Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доспат - пълна скръб
- wohim
- научил се да хвърля
Доспат - пълна скръб
Имах удоволствието да се подбизавам в края на миналата седмица 20-23.07 около яз. Доспат / от към Сърница/.
Всичко се беше като по учебники, тъкъми, поводи, захранки, - но пълно мартвило - нищо даже стръвта не закачи.
Имаше колеги на палатки, обаче и те май само къпеха червеите и правеха слънчеви бани на тъкъмите си.
Явно този язовир си е празен или рибата се е омешала с мно о о о ого вода.

Всичко се беше като по учебники, тъкъми, поводи, захранки, - но пълно мартвило - нищо даже стръвта не закачи.
Имаше колеги на палатки, обаче и те май само къпеха червеите и правеха слънчеви бани на тъкъмите си.
Явно този язовир си е празен или рибата се е омешала с мно о о о ого вода.

- Local
- учете се от него
Колега мисля , че има нещо , което не знаеш за този язовир и окръга . Пиша го вече за 3ти път , но преди 15тина дена във Велинград е имало земетресение , та от тогава и Доспат и Батак са пълна скръб и може би до края на годината няма да дадат риба . Незнам това как е повлияло на рибата , но които и колеги да питам , всеки се е върнал от тези два язовира пълно капо.
Клавиатура риба не лови!!!
- wohim
- научил се да хвърля
Колега, не е от нас . Ние си бяхме със жените и децатаLocal написа:Колега мисля , че има нещо , което не знаеш за този язовир и окръга . Пиша го вече за 3ти път , но преди 15тина дена във Велинград е имало земетресение ,

Сигурно причината е от масирано желание за ДПСарите в района да се множат - шегичка

- wohim
- научил се да хвърля
Съгласен съм че такива определения нямат място в този форум.HOOLIGAN написа:НННН май се опитваш да внасяш интриги и започваш с обидни репликиHHHH написа:и селяни тапи които ходите да цапате там - внимавайте да не нахраня пъстървата с вас!!!!!
Това беше предупреждение! Второ няма да има
След нас даже и фасове няма да намерите. А колкото до това дали сме професионалисти - мисля че всички сме любители, кой повече кой по-малко.
НННН може би обича да дреме до язовира, и да съзерцава плувка или да се ослушва за звънеца.