Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Плетено влакно - Брейд
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Re: Плетено влакно - Брейд
Благодаря за отговора приемам всякакви предложения ,като имам изисквания да е 8 жилно ,добре видимо и с реален диаметър. Поздрави
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Единственото предимство което лично аз виждам при осем жилният пред четири жилният брейд , при отвесен джиг е , че е по-безшумен . От там натам само недостатъци .
Иначе относно питането , всеки EGI брейд , без значение от марката би бил перфектен за целта .
Иначе относно питането , всеки EGI брейд , без значение от марката би бил перфектен за целта .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
Благодаря за бързия отговор ловя предимно с 4 нишкови госен и варивас и съм супер довелен ,но това шумене ме побърква . Пробвах дуел 8 нишков ,но бях доста разочарован особено от здравината му .Павел Иванов написа:Единственото предимство което лично аз виждам при осем жилният пред четири жилният брейд , при отвесен джиг е , че е по-безшумен . От там натам само недостатъци .
- Vid
- кандидат преподавател
Пробвай и осемнишковия G-soul, че пак да си говорим в темата...Rdjambazov написа:Благодаря за бързия отговор ловя предимно с 4 нишкови госен и варивас и съм супер довелен ,но това шумене ме побърква . Пробвах дуел 8 нишков ,но бях доста разочарован особено от здравината му .
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Duel hardcore X8 има 2 варианта. Бяло, млечно синьо и 5 цвята през 10м, и eging вариант, млечно оранжево и 3 цвята през 10 м. Eging е доста по устойчиво на износване, и по скъпо, но в България не се внася май
-
- новобранец
Поръчах си това YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade пък да видим. Наслука на всички .
-
- ще става разбирач
Rdjambazov написа:Здравейте колеги някой има ли наблюдение върху това влакно :
Gosen W8 Casting Yellow/Black ..... Ще се използва за джиг от лодка .Благодаря предварително
Здравей колега,
Gosen правят хубави влакна, аз лично бих им се доверил без да се притеснявам,че "кастинговите влакна обикновено не ставали за джигинг".

Алтернатива за същите парички, от която съм доволен като слон , е Sunline Super PE 8 - на 10, 12 или 15 либри.
А за да ми дойде на същите парички (петдесет и няколко левчета) си го купувам оттук:
http://www.ebay.com/itm/Sunline-Super-P ... SsbcD3Ngxg
В момента няма наличност от 10-те либри,но всички други са налични. Може да си го викнеш и от bigfish.ro, но оттам идва с около 10-15 лв по-скъпо. Украйнецът е пич, купил съм си досега няколко ролки от него.
Поздрави и наслука,

-
- новобранец
Отказах другото влакно и реших да поръчам един Sunline само да питам 12 либри на размер 1 ли отговаря . Благодаря поздрави и наслука.Речния човек написа:Rdjambazov написа:Здравейте колеги някой има ли наблюдение върху това влакно :
Gosen W8 Casting Yellow/Black ..... Ще се използва за джиг от лодка .Благодаря предварително
Здравей колега,
Gosen правят хубави влакна, аз лично бих им се доверил без да се притеснявам,че "кастинговите влакна обикновено не ставали за джигинг".![]()
Алтернатива за същите парички, от която съм доволен като слон , е Sunline Super PE 8 - на 10, 12 или 15 либри.
А за да ми дойде на същите парички (петдесет и няколко левчета) си го купувам оттук:
http://www.ebay.com/itm/Sunline-Super-P ... SsbcD3Ngxg
В момента няма наличност от 10-те либри,но всички други са налични. Може да си го викнеш и от bigfish.ro, но оттам идва с около 10-15 лв по-скъпо. Украйнецът е пич, купил съм си досега няколко ролки от него.
Поздрави и наслука,
- Павел Иванов
Сънлайна като цяло , особено осем жилният , си "старее" доста повече от ИГКто . Като цяло линия за половин , преко сили един сезон .
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
Привет колеги ,направо ми стана каша в главата
. Ще хвърлям чоп накрая
. Ще помисля и ще кажа какво съм направил.
Благодаря.

Благодаря.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да добавя и 12нишковото,но не знам дали някой го е пробвал?Rdjambazov написа:Привет колеги ,направо ми стана каша в главата![]()

- Павел Иванов
По лични впечатления от Моретхана , дванайсет нишковото не превъзхожда кой знае с какво осем нишковите такива . Мей би една идея по-кръгло в началото и до там . Тая зима за сефте ще го ползвам при по-ниски температури да видя дали ще успее да измести монофила и флуорото за през зимата , ама не тая големи надежди .
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
Реших си дилемата и вчера поръчах един G-soul който вече е при мен.В събота ще го видя за какво иде реч ,дано да не си го бия в главата.
PS : Колеги вие ептен изгрубяхте с тези 12 нишкови
PS : Колеги вие ептен изгрубяхте с тези 12 нишкови

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз така,понеже 300метра са 158евро!Павел Иванов написа: ама не тая големи надежди .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Идеята е точно обратната,но както е да е!Rdjambazov написа:PS : вие ептен изгрубяхте с тези 12 нишкови