Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Избор на фидер за дистанция
Модератор: Paublo_Eskobar
Избор на фидер за дистанция
Преди година си заприходих 2бр Трабуко Селектор 4.20м до 130гр акция и 3.60м до 130гр акция.Нещо се зарибих по риболова на дистанция с фидер и искам да си заприходя още един на 4.20,обаче нещо по достъпно като цена.Гледах продукти на фирмата Невис,ако може някой да ми даде повече информация или да ми предложи фидер на достъпна цена .Примерно до 170лв и да не тежи повече от 350гр.Че тия Селектори са по над 220лв на 4.20,а за момента нямам такъв бюджет.Мерси предварително 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Избор на фидер за дистанция
Здрасти колега,
В момента ползвам е тоя ефтинджос за риболов по Дунав Formax Altiva Carp Feeder. На Реката не гоня дистанция с него, но на затворен водоем без проблем достигам 60-70 и отгоре метра. Като за любител като мен доволно.
В момента съм в процес на заделяне на средства за Matrix Carboflex или SPRO Carp Fighter 420XH, но ще видим на къде ще ме отвее вятъра.
В момента ползвам е тоя ефтинджос за риболов по Дунав Formax Altiva Carp Feeder. На Реката не гоня дистанция с него, но на затворен водоем без проблем достигам 60-70 и отгоре метра. Като за любител като мен доволно.
В момента съм в процес на заделяне на средства за Matrix Carboflex или SPRO Carp Fighter 420XH, но ще видим на къде ще ме отвее вятъра.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Тия на Dome Gabor са хубави,само не знам как може да се поръча от Унгария тая пръчка,гледам че е към 150лв
elderonth написа:Тия на Dome Gabor са хубави,само не знам как може да се поръча от Унгария тая пръчка,гледам че е към 150лв
При Орозов може да се поръча ама и цената е хубава

- gloupan
- разбира нещата
През сайта може да се поръча, излиза около 40-45 лв. доставкатаelderonth написа:Тия на Dome Gabor са хубави,само не знам как може да се поръча от Унгария тая пръчка,гледам че е към 150лв

TRS70MLF2
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой модели на Доме ги има и в best-fishing на цени м/у 120 и 190лв. Но не ме устройват като дължини....поне мен де
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да бе, да... Опитай се да поръчаш серията на Габор и да видим какво ще ти отговори кака ти Бени.pityr написа:При Орозов може да се поръча ама и цената е хубава![]()

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

- jivko81
- научил се да хвърля
Колега в майсторски риболов ще намериш това което търсиш