Отново туризъм!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Nedeltcho Delev

Отново туризъм!!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Вчера на 8март реших да направя на жената нетрадиционен подарък а именно трофейна щука :shock: и рано сутринта с Батьо и още един колега който не е във форума отпращихме за едни незнайни места около тец3,там има десетки гьолове направени от багерите от досто години и са прилично зарибени със щука и шаран.Ние отидохме специално за щука на рибка/каракуда/до обяд абсюлютно никакви признаци че има нещо в този гьол,след малко пристигна и един местен човек който ни каза че тук са вадили доста прилични щуки около 2-5 кг. и ни вдъхна малко доверие но след още час два престой изгубихме всички надежди и си тръгнахме.На връщане се отбихме на едно много малко язовирче до с.Константиново което е на двеста метра от главния път но и там досега не бях ходил та решихме и там да пробваме на същата стръв.Премрели от глад и мартенското слънце зачакахме

Изображение

Изображение

Не след дълго едната плувка повлече надолу,засечка,но една писалка толкоа малка,че се откачи на брега дори малката каракудка не е могла да захапи добре,след още половин час пак повлече но същата работа,пак дребосък но този път беше налапала и куката

Изображение

Изображение

Две снимки да удостоверя на жената че съм бил за риба и айде при мама която сигорно вече си хфърле хайверчето за бъдещето поколение

Изображение

Най хубавото беше,че си носихме винце та поразнообразихме малко осмомартенската си разходка

Изображение

и така се прибрах без трофей,без цвятя,без настроение,че ще помрача празника на жената :oops: :oops: но пък и обещах,че ще и хвана следващия път наистина трофей.Да се надяваме :roll: :roll: :roll:
Последно промяна от Nedeltcho Delev на Пон Мар 10, 2008 11:51 am, променено общо 1 път.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Оново туризъм!!!

Мнение от Николай Неделков »

Щукоминатор :lol: Шегувам се 8) Какво като не си хванал голяма щука , поне си бил на риба , а и другия път повече :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Оново туризъм!!!

Мнение от ivo75 »

Бат Неделчо не е чисто капо пък и какво му е на туризма при това хубаво време.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Отново туризъм!!!

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Поне цветя за "Златната" да беше набрал! Иначе то си е ясно, че на 8-ми март по обясними причини, риба не се лови!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Не се бой приятелю, не само ти си се разхождал... :lol: :lol: и аз бях капо :oops:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неделчо , то сичката риба на банкет бре брато :lol: Шансът ти е в тея дребните-разкажат ли с подробности на когото трябва и с необходимото описание/на вашата бойна група/ за разпознаването Ви ,просто при следващият излет може само с кеп да отидете :lol: :wink: :mrgreen:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”