Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЧЕРНОКОП 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЧЕРНОКОП 2016
здравеите днеска си взех сафрид от север варна долу под моста е не беше пресен но става.Излиза ли още чернокоп .Утре смятам да пробвам пък ще видим какво ще стане.Ще пусна информация как е минал риболова
-
- научил се да хвърля
Аз съм продвал не става не е както на сафрид
Radoslav711 написа:здравеите днеска си взех сафрид от север варна долу под моста е не беше пресен но става.Излиза ли още чернокоп .Утре смятам да пробвам пък ще видим какво ще стане.Ще пусна информация как е минал риболова
Успех и очаквам информация че искам и аз да се пробвам за чернокоп да направя сефте.
-
- научил се да хвърля
О аз сефтето одавна сам го направел.Дано не си закаснял пожелавам ти успех
Тежестта. Летят надалеч (ако не направи "пеперуда") и добре опъва линията. А може би и се замозасича. Освен това не се чупят като балсовите, сравнително евтини са - 5 лв.Burgas_Vaq написа:Какво им е предимството на тези плувки ? Стабилността при вълнение и при течение ли ?
-
- новобранец
Благодаря,за инфото,ще се сдобия с такаваrap66 написа:Тежестта. Летят надалеч (ако не направи "пеперуда") и добре опъва линията. А може би и се замозасича. Освен това не се чупят като балсовите, сравнително евтини са - 5 лв.Burgas_Vaq написа:Какво им е предимството на тези плувки ? Стабилността при вълнение и при течение ли ?

Снощи голяяяям ветрилник , ветровете си бяха направили каубойска среща , духаше като 99 набор , на моменти си беше изпитание на физическите способности
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Явно нацията се изражда. Едно време как духаше ехеее От снощи, Дружба

Ти като си замина останахме с Митака , и беше зле , той като замина поостах още малко , изгрева почти и тогава си стана мнооого кофти време хахахахrap66 написа:Явно нацията се изражда. Едно време как духаше ехеее От снощи, Дружба
Значи съм изпуснал духането.Жалко
Е чак изпуснал , и теб си те повя , ама не остана за кулминацията , хахахrap66 написа:Значи съм изпуснал духането.Жалко
-
- научил се да хвърля
Здравеите вчера на Златните 11 чер.и 1 лефер от 19 до 21 00 час след това не пипна до 23 00 стоях а пък духна и един ветрец
-
- научил се да хвърля
Днес не си ли го навакса? Или не ставаше.....ааа морето де, да не си помислиш нещо другоrap66 написа:Значи съм изпуснал духането.Жалко