Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: Искър - всичко за и по реката
И аз бях вчера. На камъните между мостовете ловят морунажи и скобари в течението.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Добре ловят, ама хващат ли ?
Аз като бях народ имаше много, риби никакви. Тая събота се чудя дали пак да бия път...

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Хващат ама тия с мрежите,дочух,че някакъв "сиромах" пускал мрежи при веца.
Колеги можели инфо за реката около Карлуково моляяя благодаря предварително
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Ходи на Струма, гледам и там си питал. Вчера бях на Карлуково и тоя път доста слабо. Хора бол, нивото беше екстра и почти не мръдна цял ден. Риби се хванаха за 2 часа около обяд и после само дребосъци.
Да пиша Струма и Искър са ми слабост но мерси все пак
на Роман на чешмата е пълно с хора какво се случва там някой знае ли
Нищо преди 2 дена някой хвапал 2-3 риби и хоп цял Роман там 

Как мога да кача видео файл
Колеги, не съм ходил от две години по реката. Някакво инфо за района Роман - Кунино. Утре мисля да се разходя в тази посока, но все пак някаква информация ще ми спести малко време. Предварително благодаря.
Колега,там построиха два ВЕЦ-а-на Роман под моста и на Кунино.От тогава риболова е доста променен,а и старите места,които държаха риба,вече са променени.Така че ще трябва да обикаляш.Ходих 2-3пъти през пролетта и бях капо.miro253 написа:Колеги, не съм ходил от две години по реката. Някакво инфо за района Роман - Кунино. Утре мисля да се разходя в тази посока, но все пак някаква информация ще ми спести малко време. Предварително благодаря.
здрасти някой ходил ли е по реката има ли някакво движение на рибата вдигна ли се нивото от дъждовете
Аз бях точно в този район преди няколко дни и съм тотално разочарован. На Роман на чешмата беше някакъв панаир, но даже не спрях да видя дали се лови нещо. Продължих към Кунино и след 5-6 часа упорство останах капо. Никаква следа от живот, а уж бях взел ебасимо захранката и кило бели... Поне се разходих и разбрах къде повече няма да ми стъпи кракът!pavyan написа:Колега,там построиха два ВЕЦ-а-на Роман под моста и на Кунино.От тогава риболова е доста променен,а и старите места,които държаха риба,вече са променени.Така че ще трябва да обикаляш.Ходих 2-3пъти през пролетта и бях капо.miro253 написа:Колеги, не съм ходил от две години по реката. Някакво инфо за района Роман - Кунино. Утре мисля да се разходя в тази посока, но все пак някаква информация ще ми спести малко време. Предварително благодаря.
Не се заричай. Природата там е уникална
, така че не си капо. Имало е някакъв риболов преди две седмици, но явно бързо е приключил.

Здравейте колеги. Някаква информация за риболова около с.Гиген?