Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
icenceto2005
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от icenceto2005 »

DJONI RINGO написа:
icenceto2005 написа:[quote="DJONI RINGO"............. на реката се подвизава панчаревски елемент доста добре познат на бая хора тука. Този елемент живее и спи на реката,но не това е най наглото! Слага два фидера в разстояние 40-50 м и застава по средата да лови сам! Гонил хората,фидерите са само за охрана ;) Неколко човека ми разказват от първо лице.Взривоопасно е да се засечеме.Такива номера на Панчаревския гьол,не по нашата река,на която сме израснали.
Абе образ, ти четеш ли си глупотевините преди да ги публикуваш? :lol: Няколко профила в темата имате много изострено чувство за собственост. Данъци ли плащате в общината за терена около реката или какво...... Единият бил израснал на Струма и му пречели фидерите на риболовците, а пък на другия му прецакали мястото за риболов и решил да го оправя с автомобилни гуми :lol: Това за "панчаревския елемент" направо къса синджира :lol: :lol: Е как така човекът е от Панчарево, а живее и спи на река Струма :rolleyes: Най-глупавото в случая е, че по информация на трети човек се пишат посредствени спамове и почти нищо свързано със заглавието на темата. Кажи му името на този "панчаревски елемент" или си пишеш само, колкото да отчетеш присъствие.
............Ти кажи къде написа нещо смислено за риболова на тая река? С пет мнения си като член на форума. .......Аз съм отчел присъствия на много места,не се крия под незнайни профили.[/quote]
Ами писането по форумите не е задължително. Някои си ходят на риболов с фидер на реката и нищо не споделят, а други трупат мнения /присъствие/ във форума от любов към спама. :lol: и за забавление на останалите.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Да ама аз съм с тонове скобари и в двете посоки;) Не всичко е риболов ,има и по важни неща като семейство,бизнес. Досието ми разрешава да правя десет риболова в годината и после само да си се гъбаркам. И внимавай да не счупиш тояжката,че Асен е хвърлил телта и на трите ,,дашни,, места на Монца:D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Каба Тоньо »

DJONI RINGO написа:Да ама аз съм с тонове скобари и в двете посоки;) Не всичко е риболов ,има и по важни неща като семейство,бизнес. Досието ми разрешава да правя десет риболова в годината и после само да си се гъбаркам. И внимавай да не счупиш тояжката,че Асен е хвърлил телта и на трите ,,дашни,, места на Монца:D
За семейството и бизнеса няма спор. Щом жената те пуска по 10 дни в годината значи аз нямам повод да се оплача...моята даже 6м боло ми подари.

Някой да каже как се качват снимки на тоя спрял интерфейс от преди 25 години.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Лелелеле пичага мирен мирен първо се представи после се исказвай ... от хора като мартин разбрахте за летните скобари ..... да неби ти да си панчаревеца... да не почнем да се гоним по вировете ... повечето сте анонимни чички .... така с скачане на грешните хора до никъде няма да стигнеш
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

за тва се борите маи аа?
received_1213769291983290.jpeg
received_1213769291983290.jpeg (93 KiB) Преглеждано 2229 пъти
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Каба Тоньо написа:
DJONI RINGO написа:Да ама аз съм с тонове скобари и в двете посоки;) Не всичко е риболов ,има и по важни неща като семейство,бизнес. Досието ми разрешава да правя десет риболова в годината и после само да си се гъбаркам. И внимавай да не счупиш тояжката,че Асен е хвърлил телта и на трите ,,дашни,, места на Монца:D
За семейството и бизнеса няма спор. Щом жената те пуска по 10 дни в годината значи аз нямам повод да се оплача...моята даже 6м боло ми подари.

Някой да каже как се качват снимки на тоя спрял интерфейс от преди 25 години.
В чужбина съм и се прибирам лятно време за по 4-5 седмици ,това ме ограничава.Асенчо риби за 5 часа:)))))

icenceto2005
новобранец
новобранец

Мнение от icenceto2005 »

prodigy666 написа:за тва се борите маи аа?
Ееееех млади момци...... стъпете здраво на земята. Скобари през лятото са се ловили много преди вие да се родите. Сигурен съм, че и двамата не знаете как изглеждаше терена под първия сервиз "Монца". Поздравления за слуката. Ако броим и човека зад обектива сте уловили по десетина риби, а съм ставал свидетел на много по-силен риболов в летните месеци :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

