Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН 2016
Събота 15.10 беше добър ден за риболов и на Св.Влас. До обед капо но след това .....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Навсякъде става по местата, които си изредил, НО ... един ден дава на едно място повече, друг ден дава на друго място, няма точна формула защото "рибата къща няма", трябва да я търсиш ти!njoyz написа:Да ви питам колеги къде е най-подходящо за зарган в Балчик? По буните(коя) или по Дамбата някъде кум Албена?
Наслука!

-
- разбира нещата
Може ли да се стигне до дамбата! Имам в предвид отклонението / с тетрапода в налото/ на пътя от Албена към Балчик?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- новобранец
Всичко е пропаднало може да се стигне само през Балчик.
-
- научил се да хвърля
-
- разбира нещата
Благодаря, колега! Явно ще се ходи на север от Балчик вместо през него да се връщам към Варна. А беше хубаво място за риболов с бомбарда!Ivan_Petkov написа:Всичко е пропаднало може да се стигне само през Балчик.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес на Шабла капо. Имаше неприятна Вълна !!
-
- разбира нещата
То и днес сутринта във Варна я има същата и естествено...капо! Жалко за пресните червеи.plamenski4 написа:Днес на Шабла капо. Имаше неприятна Вълна !!
Дано утре да става!
-
- научил се да хвърля
Мите как беше морето днеска защото смятам да ходя вечерта за чернокоп
Хм то и вчера имаше вълна ама имаше и риба, кой с чернокоп кой със зарган взеха се риби.Важно е явно да си на точното място по точното време. Аз лично се прибрах с 24бр и повечето хубав размер това до 14ч и с една доза червеи толкова. Представям си днес какво е било места е нямало сигурно. Все някъде е дало и днес .
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес около Агалина разкошно време и разкошен сулган.В моментите когато вълната падаше взимах по някоя рибка.Краен резултат 9-абсолютен резил за това време на годината.Иначе отбивките не стигаха за колите ама ква я свършиха друг ще каже.
- vasko8008
- научил се да хвърля
Аз пък днес до Варна сътворих това. Много активна риба от сутринта до един часът. Колко броя са не знам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес : Тюленово - капо много лоша вълна , Каварна - капо морето що годе добро риба обаче нямаше , Балчик - 4 бр и един чернокоп бях там в 13 и 30 до 16 и 30 . Браво на колегите за резултатите и наслука .
Само да добавя на Балчик в 13 и 30 на буната имаше 47 човека (броени два пъти ) :Д . Хайде и другите да се похвалят
Само да добавя на Балчик в 13 и 30 на буната имаше 47 човека (броени два пъти ) :Д . Хайде и другите да се похвалят

подучух днес много заргана се е взело , говорим и за по 90 бройки на калпак