.Към Галата по биваше по изчистено къпахме малко воблерите за лефер -нищо и сменихме за заргана, 12-13 заргани и 1 чернокоп и разходка с лодка.
-
- разбира нещата
Днес на буната - капо.Оттам на НОИ-също капо.
След вчерашншя сулган не очаквах нещо, но...трябваше да се пробва! 

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Привет, и аз да се отчета - събота на 01.10 на Дружба на плочите пред Рубин беше гол след гол. Аз бях от 6:30 като до 7 нямах кълване.Морето бе платно, времето тихо - просто уникално. И в 7 като се почна - няма празно на всякаква дистанция. Риби в диапазона около 35 см., взех и 3 по 40 см. И така червеите свършиха след час и нещо.Пробвах на филе само 1 чернокоп-че. Приключих с 26 заргани. На връщане през магазините - червеи няма никъде. Към 14 часа се поразходих отново до магазините и случайно намерих 2 порции - за неделя.
Неделя на 02.10 отново на същото място, но голяма вълна при положение, че нямаше вятър. Пробвахме с колеги отвътре - без удър. Хвърлях и от тетраполите - нищо. Имаше колеги които вземаха от високите плочи регулярно, но не е за мен.
На връщане минах през Аспарухово и пробвах на канала за илария, но епизодични риби се извадиха, единствено пор руския пазар вадиха средна илария на бомбарда 5,6 души.
Другата седмица отново, ако даде време. Успех на всички
Неделя на 02.10 отново на същото място, но голяма вълна при положение, че нямаше вятър. Пробвахме с колеги отвътре - без удър. Хвърлях и от тетраполите - нищо. Имаше колеги които вземаха от високите плочи регулярно, но не е за мен.
На връщане минах през Аспарухово и пробвах на канала за илария, но епизодични риби се извадиха, единствено пор руския пазар вадиха средна илария на бомбарда 5,6 души.
Другата седмица отново, ако даде време. Успех на всички
Браво Яворе. Респект

Не мисля че е форум да се хвалим и да си показваме снимки, има фасебоок. Нито си написал къде си ги хванал нито нищоRAAZIEL написа:Днес до три часа,само иедро...голяма сеч...57бр...5кг
Не е длъжен да казва къде е ходил .
Ходене му е маиката а не да чакате на готово !
Идеята на форума е такава, да се споделя къде какво се лови. Аз не случайно казах че ако иска да се хвали човек, може да го направи във фасебоокKodjito75 написа:Не е длъжен да казва къде е ходил .
Темата е Зарган, не мисля че трябва ти да казваш кой, къде, как и какво да прави.Има си хора за целта Модератори които ако сметнат че дадения пост не си е намястото ще го преместят предполгам.В този ред на мисли после се чудят някои хора защо няма инфо.Penev1987 написа:Идеята на форума е такава, да се споделя къде какво се лови. Аз не случайно казах че ако иска да се хвали човек, може да го направи във фасебоокKodjito75 написа:Не е длъжен да казва къде е ходил .
Ходи по-често за риба и така ще разбереш къде има . Без всякакви лоши намерения.
Опъната линия на всички.

-
- разбира нещата
Поздрави за успешния риболов колега!
Важна е информацията, че рибата я има, а не къде е хваната.Лично аз вчера направих проби на 4 места във и около Варна, все безуспешни, и си помислих, че я няма! Не съм длъжен да пиша къде хващам след като обикалям няколко места и правя ежедневни проби, а на другия ден някой на готово да се нареди на съобщената позиция. Това от горчив опит!
Важна е информацията, че рибата я има, а не къде е хваната.Лично аз вчера направих проби на 4 места във и около Варна, все безуспешни, и си помислих, че я няма! Не съм длъжен да пиша къде хващам след като обикалям няколко места и правя ежедневни проби, а на другия ден някой на готово да се нареди на съобщената позиция. Това от горчив опит!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Няма значение къде ги е фанал защото рибата на другия ден може да е духнала надругаде.Ден с ден не си прилича.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Пичове
никой няма да ви излови рибата!
Утре ще ви дам инфо за Фичоза или Вълнолома.
никой няма да ви излови рибата!
Утре ще ви дам инфо за Фичоза или Вълнолома.