Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЧЕРНОКОП 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
- kobovet
- новобранец
Re: ЧЕРНОКОП 2016
Тази вечер от 18.30 до 21.30 на вълнолома ВарнаВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- atanasdobrev
- новобранец
Снощи на Ривиера, много голямо вълнение, но пък рибата вземаше много яко. На два пъти нещо доста голямо и не можах да го изкарам до брега вече ме оставяше без куки, а съм с повод 0.50 . Като цяло 13 много добри чернокопа (кандидат-лефера) за 2ч. Останах без куки и нямаше как да продължа, а в пикът сменях 2 повода и се забавих. Една вълна ме изкъпа и това беше финала

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колега браво за добрата работа , нека повече такива дни да има . Ако не е тайна това от къде успя да го наскубешМомчил Димитров написа:Малко хубави чернокопи и от мен хванати за цял ден,без почивка

А на какво ги взе колега?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, как стоят нещата с вълнолома в момента? От външната страна удобно ли е за бомбарда и чепаре? Пускат ли? Тези красавци от коя страна ги взе?kobovet написа:https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=589E8687Тази вечер от 18.30 до 21.30 на вълнолома Варна
-
- вече хвърля и на тежко
На воблери колега!А къде няма да кажа разбира се,защото после ще е панаир там.Klena написа:А на какво ги взе колега?
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- научил се да хвърля
Здравеите снощти на златните много гадна вълна е не съм капо с 3 чер.Изкъпаме и пребрах в 20.30 пък и макарата нещо и стана.Дано даде по хубаво време
- kobovet
- новобранец
О т външната страна,на филе от сафрид,Penev написа:Колега, как стоят нещата с вълнолома в момента? От външната страна удобно ли е за бомбарда и чепаре? Пускат ли? Тези красавци от коя страна ги взе?kobovet написа:https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=589E8687Тази вечер от 18.30 до 21.30 на вълнолома Варна
Воблер от брега?Ако може някоя снимка на воблерите,марка,модел,на каква дистанция хвъркат.
Вечер работят ли,или са за светлата част на деня?
Колега Атанас Добрев на Ривиера пускат ли да се влиза,че и да се лови.Питам защото преди съм работил там и външни хора непускаха пък камо ли рибари.
Здравейте колеги , знам че не е точното място , но искам да попитам за малко информация относно едно място . Става въпрос за не безизвестното Аладжа банка . Интересува ме къде точно се намира . Ако може да дадете снимка на мястото от гугъл или коардинати. Става ли за риболов от брега . Аз го търсих , но не съм сигурен дали е същото местонахождение , става дума за пред хотел Империал . Ще се радвам ако някой колега сподели малко информация
-
- научил се да хвърля
До колкова знам намира се на вътре в морето най добре щети кажат старите рибари
Става за риболов от брета, ако успееш да хвърлиш до тамgodzila2 написа:Здравейте колеги , знам че не е точното място , но искам да попитам за малко информация относно едно място . Става въпрос за не безизвестното Аладжа банка . Интересува ме къде точно се намира . Ако може да дадете снимка на мястото от гугъл или коардинати. Става ли за риболов от брега . Аз го търсих , но не съм сигурен дали е същото местонахождение , става дума за пред хотел Империал . Ще се радвам ако някой колега сподели малко информация

Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
-
- новобранец