Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: С лодка в морето 2016 - ЧЕРНОКОП
Честно казано ми е все тая дали някой вярва или не. Аз съм си направил труда да изпробвам и споделя. Вие си решавате какво правите с информацията. Размера на рибите беше към 300гр. Може и чернокопи да ги наречете. Все пак разликата между лефер и чернокоп е основно в окраска,физиономия и напречен разрез на тялото.Ето ги рибетата

Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Инфо от Болата вчера 10/10, тегав риболов но в крайна сметка 2ма от сутринта до 15:00часа 7кг едър и среден чернокоп, бяхме 10-15лодки, хубаво време, но рибата трудно се намираше и на мн рядко, тролихме около час сутринта без удар.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Точно така Ники.rikitikitavi написа:Честно казано ми е все тая дали някой вярва или не.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аз ги налових същите пред Златните- 45 броя - 4,480кг. Е, не се пада 300 гр. на калпак. И вярно, различава се външно лефера от чернокопа, по- различно изглежда. А на сафридено чепаре съм закачал лефери и аз неведнъж. Но нямам изваден в лодката ни един.rikitikitavi написа:Честно казано ми е все тая дали някой вярва или не. Аз съм си направил труда да изпробвам и споделя. Вие си решавате какво правите с информацията. Размера на рибите беше към 300гр. Може и чернокопи да ги наречете. Все пак разликата между лефер и чернокоп е основно в окраска,физиономия и напречен разрез на тялото.Ето ги рибетата
И аз ги налових същите пред Златните- 45 броя - 4,480кг. Е, не се пада 300 гр. на калпак. И вярно, различава се външно лефера от чернокопа, по- различно изглежда. А на сафридено чепаре съм закачал лефери и аз неведнъж. Но нямам изваден в лодката ни един.rikitikitavi написа:Честно казано ми е все тая дали някой вярва или не. Аз съм си направил труда да изпробвам и споделя. Вие си решавате какво правите с информацията. Размера на рибите беше към 300гр. Може и чернокопи да ги наречете. Все пак разликата между лефер и чернокоп е основно в окраска,физиономия и напречен разрез на тялото.Ето ги рибетата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво, браво, страхотна слука!Толкос цернокоп,турсия и леферцета и нито едно лимонце!?!?

На Златните все по едър и все по рядък. Някой нещо да каже за Болата?
утре мисля да влизам ще пиша какво е станалоJikosasa написа:На Златните все по едър и все по рядък. Някой нещо да каже за Болата?
На Траката чернокоп даде от 18 до 19ч на тролене.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пък аз на Траката след обяд убих рибата.

от смях де.

от смях де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
това ще е май за тази година ,явно е на юг ,нека и те да се порадват малко.Ще минаваме пак на каичка.
При батко
Тонажи тонажиииии.. който се наиграл .. наиграл.. сега ще половим лекичко така 

Гледай да не се окаже на Юг от Босфора и да и хванеш само куйрука. 

- rikitikitavi
- разбира нещата
В момента много леферчета пред Траката. Искат малки октоподи. Повечето рибки са пръснати ама се срещат и пасажи. Държат 12-15ти метър.
Обаче!
Морето е кофти. Вълните са големи, а вятъра много силен.
Препоръчвам да не се влиза.
Обаче!
Морето е кофти. Вълните са големи, а вятъра много силен.
Препоръчвам да не се влиза.
Е-книгата "Черноморски риболов"
Недей рева моето момче.. ще ти продам някое друго килоlefera1 написа:Гледай да не се окаже на Юг от Босфора и да и хванеш само куйрука.