Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG

-
- ще става разбирач
Ех Къца,какво ми трябваше да се хваля че не съм късал това лято от твоите воблери. Днес още два заминаха в Марица,единия остана в устата на една неголяма щука,ама който лови без повод, си пати.Дано само не се заноси рибата така,с този пиърсинг на устата, не знам ще може ли изобщо да се храни? И двата бяха еднакви,като тези по средата под снимката,дето си ги качил най-горе.Значи , че завещанието на внуците след 100г. вече е с 80 000 назад. 

Здравейте, колеги. В неделя 02.10. подобрих личния си рекорд за най-голяма и най-малка риба
Голямата тупалка мерена на място: 1,704 гр. и 49,5 см. за малката е ясно.Извода е ,че внуче и дядо лакомо апат ,,къцата,, и това е добре за нашите емоции и за да са интересни излетите. Бъдете здрави.
Аиде и аз да прекъсна гадната серия да я довлека до краката си и ...... та днес се разписа ето тази зъбатка.
Аиде и другите воблерчета се разписаха ... за щуклетата голям кеф е да хвърляш и почти 100 % удари ако да са маломерки, на тападжиите им се събраха очите, а като върнах една 35 см. хептен за луд ме взеха.Къца да питам съчленени воблери дали правиш?
- garfield_90
- ще става разбирач
Че кое му е странното да пуснеш 35 см рибка-това е не повече 600-700 гр? Лично аз щуки под 1.2 - 1.3 кг ги пускам без да се замислям,защото все ми се виждат малки. Даже приятели ми мрънкат как мога да пускам такива риби, за които някои се борят настървено да ги хванат
, но не могат естествено от лакомия
Къде ги хващаш тези?

Къде ги хващаш тези?
- къца - кълве
- сериозен играч
Моята цел са тези 100% и ниската цена. Всичко правя ръчно. Ако правя от две и три части, трябва двоен и троен труд. Това ще доведе двойна и тройна цена, което противоречи на принципа ми.zik7777 написа:Аиде и другите воблерчета се разписаха ... за щуклетата голям кеф е да хвърляш и почти 100 % удари ако да са маломерки, на тападжиите им се събраха очите, а като върнах една 35 см. хептен за луд ме взеха.Къца да питам съчленени воблери дали правиш?
То и за мен е чудно но факт.Ако искам рибка знам няколко магазина, че и жива.garfield_90 написа:Че кое му е странното да пуснеш 35 см рибка-това е не повече 600-700 гр? Лично аз щуки под 1.2 - 1.3 кг ги пускам без да се замислям,защото все ми се виждат малки. Даже приятели ми мрънкат как мога да пускам такива риби, за които някои се борят настървено да ги хванат, но не могат естествено от лакомия
![]()
Къде ги хващаш тези?
Щуката - Пловдив 9 км. зад хотела и басеина има една доста хубава дупка , в 7:00 ч. вече я бяха нападнали

- garfield_90
- ще става разбирач
Къде е този хотел?
- къца - кълве
- сериозен играч

- къца - кълве
- сериозен играч
Много скоро, новия инструмент ще е готов. Ще има пет модела рибки. Голямата жабка остава за по нататък. Тук ви показвам, как ще оцветя пластмасата.
-
- ще става разбирач
Хайде прави ги,да ги видим и да почваме да ловим с тях. Пластмасата няма значение какъв цвят е,нали после ги боядисваш?Ама жабка не спирай да правиш,днес тя ме спаси от капото.И хем на платено бях,обаче като не иска,не иска.Два часа и половина въртях с какво ли не,и само на жабката хванах една американка.
Жабка съм пропуснал и аз,но ще си взема следващия път като се видиме по некое състезание ежегодно.
Искам едно оцветяване да прилича на кротушка или мренка-ще си взема 3 броя от тоя цвят,и 2 жабки да си имам.
Искам едно оцветяване да прилича на кротушка или мренка-ще си взема 3 броя от тоя цвят,и 2 жабки да си имам.

Риболовци.
- къца - кълве
- сериозен играч
Цвета на пластмасата е от голямо значение. Основния цвят идва от пластмасата и не може да се повреди и на оня свят.ТТ лови по реки написа:Хайде прави ги,да ги видим и да почваме да ловим с тях. Пластмасата няма значение какъв цвят е,нали после ги боядисваш?Ама жабка не спирай да правиш,днес тя ме спаси от капото.И хем на платено бях,обаче като не иска,не иска.Два часа и половина въртях с какво ли не,и само на жабката хванах една американка.