Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Най - сетне счупих каръка .Вчера след работа се стоварих на Дунава, малко захранка ,три бели на куката и................ чудо.................. платика.
При това почти мерна около 20см.Риболова продължава със пълна сила,биричката ми върви трудно заради големия вятър , но пък релакса
след работният ден е пълен.
Двучасовият ми риболов приключи с пет платики от този размер , които още плуват в реката ,две миди и един охлюв.Всичко на бял.
Важното е ,че открих сезона и то на Дунава.
При това почти мерна около 20см.Риболова продължава със пълна сила,биричката ми върви трудно заради големия вятър , но пък релакса
след работният ден е пълен.
Двучасовият ми риболов приключи с пет платики от този размер , които още плуват в реката ,две миди и един охлюв.Всичко на бял.
Важното е ,че открих сезона и то на Дунава.
-
- кандидат преподавател
Е браво значи по Дунава започва раздвижване .А някой да е ходил по Лома ,как е там.Изобщо всяко инфо щеще от полза
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- сериозен играч
Сега се връщам от лома,и там се е раздвижила рибата, бях край Вятово, двама човека хванахме около 20 таранки, и два кефала, кълват доста маломерни шаранчета и амурчета, интересно че рибата беше най-активна след 16.00, до-като тръгнахме кълвеше постояно.Ловях на торен(по-дебеличък) защото на бял те побъркват дребни, кефачета, шаранчета, амурчета.ivo75 написа:Е браво значи по Дунава започва раздвижване .А някой да е ходил по Лома ,как е там.Изобщо всяко инфо щеще от полза
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ами как е положението на Лома покрай Басарбово??(не за друго но пътувам с колело
) А има ли място на Лома което да е по-широко ком 20-30-40 метра?
Мерси за инфото предварително

Мерси за инфото предварително

- Dani I
- вече хвърля и на тежко
На 29.02.08. се получи много добър риболов отново на Дунава.
Започна така

Иприключи по тъмно така.

Започна така
Иприключи по тъмно така.
-
- научил се да хвърля
Браво, мом4ета. Това е хубава информация. Лошото е, 4е сега съм контузен, но като се оправя тръгвам яко по Дунава.
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Поздравления и от мен.
Събота цял ден с 8 пръчки на дъно само, на таранка, на попче, на ягода с коноп и бял червей, на торен грозд класическо КАПО нито 1 удар.Мястото е към Пиргово.
Къде да я търся?Без корабната, че там е със записване

-
- сериозен играч
Мои приярели, бяха на Бръшлен тази събота, на дъно, и на плувка все капо
А що се отнася до корабната, не изскам и да си го помислям, там са все едни абонати от години

А що се отнася до корабната, не изскам и да си го помислям, там са все едни абонати от години

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Защо не споменеш и за второто КАПО в неделя? Отново класическо без удар. Става въпрос за Лома. Вятър да те отнесе.kutinchev написа:Събота цял ден с 8 пръчки на дъно само, на таранка, на попче, на ягода с коноп и бял червей, на торен грозд класическо КАПО нито 1 удар.Мястото е към Пиргово.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!

В събота след обяд направих излет до пета буна срещу Бабово , по-скоро с цел разходка ,но изкъпах наколко бели червея на чепаренце ! Спасиха се , рибата не ги откри !

Но пък , вижте това ...!

Не е важен улова ,а удоволствието...
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги, къде се изгубихте, никой нищо не пише няма начин да сте пропуснали тези хубави почивни дни.
От мен капо на хижа Приста в неделя до обяд, освен ако се броят 5-6 попчета, но много дребни. Нямаше удар нито на малай нито на торен нито на попче нито на бял на чепаре иначе нивото се беше покачило и още се покачваше тъй като мъкнеше разни боклуци.
От мен капо на хижа Приста в неделя до обяд, освен ако се броят 5-6 попчета, но много дребни. Нямаше удар нито на малай нито на торен нито на попче нито на бял на чепаре иначе нивото се беше покачило и още се покачваше тъй като мъкнеше разни боклуци.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
И аз така.Над стълпище 2 дни пробвахме, като изключим няколкото дребни попчета друго нямаше
Стръв-всякаква, таранка,попче,малай,царевица,бял,торен грозд абе всичко и никакъв удар...
Гледах рибарите с мрежите на сутринта като извадиха и там слаба работа 4кг риба имаха 1-2 скумрии и расперчета.
Какво става незнам или е рано още за рибата или ме е подгонил якия карък!

Стръв-всякаква, таранка,попче,малай,царевица,бял,торен грозд абе всичко и никакъв удар...
Гледах рибарите с мрежите на сутринта като извадиха и там слаба работа 4кг риба имаха 1-2 скумрии и расперчета.
Какво става незнам или е рано още за рибата или ме е подгонил якия карък!
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Това е вчерашният ми риболов.

Дунава качваше много и имаше и такива риби.

А и такива рибари.

И накрая пак по тъмно приключи риболова.
Колегата с улова.

Щях да забравя вчера имахме и три таранки покрай платиките.
Дунава качваше много и имаше и такива риби.
А и такива рибари.
И накрая пак по тъмно приключи риболова.
Колегата с улова.
Щях да забравя вчера имахме и три таранки покрай платиките.
Dani това на корабната ли е?