Формакс Тъндър до 150 акция

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
jivko81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Формакс Тъндър до 150 акция

Мнение от jivko81 »

Здравеите колеги приятел иска да попита за въпросният фидер формакс тъндър 390 до 150 акция дали е стегнат и дали се постигат дистанции с него и дали издържа на по големите кошнички дали си струва да си го копува
DKazakov74
новобранец
новобранец

Re: Формакс Тъндър до 150 акция

Мнение от DKazakov74 »

Здравей колега,аз ловя с формакс енви хеви фидер и също до 150 грама и хвърлям на Дунав 120 грама кошници пълни с храна без никакъв проблем,от конкретния модел нямам впечатления но за формакс мога да кажа само хубави неща до този момент.според мен не би трябвало да имаш проблем с големите кошници.
zarkoo
новобранец
новобранец

Мнение от zarkoo »

Аз имам формакс алтива карп фидер 3.60м 130гр и съм много доволен постигат се добри дистанции с хранилка 40-50гр с храна,доста стегната въдица не е лигава с два карбонови връхчета и 1 стъклопласт.шаран 12кг без проблеми го вади.както каза колегата от формакс съм страшно доволен и макаратите са ми формакс сега съм поръчал новия модел фидер ако ми хареса ще продавам алтивата и взимам оше един успех
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

Колега формакс правят доста хубави бюджетни фидери........... НО!!!
Последно време виждам една мания как всеки иска да лови с хеви фидер, да гони дистанция и т.н.
Не искам никой да се обижда но фидера не е пръчка за дистанция,а е пръчка имаща за цел да дохранва периодично дадено петно,
няма значение дали на река язовир или нещо друго време е да се осъзнаете че целта е да се прави петно по близко да се прикарат рибите пред теб !
И от личен опит никога не купувай хеви фидер без да си го държал в ръцете си, освен ако не искаш да плащаш излишни доставки.
От хеви до хеви фидер има голяма разлика,но без да си го видял само от препоръки или мнения от тоя и оня не вземай.
Като марка шимано имат най точни размери на унцийте на върховете, но трябва да знаеш че ако например се спреш
на реномираните марки връх за шимано например е 50 лв, за нормален фидер върви от 10 до 20 лв.
успех с покупките
Аватар
jivko81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko81 »

Благодаря колеги за отговорите
DKazakov74
новобранец
новобранец

Мнение от DKazakov74 »

Колегата слави82 е прав за вътрешните водоеми,ако ловиш на Дунав си вземи 150 грамов фидер без замисляне,тука няма нищо общо с язовир или вътрешна река.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”