icenceto2005 написа:
prodigy666 написа:за тва се борите маи аа?
Ееееех млади момци...... стъпете здраво на земята. Скобари през лятото са се ловили много преди вие да се родите. Сигурен съм, че и двамата не знаете как изглеждаше терена под първия сервиз "Монца". Поздравления за слуката. Ако броим и човека зад обектива сте уловили по десетина риби, а съм ставал свидетел на много по-силен риболов в летните месеци :)
Ти си ебати твърдоглавия тип :))))) Ставал си свидетел на Панчарево за средни бабушки :DАз пък съм сигурен,че си много слаб риболовец.Такива хумористи като тебе,без снимка и две изречения за десет години са ясни. То и аз кога ловех с дружки по Покровник по 70-80 бройки на човек,ти си гледал птичките над Панчаревския гьол. Да разбираме ли,че ти си прословутия палавник с фидерите?Покажи го тоя прословут тефтер:D Фидерджио :DЩо не доведеш кучета да пазят денонощно:D:D:DТи може да си ставал свидетел на много силни риболови,но си бил само свидетел.Насъскай псетата-дръж дръж аф аф аф :D
Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Ное 02, 2016 10:24 pm, променено общо 3 пъти.

Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

icenceto2005 написа: Ако броим и човека зад обектива сте уловили по десетина риби, а съм ставал свидетел на много по-силен риболов в летните месеци :)
И аз така - лятото редовно си стоях страничен наблюдател :D .
Га отидоха на полуизчезване, та леко залебих 8)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Не спорете за глупости, големи хората сте. Виждал съм стари рибари още преди десет и повече години, как ги убиваха на скобарите на опашатка на возене, и то през лятото. Много преди вас е имало хора който са ги ловили, това за успокоение. :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Мето скобарджия съм от над 20 години.Системата с камъните и хляба дойде от нашия край.Много хора са ловили,но това беха много добри риболовци от време оно(старите хиени). Тука не знаеше тоя форум що е скобар! Изгонихте великана,който ви направи темата Венци 72,а той може само да ви показва,да твори ,а вие другарчета да ръкопляскате.Как така преди години местата си бяха свободни,тея къде са ги ловили ни надничаха по баките като гъсоци само и само да видят какво има?Ловеха ги Мето и на тройки много;)Знаеш ли кои са Цирка,Исаков,Даскала,Венци все легенди.Мето ти знаеше ли допреди 3 години ,че филца става за риболов? А много от тука подскачащите дали знаеха? Щото лично съм бил с хора по реката от форума,които абер си нямаха ,а са добри риболовци,Редехме ви снимка,след снимка тука,и ми се чупеше личната поща от въпроси,запознанства,как,къде! Пишех като гламав детайлно да прогледнат и слепите. А са Мето хванахте по 20 риби,понаучихте се малко и почнахте умната:).Както съм казвал много пъти скобарджия се става с душа и сърце,обич към реката и рибите!И респект към по добрите риболовци,колкото и да е дразнещо,че хващат.Риболовът на скобар ,не е само в това да отидеш на 5 известни места в определено време и ниво и да ги ловиш. Риболовът на скобар е да умееш да прочиташ реката,да ги намираш ,там където другите не ги търсят и намират.За мен лично този риболов е свято нещо,карам се на приятели дори и за една взета риба. Мето ти твоите риби пускаш ли ги? А оня тарикат пуска ли ги? Аз така правя след всеки риболов и доказателство са ми многото снимки и клипове с пуснатите риби ,и изумени лица на анонимници с железни кафези и по една болонезка в арсенала.И вече край големи са.Ай сиктир.Впрочем има лек напредък-много замениха железните кафези с живарници за по нормална употреба.Ма то и реката заспа;)

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Няма какво да кажа, прав си лично аз ловя на троха от Пет шест години, като се има предвид че съм на 19. Иначе тази година не съм взел повече от 5 6 риби, но нормално е никой да не повярва щом не е документирано. Но ти обещавам лично на теб, да виждаш клипове с пуснати риби от мен. :wink:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Малко инфо от днес , Аз досега съм бил 3-4 пъти по Струма . Но днес на Бобошево нямаше никой и продължихме към Бело поле там имаше няколко колеги като едни на моста - само те ловяха ;-)
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Ловят щот всичко е по каталог : брезентови връхни дрехи, тояги с акция 100 - 200 и влакна от 0.23 нагоре. 8)
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

И 2 куки на въдицата , доста от рибите бяха заковани брез коремите.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”