Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Някой ходил ли е на Николаевка скоро ? Смятам сряда да ходя и ако някой има информация, нека сподели.
И така колеги вчера открих сезона на зъбатките.Сутринта малко по задачи и после сопите такъмите и газ на джипката и на гьола.Сред многото трева си намерих едно местенце,направих си удобство и на брега и се почна риболова.Отначало едни дребосъци килограмки но след обед ме посетиха и три сериозни крокодилчета от 3,4 и 6кг.Много си отидоха без да ги кепчосам щото като се набият в тервата няма вадене и се откачат.
Това е от мен засега и наслука.
-
- научил се да хвърля
Колега инфо за водоемчето щеше да даваш и на жива рибка ли ловеше. Вчера и аз малко работа към слънчев бряг на връщане през обзор и на рекичката за половин час 20 таранки и 10 мренки по 25 санта те са обратно в водата. Кофата и таранките в колата и газ към каналите н Шкорпиловци , уви на рибка само един удар и то си замина с повода и всичко хахах. На воблер и блесна над 10 малки щуки и това з не повече от час и половинаDoncho69 написа:И така колеги вчера открих сезона на зъбатките.Сутринта малко по задачи и после сопите такъмите и газ на джипката и на гьола.Сред многото трева си намерих едно местенце,направих си удобство и на брега и се почна риболова.Отначало едни дребосъци килограмки но след обед ме посетиха и три сериозни крокодилчета от 3,4 и 6кг.Много си отидоха без да ги кепчосам щото като се набият в тервата няма вадене и се откачат.
Колега лових на жива рибка на друго не пипа още.Водоемчето е малко и ако пиша къде е познай какво ще стане.Към 20 този месец ще го посетя отново и ако искаш може да отидем заедно.
Някаква актуална информация за риболов около Варна, да сподели някой!?
Зависи какъв риболов те интересува.Ако те интересува хищника мога да ти дам инфо.
Да би било полезно.
Какъв хищник те интересува
Костур, сулка!?
-
- научил се да хвърля
За костур и сулка пробвай на Цонево или Тича .Иначе на Манастир има милиони костури ама са по 10 санта големи :Дdimataa написа:Костур, сулка!?
Сулка и костур най-близо колега има на Николаевка големия има добра популация.Там с единия собственик се изпокарахме,че сме го зарибили с хищник неправомерно хахаха.Между другото там и щука има.
А какви са условията на язовира?Doncho69 написа:Сулка и костур най-близо колега има на Николаевка големия има добра популация.Там с единия собственик се изпокарахме,че сме го зарибили с хищник неправомерно хахаха.Между другото там и щука има.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
До колкото знам 15 лв. три въдици и до 5 кг. риба!?Златев написа:А какви са условията на язовира?Doncho69 написа:Сулка и костур най-близо колега има на Николаевка големия има добра популация.Там с единия собственик се изпокарахме,че сме го зарибили с хищник неправомерно хахаха.Между другото там и щука има.
На Цонево на какво и къде!?emko0o0o написа:За костур и сулка пробвай на Цонево или Тича .Иначе на Манастир има милиони костури ама са по 10 санта големи :Дdimataa написа:Костур, сулка!?
На каквото се сетиш колега и стига да я уцелиш