Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- Motorski
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Дончо, такива гърбачи и аз не съм хващал нс Цонево... Говедарката сам ли си я ловиш или има някъде да се продава?

-
- научил се да хвърля
Изобщо има ли някаде да се продават живи рибки
Таранка и говедарка аз си ги хващам и зареждам магазина във Владиславово.Пари не им вземам но ми гледат моите рибки,аз доволен и те доволни.
Здравейте колеги, някой ходил ли е на шабла за щуки скоро. Не съм ходил много отдавна (откакто си купих лодка за морето), имам много хубави спомени но са отпреди години, с гащеризон само на спиннинг.Знам, че е разрешено до края на месеца ако някой е ходил или иска да направим съвместен риболов съм насреща.
-
- научил се да хвърля
Колега така и не намерих кде е този магазин в Владиславово , ако кажеш от каде ги хващаш ше е суперDoncho69 написа:Таранка и говедарка аз си ги хващам и зареждам магазина във Владиславово.Пари не им вземам но ми гледат моите рибки,аз доволен и те доволни.
Магазина е на пазарчето срещу кауфланд а иначе рибките си ги хващам до с.Неофит Рилски.
- Motorski
- ще става разбирач
По разкази на очевидци (аз не съм ходил) е пълна хавра там. В един момент е станало пренаселено, рибата се е изтеглила изключително към недостъпните за хора места, чувал съм истории за "дерибействане" от страна на орханители и тем подобни. Не знам колко е вярно, но това съм чувал. Някой ако има прясно инфо да споделитигуан написа:Здравейте колеги, някой ходил ли е на шабла за щуки скоро. Не съм ходил много отдавна (откакто си купих лодка за морето), имам много хубави спомени но са отпреди години, с гащеризон само на спиннинг.Знам, че е разрешено до края на месеца ако някой е ходил или иска да направим съвместен риболов съм насреща.

-
- научил се да хвърля
Doncho69 написа:Магазина е на пазарчето срещу кауфланд а иначе рибките си ги хващам до с.Неофит Рилски.
Точно на това пазарче ходихме в събота 15 мин онекляхме и не го видяхме каде е хахаха
Колега от светофара като минеш супермаркета продължаваш по улицата и гледаш в дясно бараките и като видиш една с рекламни прозорци на кучешка храна това е.Абе от супера е на неповече от 50м.
-
- научил се да хвърля
Doncho69 написа:Колега от светофара като минеш супермаркета продължаваш по улицата и гледаш в дясно бараките и като видиш една с рекламни прозорци на кучешка храна това е.Абе от супера е на неповече от 50м.
E този го видяхме ама не сме предположили че е рибарски
Той е колега ама сега няма.
МАгазина е зад Денонощният магазин до бар НИТРО колега до училище Пейо Яворов.Това е зоомагазин и риболовен магазин 2 в 1emko0o0o написа:Doncho69 написа:Колега от светофара като минеш супермаркета продължаваш по улицата и гледаш в дясно бараките и като видиш една с рекламни прозорци на кучешка храна това е.Абе от супера е на неповече от 50м.
E този го видяхме ама не сме предположили че е рибарски

Колега Pasator от месец долу горе е на самия път а не както преди беше навътре.
Не съм забелязал-извинявам се ако съм подвел колегата!Doncho69 написа:Колега Pasator от месец долу горе е на самия път а не както преди беше навътре.

А какво е положението с гоьлчетата под к-кс Барите в с. Чернево?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"