Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг въдици на достъпна цена
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг въдици на достъпна цена
Здравейте.
CORT X Formax 702MLS 2.15 m 1-10 gr
или
Daiwa megaforce 2.2m 1-9gr
и 2-те са на едни и същи пари с еднаква акция, и двете са с плътен връх но кое е по.....
CORT X Formax 702MLS 2.15 m 1-10 gr
или
Daiwa megaforce 2.2m 1-9gr
и 2-те са на едни и същи пари с еднаква акция, и двете са с плътен връх но кое е по.....
-
- вече хвърля и на тежко
Приятел използва един Корт, май даже точно такъв. Използва го в различни ситуации, лови рибки, снима даже и клипове.
Доколкото знам е пре-доволен от въдицата си
Доколкото знам е пре-доволен от въдицата си
.........!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
КОРТ-а е доказан боец в ниския ценови клас. Има си цяла секта последователи! Вземай смело, няма да сгрешиш, а дори да не ти пасне, лесно ще го развържеш с минимална загуба!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Колеги търся Formax cort x 3-18г на 2,30 м или 1,5-14г на 2,28 м. Никъде го няма. Някой да знае в някое магазинче да е останала някоя от двете въдици.
- eroucma
- разбира нещата
Я звънни тука и питай - гр. Велико Търново , Магазин "СТОН", ул. Любен Каравелов 71 , тел. 0888 739 121boci_ написа:Колеги търся Formax cort x 3-18г на 2,30 м или 1,5-14г на 2,28 м. Никъде го няма. Някой да знае в някое магазинче да е останала някоя от двете въдици.
http://www.ston.bg/index.php?route=info ... ation_id=4
Не гледай, че в сайта я няма. Той не се поддържа, но в магазина мисля, че имат всички модели. Звънни и провери.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Звънях я, нямат я. Имат по-късите. Явно няма да намеря. На доста места звънях, никъде няма такива. Мерси колега за съдействието.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Не знам дали Еконта доставят от там,ако наистина е наличен
http://www.sport-weekend.ro/magazin/lan ... -14gr.html
От Букурещ става ,пробвал съм !
http://www.sport-weekend.ro/magazin/lan ... -14gr.html
От Букурещ става ,пробвал съм !
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Румъния Спиди е по-добрият избор за доставка. Всичко е въпрос на договорка с продавачите!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Какво прави въпросната пръчка (Cort X), толкова желана и хвалена? Преди известно време имах Cort X (0.7-5 акция), никаква чувствителност. А със строй близък до този на сварен макарон, беше подходяща (бих казал идеална) единствено за риболов на пъстърва на платен водоем, но доколкото виждам никой не търси пръчка за подобен риболов.
- Vid
- кандидат преподавател
Потвърждавам по горното... Това е макарон, нямаш нищо общо с приличните попадения на Formax и техните екземляри с които сме работили в БГ.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Взех Filstar sensor spin 2,40 5-17 г
- monzata
- вече хвърля и на тежко
Според вас , колко грама трябва да бъде един спининг с дължина 270 за да се определи извън бюджетните пръти ( ясно че не само грамажа може да го определи ) . Закупих си наскоро от Китай една много прилична по мое мнение тояга , с невероятните 126 гр. удобна къса двуделна дръжка и стегнат строй . Акцията не бих я определил като върхова , ами по скоро как се казва параболична (с тест по примамки 10-30) , но съм мятал и по лекички -към 6-8гр и си се туичват прилично. Едно много удобно нещо според мен 3 коленна е ( после видях че я има и на 4 колена ) което я прави супер удобна за транспорт под 95 см и с рибите се държи мн добре , надявам св да извадя и нещо над 2 кила с нея за да дам отзив. А и да не забравя излезе ми около 45 копейки . Който се интересува мога да го упътя
п.с. едиственият негатив че дръжката на дъното почна да ми се огъва леко, самият корк. Но видях причината самата бланка бе по къса с 0.5 см но това си го отремонтирах за 10-на мин и сега е екстра, може би за това с макара 270гр. не се балансира като по филмите , т.е. с 290гр ще дойде точно.

п.с. едиственият негатив че дръжката на дъното почна да ми се огъва леко, самият корк. Но видях причината самата бланка бе по къса с 0.5 см но това си го отремонтирах за 10-на мин и сега е екстра, може би за това с макара 270гр. не се балансира като по филмите , т.е. с 290гр ще дойде точно.
Ако може да я видим?monzata написа:...................................................
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- monzata
- вече хвърля и на тежко
https://www.aliexpress.com/item/New-Arr ... 18532.html
Надписите по нея са изкопирани от модел на Shimano exage като абревиатурата е перифразирана , по тяхно усмотрение .
Цената в момента не е актуална , че има някакви псевдо примоции в сайта и , както навсякъде дигат цените преди самата промоция за да може после като видиш ли е ден за промоция да си ги продават на същата цена , но да те уверят че тя е намалена. 50 кинта излиза точно !
Надписите по нея са изкопирани от модел на Shimano exage като абревиатурата е перифразирана , по тяхно усмотрение .
Цената в момента не е актуална , че има някакви псевдо примоции в сайта и , както навсякъде дигат цените преди самата промоция за да може после като видиш ли е ден за промоция да си ги продават на същата цена , но да те уверят че тя е намалена. 50 кинта излиза точно !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мей би би могъл да я снимаш на електронно кантарче с цел определянето на тия неопределени 126гр. при тая дължина на въдицата ?
Не друго ами от малък обичам да слушам приказки
пп - аз корк по тази въдица не виждам .
Не друго ами от малък обичам да слушам приказки

пп - аз корк по тази въдица не виждам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов