Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Здравейте!Да попитам някой ползвал и е от захранките NESSA ,за риболов на Скобар,и имал ли е резултат,правят ги в Кюстендил?
Кюстендилци настояват на река формаджио за скобар, аз лично съм я ползвал само за мренки.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Unica използвам и има добър ефект, брат ми ползва несата, също е доволен!
колега взимай това няма да сбъркаш :/ Milo Special Savetta /
http://milobg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0 ... %BA%D0%B3/
http://milobg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0 ... %BA%D0%B3/
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
- Martin Mihailov
- учете се от него
В кой магазини я има тази ,,мило,, или се поръчва онлайн
в младост при Мето , или на тел 0886 67 52 43Atanas_82 написа:В кой магазини я има тази ,,мило,, или се поръчва онлайн
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
Мерси
-
- научил се да хвърля
Колеги споделете как е реката? Интересува ме ниво и цвят.Благодаря ви предварително
Реката около Невестино е доста мътна и сравнително ниска спрямо валежите,които паднаха.Народ имаше около 15 човека между двата моста.
Прясно инфо от доверен съгледвач за днес следобяд, да планирате правилно уикенда
Реката до Бобошево е качила леко и е не толкова мътна. Джерман обаче вкарва голямо количество вода и доста боза и надолу нещата стоят другояче. При Благоевград нивото е доста нагоре, макар водата да не е съвсем боза - 5 до 10 см видимост. Рязкото покачване няма как да не се отрази на рибата, не се знае до събота - неделя доколко ще се аклиматизира и къде ще се групира.
При Невестино бившия рудник мъти допълнително.

Реката до Бобошево е качила леко и е не толкова мътна. Джерман обаче вкарва голямо количество вода и доста боза и надолу нещата стоят другояче. При Благоевград нивото е доста нагоре, макар водата да не е съвсем боза - 5 до 10 см видимост. Рязкото покачване няма как да не се отрази на рибата, не се знае до събота - неделя доколко ще се аклиматизира и къде ще се групира.
При Невестино бившия рудник мъти допълнително.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравейте колеги! Би ли споделил някой информация относно нивото и цвета на водата ? Поздрави
До Бобошево реката е свалила и е избистрила. Джерман продължава да е мътен и вкарва доста вода, за капак е леден. При Благоевград нивото е паднало с 15 - 20 см от четвъртък, цветът е нелош, благодарение на джерманската боза. Водата обаче е много студена, рибата не е особено активна.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Това се казва изчерпателна информация !
-
- фен клуб-скобар
Айде бе? Не слагай всички под един знаменателmrenka написа:Кюстендилци настояват на река формаджио за скобар, аз лично съм я ползвал само за мренки.

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите