Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Да е жива и здрава и много да ви радва!Красимир Атанасов написа:Днес голямата ми черка става на осем години![]()
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Bigmarlin
- сериозен играч

ЧРД на детенце !
Люс,докараха ми и на мен зеле ,60 на кила,малко предсрочно ,ма ша го слагам до 2-3 дни
Сега идва по трудната задача-изнамиране на източници за това ,кое ще се слага в него ,като стане,че то дали някой вече гледа нещо
Люс,докараха ми и на мен зеле ,60 на кила,малко предсрочно ,ма ша го слагам до 2-3 дни
Сега идва по трудната задача-изнамиране на източници за това ,кое ще се слага в него ,като стане,че то дали някой вече гледа нещо
Последно промяна от Bigmarlin на Чет Окт 13, 2016 7:40 pm, променено общо 2 пъти.
Честито и от мен, Краси!
Жива, здрава и много да ви радва!!!
Жива, здрава и много да ви радва!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Благодаря за пожеланията!
Партито ще е в събота и тогава ще почерпя,макар и виртуално с парче торта.
Партито ще е в събота и тогава ще почерпя,макар и виртуално с парче торта.
Нещата стават сериозни
5 доказателства, че Тръмп и Пищова са един и същ човек
СЕНЗАЦИЯ! ШОК! БОМБА!
от Георги Емилов
Октомври 12 2016
Излъгах те. Заглавието лъже, не са един и същи човек. Извинявай, ако съм те заблудил и си в шок от откритието, че не са един и същи човек. Разбирам те, защото и аз бях в същия шок. Но не ми ли е простено? Все пак между кандидатите за президент на САЩ и България има прекалено много прилики, които дълго време ме заблуждаваха.
1. И двамата са кандидати за президенти, които приличат по-скоро на образи от анимационен сериал за възрастни. В началото никой не взимаше и Тръмп насериозно, а през годините неведнъж куп комици му се подиграваха, че и преди се е кандидатирал. Само че сега смешното стана страшно, тъй като Тръмп все още има много сериозен шанс да стане президент. Но така е, когато надпреварата е между двама кандидати, които South Park описват най-добре като "Giant Douche vs Turd Sandwich". В България също не се радваме на особено богат избор и нищо чудно и тук наказателният вот да прати Пищова на балотаж, а после и на екрана в 23:55 на 31 декември, седнал пред везана чиния, пълна с кебапчета.
2. И двамата обичат женичките. Единият ги пори кат’ риби, другият първо ги грабва by the pussy (както стана ясно от изтеклия аудио файл от 2005-а, в който Тръмп обяснява, че когато си известен, можеш да правиш с жените каквото си искаш) и чак след това ги пори кат’ риби. Естествено, никой не може да мине Пищова и неговите 789169234 завоевания в леглото, но и Тръмп обича да се хвали с бройката си. В книгата си Изкуството на сделката (която не е написал сам, но все пак обича да цитира, сякаш е негова), евентуалният бъдещ президент на САЩ споменава с гордост многото си изневери, „често с богати и важни жени”. Коментари за сексуални геройства (които той нарича „своя личен Виетнам”) като тройки и безразборен необезопасен секс също не липсват. Наскоро се оказа, че е хвърлил око дори на щерка си, казвайки, че ако не му била дъщеря, щял да излиза с нея.
3. И двамата обичат конкурсите за красота. Естествено, тези на Тръмп се открояват с повече блясък – Мис САЩ, Мис Тийн САЩ и разбира се – Мис Вселена. За последния конкурс той казва: „Когато купих конкурса Мис Вселена, банските станаха по-малки, токчетата станаха по-високи и рейтингите скочиха”. Именно с победителка от този конкурс, Алиса Мачадо (1996) се завихри и големият скандал около изказването на Тръмп, който я нарича „Мис Пиги”, защото е качила килограми, и „Мис домашна прислужница”, защото е от мексикански произход. Самият Тръмп се хвали, че обичал да влиза в съблекалните на участничките, докато те са голи, тъй като е собственик на конкурсите и е единственият мъж, който има право да проверява какво се случва. Според някои обвинения пък обичал и да ги прегръща „твърде ниско". Какво е обаче този блясък в сравнение с конкурсите, организирани от Митьо Пищова? Кому са нужни бляскава корона от Мис Вселена и обидни квалификации от Доналд, когато в Търново можеш да имаш един багажник луканка, 100 кила суджук и прегръдка от Митьо?
4. И двамата искат да изглежда, че разполагат с повече пари, отколкото всъщност имат. Никой не е сигурен дали Тръмп наистина е милиардер или е на прага на фалита, особено като се имат предвид купищата му провалени грандомански проекти и онази изтекла информация, че е обявил загуби за близо милиард долара през 1995-а. Тръмп се хвали с несметните си богатства, но все още неизнесените му данъци навяват сериозни мисли, че бизнесменът всъщност далеч не е толкова цъфнал и вързал финансово. Митьо Пищова също изглежда като почитател на охолния живот и кича, но на улицата никой не би успял да различи високия му социален статус от този на някой контрольор, например. Само че дрехите и осанката може да лъжат и Пищова да се окаже по-богат и от Тръмп. Знае ли човек.
5. И двамата твърдят, че им е писнало от политици. И това е силен аргумент – една от най-силните опорни точки на Тръмп е, че Хилари Клинтън е просто поредният лъжлив политик и американците масово се съгласяват, дори да не харесват кандидата на републиканците. Никой не харесва политиците, а още по-малко ги харесват тогава, когато не дават ясен и категоричен отговор къде са онези 33 хиляди имейла. Хилари Клинтън е типичен, завършен политик и точно това тласка много американци към бюлетината с името на Тръмп. Митьо Пищова също го казва в много от интервютата си: „На хората им писна от политици, от вратовръзки, от пеликани!”, казва той пред Диана Найденова. Тук обаче става малко объркващо, защото Пищова заявява и че дори няма да гласува за себе си, а за кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева, която всъщност е политик. За свой основен опонент пък търновецът очевидно има генерал Радев, за когото ден след ден пуска коментари и нарича „комунистчето”, с което си печели симпатиите на дясно ориентираните хора, които все още не могат да припознаят своя кандидат за предстоящите избори.
Приликите между двамата не спират дотук, но аз май ще е добре да спра дотук, преди някой да е взел нещата твърде насериозно. Вече неведнъж българи са ми обяснявали колко добър избор за президент би бил Тръмп, не искам сега да почнат и американци да ми обясняват колко добър избор би бил Пищова.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
ЧРД и от мен.
Риболовци.
Ч.Р.Д. Краси на дъщеричката ви. Здраве и късмет ,много да ви радва и да се гордеете с нея. 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Вива ла Митьо !
Особено след като днес се оказа че квадратчето "Не гласувам за никого" всъщност е в полза на тези, които "броят" бюлетините - ми то май няма алтернатива !
Опитах се да чуя какво ни казва т.н. говорител на ЦИК,
Човека освен, че има говорен дефект, ами няма и представа за избори!
Ама е "говорител" !
Само професорът-математик се хили и някак стана ясно, че пак са ни преебали !
Затова - целокупно да гласуваме за Пищака и кебапчетата.
Президент по анцунг - ще е фешан !
За манекенките - все някак ще се разберем !
На Павел - по-кльощавите !
На Борислав - по-пухкавите,
Останалите ще се разграбят като топъл хляб!
Стига да са топли и да имат пулс, разбира се !
И Бориславе,
Това есе ме натовари интелектуално -
Обичам по-простички неща, да няма много мисъл, ейййй !
И два вица, ама от гадните !
Който не харесва такива - да не чете !
" Брат Пит и Анджелина разделят децата след развода. Брат оферира:
- Давам две негърчета за едно бяло! "
"Две кифли си приказвали и едната разказва:
- Вчера правя свирка на моя и той спомена, че Мими го правела по-хубаво!
- И тиииииии ?
- Ами от яд скръцнах със зъби! "
Особено след като днес се оказа че квадратчето "Не гласувам за никого" всъщност е в полза на тези, които "броят" бюлетините - ми то май няма алтернатива !
Опитах се да чуя какво ни казва т.н. говорител на ЦИК,
Човека освен, че има говорен дефект, ами няма и представа за избори!
Ама е "говорител" !
Само професорът-математик се хили и някак стана ясно, че пак са ни преебали !
Затова - целокупно да гласуваме за Пищака и кебапчетата.
Президент по анцунг - ще е фешан !
За манекенките - все някак ще се разберем !
На Павел - по-кльощавите !
На Борислав - по-пухкавите,
Останалите ще се разграбят като топъл хляб!
Стига да са топли и да имат пулс, разбира се !
И Бориславе,
Това есе ме натовари интелектуално -
bobopeli написа:Нещата стават сериозни![]()
5 доказателства, че Тръмп и Пищова са един и същ човек
СЕНЗАЦИЯ! ШОК! БОМБА!
от Георги Емилов
Октомври 12 2016 .....
Обичам по-простички неща, да няма много мисъл, ейййй !
И два вица, ама от гадните !
Който не харесва такива - да не чете !
" Брат Пит и Анджелина разделят децата след развода. Брат оферира:
- Давам две негърчета за едно бяло! "
"Две кифли си приказвали и едната разказва:
- Вчера правя свирка на моя и той спомена, че Мими го правела по-хубаво!
- И тиииииии ?
- Ами от яд скръцнах със зъби! "
Туй е част от хибридната война-вземат Пищака(и кебапите и на модератора манекенкитеG.Petkov написа:Вива ла Митьо !![]()
в Washington, D.C. ,а на нас пробутват Тръмп и 50 проекта за голф игрища с европейско финансиране
- G.Petkov

Много хубави теми има и в други подфоруми !
За една долина се разказва !
Ама там големи пишки се мерят,
Около и над два метра !
Друга бира, както се казва !
И като написах - се сетих.
Кире,
Кога ще разказваш за острова на Афродита ?
Или пак ще отбиеш номера с едно изречение ?
Ако ли пък остана доволен от разказа,
Ще ти пратя от гръцката МПУРА по Люси !
И един президентски виц:
"Пак настана време за избори на нов политически лидер, и Вашият глас ще от решаващо значение. Ето кратка справка за трите основни претендента:
Кандидат 1 - Нееднократно е бил забелязван в компанията на кредитни милионери и бивши бандити. Физически нездрав. Имал е две любовници. Закоравял пушач. Изпива 8-10 мартинита всеки ден.
Кандидат 2 - Двукратно изгонен от работа. Има навика да спи до обяд. В училище е употребявал наркотици. Всяка вечер изпива бутилка коняк.
Кандидат 3 - Има бойни награди за мъжество и героизъм. Вегетарианец. Не пуши. От алкохолните напитки от време на време употребява само бира. Никога не бил замесен в подозрителни контакти с мафията, рецидивисти, пране на пари или други незаконни действия. Живее скромно.
Гласувайте по съвест за Вашия кандидат.
1._______
2._______
3._______
Благодарим Ви.
Списък на кандидатите:
Кандидат 1 - Франклин Делано Рузвелт.
Кандидат 2 - Уинстън Чърчил.
Кандидат 3 - Адолф Хитлер."
За една долина се разказва !
Ама там големи пишки се мерят,
Около и над два метра !
Друга бира, както се казва !
И като написах - се сетих.
Кире,
Кога ще разказваш за острова на Афродита ?
Или пак ще отбиеш номера с едно изречение ?
Ако ли пък остана доволен от разказа,
Ще ти пратя от гръцката МПУРА по Люси !
И един президентски виц:
"Пак настана време за избори на нов политически лидер, и Вашият глас ще от решаващо значение. Ето кратка справка за трите основни претендента:
Кандидат 1 - Нееднократно е бил забелязван в компанията на кредитни милионери и бивши бандити. Физически нездрав. Имал е две любовници. Закоравял пушач. Изпива 8-10 мартинита всеки ден.
Кандидат 2 - Двукратно изгонен от работа. Има навика да спи до обяд. В училище е употребявал наркотици. Всяка вечер изпива бутилка коняк.
Кандидат 3 - Има бойни награди за мъжество и героизъм. Вегетарианец. Не пуши. От алкохолните напитки от време на време употребява само бира. Никога не бил замесен в подозрителни контакти с мафията, рецидивисти, пране на пари или други незаконни действия. Живее скромно.
Гласувайте по съвест за Вашия кандидат.
1._______
2._______
3._______
Благодарим Ви.
Списък на кандидатите:
Кандидат 1 - Франклин Делано Рузвелт.
Кандидат 2 - Уинстън Чърчил.
Кандидат 3 - Адолф Хитлер."
[*]
Ще ме лишат от наследство или ще ме глобят ? Или тука няма шест-пет - направо в пандиза
Ама това , че сега ако аз примерно не гласувам този път и другия път на същите избори след пет години пак не гласувам, значи губя избирателни права, което е лесно поправимо ! Значи отивам в местното кметство и си подавам молба за вота през 2026
Значи ,ако на това му викат задължително , то аз не съм в час 
Ами като е "Не гласувам за никого" защо трябва въобще да се разхождаме до избирателните секции ? За да отчетеме изборна активност и после тия математиците от ЦИК да си приложат моментната схема за настоящите избори барабар с процентите ! Тука има ...ама тука нема ! Догодина базата на изчислисленията им пък може да е друга ! И после изборите били задължителни ...ама това е само патриотично заявление с което съм съгласен ! Ама кво ще стане , ако не гласувамG.Petkov написа:...
Особено след като днес се оказа че квадратчето "Не гласувам за никого" всъщност е в полза на тези, които "броят" бюлетините - ми то май няма алтернатива !...
Обичам по-простички неща, да няма много мисъл, ейййй !![]()
- Павел Иванов

Петре , дреме ти на дедовият ! Ако щеш гласувай , ако не щеш не гласувай . Докато това беше право , си струваше човек задължително да се възползва от него , сега , особено в тоя му вид .......... еле па с Цецка и основната и конкуренция ........ абе смех , смех , та чак мъчно да ти стане 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata

Краско, да ви е жива и здрава Ванеса!
В събота да почерпиш виртуално, а когато си дойдеш в БГ - и реално.
Ай, наздраве!
@Жоре, щом ще пращаш армаган по Луско, ще ви направя разказ в картинки "До Кипър и назад".
В събота да почерпиш виртуално, а когато си дойдеш в БГ - и реално.
Ай, наздраве!
@Жоре, щом ще пращаш армаган по Луско, ще ви направя разказ в картинки "До Кипър и назад".
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него

Както казва Кире те ви един дзвер
- GODzillata

Ей, аз си долетях:
Яла ви те един трейлър, докът спретна тия дни разказа в картинки:
Яла ви те един трейлър, докът спретна тия дни разказа в картинки:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!